rkBrain 28 Opublikowano 22 marca 2010 Opublikowano 22 marca 2010 (edytowane) To nic, najbardziej mnie wkurzył pomysł że gdy zginiemy to już nie zobaczymy naszego oprawcy a co za tym idzie nie poinformujemy nasz skład o pozycji napastnika.:angry2: Głupie też jest to, że jak zginiemy to nie nalicza nam punktów, które i tak wyskakują na ekranie. Gdy jednak się już pojawimy to punkty wpadają jakby nigdy nic. np. możemy zranić przeciwnika i za asystę dostaniemy punkty po respawnie ale gdy ktoś go zabije gdy nie ma nas na mapie to już nie. Dzisiaj miałem takie opóźnienia, że czołg jechał "żabką". Czasami w ogóle nie reagował. Pierwszy raz takie coś miałem. Ciekawostka http://www.youtube.com/watch?v=jPJyrzd3PgI "http://boostershotline.com/forums is the first, and best, boosting clan in the world. Pioneering new methods, new gametypes, new games. Over 30k members, with thousands logging in each day to boost. Right now we specialize in the COD series, and BFBC2, but will boost any popular online games. BHL has the first 10th prestiges level 70's in the world, and now in BFBC2 we'll have the first 5 level 50's!" Co jest z tymi ludźmi? Kolejny LeaderBoard przekłamany przez idiotów. Edytowane 22 marca 2010 przez rkBrain Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 22 marca 2010 Opublikowano 22 marca 2010 (edytowane) Zastanawia mnie co kieruje takimi ludźmi co z tego że będę np w top 10 na świecie jak miejsce zrobiłem na jakimś glitchu czy jakimś błędzie w grze paranoja Edytowane 22 marca 2010 przez tomci23 Cytuj
humanno 201 Opublikowano 22 marca 2010 Opublikowano 22 marca 2010 Ja na takie patenty mam zupelnie wy.j.e.bane, podobnie jak na platynowe trofea itp. Fajnie jak coś wpadnie, ale zeby grać do zrzygania jakiś motyw po to zeby mieć oczko więcej w kolekcji.. a widać ze to często jest motor napędowy dla graczy. play4fun. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 22 marca 2010 Opublikowano 22 marca 2010 Serio, gdybym się dowiedział, że ktoś z mojej friendlisty tak sobie boostuje to bym go wyj.ebał. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 22 marca 2010 Opublikowano 22 marca 2010 (edytowane) Ale (pipi)nia. Może rozwaliłbym ten domek nożem, ale takiego nabijania punktów na potęgę z użyciem jakiejś niedoróbki w grze to ja nie kumam. Edytowane 22 marca 2010 przez Pryxfus Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 22 marca 2010 Opublikowano 22 marca 2010 Dlatego nie ma co się przejmowac leadboard`sami tylko grać dla funu wśród znajomych! Cytuj
Rik 13 Opublikowano 22 marca 2010 Opublikowano 22 marca 2010 (edytowane) Ja na takie patenty mam zupelnie wy.j.e.bane, podobnie jak na platynowe trofea itp. Fajnie jak coś wpadnie, ale zeby grać do zrzygania jakiś motyw po to zeby mieć oczko więcej w kolekcji.. a widać ze to często jest motor napędowy dla graczy. play4fun. + 1 Ja tam lubię zdobywać pucharki, ale tylko wtedy gdy sprawia mi to frajdę. Nie mam zamiaru męczyć się z grą której nie lubię dla głupiego obrazka/cyferki w sygnaturce która i tak wszystkich wali. A co do boostowania... Edytowane 22 marca 2010 przez Rik Cytuj
humanno 201 Opublikowano 22 marca 2010 Opublikowano 22 marca 2010 (edytowane) nie czaje, mam odblokowane rzekomo ALT. WEP. dla pojazdów ale w grze nie mam takiej opcji do wybory. Czy to jest dla wszystkich klas? ps. dlaczego ta (pipi)a snajperska "wyspa niewinności" [isla innocentes] trafia sie tak czesto? grrr.. ps2. troche panowie polecieli w kampanii z poziomem trudności. Jak to jest hard to na easy chyba wogóle nie da sie zgniąć :confused: Edytowane 23 marca 2010 przez humanno 1 Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 To co oni robią, można podciągnąć pod "stats padding". EA w BF 2 miało z tym duzy problem, ale ogółem łamalo to EULA i w końcu zresetowali dużo kont. Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 No, to ja już zdobyłem platynowe trophy to już mogę przestać grać A tak na serio, to jak nie wyjmą w Nelson Bay jednego z pierwszych m-com z budynku to ta plansza pozostanie najmniej zbalansowaną - walka rozpoczyna się dopiero na w drugiej bazie przy m-comie w baraku, bo pierwsze 3 i tak są niszczone przez moździerze w 5 minut. Akcja rozkręca się na dobre przy ostatnich skrzynkach, a to trochę za późno, no i zmarnowany jest potencjał mapy imo. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 (edytowane) mi nie nalicza killi za m1a1 mial ktos taki problem? ja mam taki problem, niby mam 11 a mam min 50 musisz nabijać garandem, to będzie zaliczało m1a1 taki miły bug nie mam veterana,czyli czekam na patch Edytowane 23 marca 2010 przez zaq123456 Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 mi nie nalicza killi za m1a1 mial ktos taki problem? ja mam taki problem, niby mam 11 a mam min 50 musisz nabijać garandem, to będzie zaliczało m1a1 taki miły bug nie mam veterana,czyli czekam na patch no to pech ale nie przejmuj się ja nie mogę nabijać licznika na garandzie bo wszystko zalicza na m1a1 a w drugą stronę nie działa Cytuj
Gość szpic Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 bartek to troche nie tak, bo ja np garanda nie mialem dlugo. teraz zagralem 1 zycie z nim ( tj jakies 2 minuty ) a mam na m1a1 11killi a napewno tyle nie zabilem. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Back2Bust187 ten koleś to dopiero lata z nożem na 19230 zabójstw 5644 były nożem. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Lagi potrafią być deprymujące. Trafia nas jeden strzał. Chowamy się za 3 metrową osłonę a reszta naboi przelatuje przez nią jak przez masło. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Hahah platynka wpadła ;d Wie ktos jakie będą trofea w DLC? Tzn. co trzeba będzie zrobić żeby je zdobyć? Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 No, wszystkie bronie zwiadowcy odblokowane, zabieram się za medyka i coraz bardziej mi się podoba Przy okazji dwa szybkie pytanka, może ktoś będzie wiedział: - Jak zliczane są "attack order" i "defend order"? Czy po usłyszeniu od kompanów informacji o ataku lub obronie po prostu musimy się znaleźć w zasięgu M-Comu? Pytam, bo zazwyczaj tak robię, ale zalicza mi jedynie piny "M-Com defender". - Czym jest "marksman headshot"? Nie mogę wyczaić kiedy go dostaję. Myślałem, że za zabicie jednym strzałem w głowę, ale miałem kilka sytuacji, że strzelałem trzy razy a "marksman headshot" i tak mi zliczyło. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 - Czym jest "marksman headshot"? Nie mogę wyczaić kiedy go dostaję. Myślałem, że za zabicie jednym strzałem w głowę, ale miałem kilka sytuacji, że strzelałem trzy razy a "marksman headshot" i tak mi zliczyło. Strzał musi paść z odległości co najmniej 100m od ofiary. Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 - Jak zliczane są "attack order" i "defend order"? Czy po usłyszeniu od kompanów informacji o ataku lub obronie po prostu musimy się znaleźć w zasięgu M-Comu? Pytam, bo zazwyczaj tak robię, ale zalicza mi jedynie piny "M-Com defender". Ty albo ktoś inny z drużyny zaznacza selectem dany m-com i musisz zabić w jego pobliżu wroga albo zniszczyć/uratować ten m-com (chiba ) Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Mam 29 level, a na leadeboards mam 30. Ma ktoś podobny problem? Już sam nie wiem czy mam level 29, czy 30. Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 - Jak zliczane są "attack order" i "defend order"? Czy po usłyszeniu od kompanów informacji o ataku lub obronie po prostu musimy się znaleźć w zasięgu M-Comu? Pytam, bo zazwyczaj tak robię, ale zalicza mi jedynie piny "M-Com defender". Ty albo ktoś inny z drużyny zaznacza selectem dany m-com i musisz zabić w jego pobliżu wroga albo zniszczyć/uratować ten m-com (chiba ) tyle że zaznaczony m-com lub flaga musi być uzbrojona (w zależności po której stronie grasz dostajesz (a.lub d. order)/przejęta przez twoją drużynę (defend order)/ przejęta przez wrogą drużynę (attack order) Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Mam 29 level, a na leadeboards mam 30. Ma ktoś podobny problem? Już sam nie wiem czy mam level 29, czy 30. Też tak mam, wszystko się rządzi swoimi prawami :confused: Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 (edytowane) A ja się cieszę że od ostatniej instalacja patcha 1.01 lub 1.02 Gra się ani raz nie zawiesiła. Może to przypadek bo nie pisali że to poprawią ale jest dobrze (jak na razie) Nie zapeszać MI-28 havoc ma ktoś pojęcie na której mapie można tym cackiem polatać czy nie przypadkiem na Atakama Desart znajduje się tam ? Edytowane 23 marca 2010 przez marekjw2523 Cytuj
QTF 8 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Mam pytanie: z racji tego ze nie zawiele wiem o grze chcialbym wiedziec czy gronie ktore znajdujemy w singlu mozemy swobodnie wybierac podczas singlwej rozgrywki urzywajac ktorej chcemy? Cytuj
Bumier 25 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Mam pytanie: z racji tego ze nie zawiele wiem o grze chcialbym wiedziec czy gronie ktore znajdujemy w singlu mozemy swobodnie wybierac podczas singlwej rozgrywki urzywajac ktorej chcemy? tak, stoja skrzynei na mapach i mozna tam wybrac dowolne bronie z dostepnej listy, oraz uzupełnić amonicje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi