Opublikowano 5 lutego 200916 l W tym topicu żulimy o kody na 48 h, bo nikt chyba więcej nie rzuci ;]. A zakładam ten topic, bo nie ma jeszcze takiego miejsca, dotąd wszystko się działo kosztem innych tematów. No to zaczynamy. Poproszę o kodzik bo nie mam szmalu na Golda, a właśnie udało mi się znowu podłączyć Xboxa pod Live . No i byłem grzeczny i założyłem taki wspaniały topic. Znajdzie się jakiś dobroczyńca? AHA WSZELKIE KODY RZUCAMY NA PW, ABY SKORZYSTAŁ Z NICH TEN PROSZĄCY, NIE PIERWSZY LEPSZY. JEŻELI CHCESZ RZUCIĆ WIELE, DAJ JE MI . Edytowane 5 lutego 200916 l przez raven_raven
Opublikowano 5 lutego 200916 l hehe dobry temat:) jak bedziesz miał dostatek tych kodów to bys zapodał ze 2:) przydały by sie... powodzenia:) Edytowane 5 lutego 200916 l przez SiemankoOo
Opublikowano 5 lutego 200916 l Autor Na razie mam jeden i to już wcześniej zaklepany, nie ma świętych Mikołajów ...
Opublikowano 9 lutego 200916 l Ktoś chce wpier.dol w Fifie to dawać kod. Edytowane 9 lutego 200916 l przez il capitano
Opublikowano 16 lutego 200916 l Jak nie będę miał koda to "umrzy mnie" :<. Błagam na kolanach o jeden kodzik!
Opublikowano 18 lutego 200916 l ja naprawde chcę jeden kodzik jeden głupi kodzik czy przez to zbiedniejesz a tak w ogóle to skąd się takie kody bierze ?
Opublikowano 18 lutego 200916 l Problemem w tym że większość kodów pochodzić będzie z Tropicana Twister, a ich termin ważności mija za 7 dni.
Opublikowano 18 lutego 200916 l a ich termin ważności mija za 7 dni. więc kto ma więcej niż 4kody = 8 dni , reszte może odstąpić...ale wątpie że ktoś to zrobi. sam z checią przyjme nawet 1 sztuke . Ale wg. mnie ktoś chce dac kod niech da ravenovi jego pomysł jego post Pozdro 600 Edytowane 18 lutego 200916 l przez SiemankoOo
Opublikowano 20 lutego 200916 l Jak mi się nie uda pozbyć kodów, pod koniec przyszłego tygodnia rozdam kody tak aby było uczciwie(każdy jeden kod). Edytowane 20 lutego 200916 l przez Gazi
Opublikowano 20 lutego 200916 l Przygarne jeden kod, gdyby ktos mial ich nadmiar - bo jak wszyscy dobrze wiemy, kody sa wazne tylko do konca lutego.
Opublikowano 20 lutego 200916 l Poprosze o chociaż jeden kod, nie mam nic nowego coby pograć, Pieniądze przepiłem a pograłbym w cala 4 po necie. Z góry dziękuję.
Opublikowano 20 lutego 200916 l Autor Ja poproszę o kod, nadchodzi taki weekend, gdzie będę mógł bez ograniczeń zagłębić się w online, może znajdzie się ktoś dobry?
Opublikowano 20 lutego 200916 l Jak mi się nie uda pozbyć kodów, pod koniec przyszłego tygodnia rozdam kody tak aby było uczciwie(każdy jeden kod). przygarnę
Opublikowano 21 lutego 200916 l Ja poproszę o kod, nadchodzi taki weekend, gdzie będę mógł bez ograniczeń zagłębić się w online, może znajdzie się ktoś dobry? dołaczam sie do prozby...
Opublikowano 23 lutego 200916 l elo mam sporo kodow na 48h (2 strony w wordzie) problem w tym ze niektore sa zuuzyte a jest ich az tyle ze nie chce mi sie sprawdzac ktore (narazie na 4 wpisane 2 dzialaly) wiec nie wiem jak to rozwiazac zeby kazdy dostal sprawiedliwie ;/ moja konsola ma RoDa a ze i tak traca waznosc za 5 dni to moge na luzie je rozdac. Jak ktos znajdzie sposob zeby kazdy uczciwie dostal to niech da znac <darczynca>
Opublikowano 24 lutego 200916 l Nie mam pomyslu, chyba, ze zrobisz cos w rodzaju loterii. Kazdemu po 4 kody, moze trafia mu sie 4 dzialajace, moze 2, a moze zaden ;] Jakby co to ja bym sie na to pisal !
Opublikowano 24 lutego 200916 l No mysle ze pomysl Sztajnca jest dobry. Rozdaj rowno kazdemu ilosc kodow i jak komus wpadnie 1, czy 2 to ma farta, a jak komus nie to sorry no bonus Jakby co wyrazam chec otrzymania kodow.
Opublikowano 24 lutego 200916 l elo mam sporo kodow na 48h (2 strony w wordzie) problem w tym ze niektore sa zuuzyte a jest ich az tyle ze nie chce mi sie sprawdzac ktore (narazie na 4 wpisane 2 dzialaly) wiec nie wiem jak to rozwiazac zeby kazdy dostal sprawiedliwie ;/ moja konsola ma RoDa a ze i tak traca waznosc za 5 dni to moge na luzie je rozdac. Jak ktos znajdzie sposob zeby kazdy uczciwie dostal to niech da znac <darczynca> BRAWO dla tego kolegi oczywiscie pisze sie na kodo-lottka Edytowane 24 lutego 200916 l przez SiemankoOo