Opublikowano 1 maja 200915 l Nie wylaczyli jeszcze tych kodow ? To jak ktos ma to ja poprosze (obecnie brak golda, a dlugi weekend mamy )
Opublikowano 1 maja 200915 l Ja również jak kolega wyżej prosze o jeden kodzik 48 na live . Z góry dzięki.
Opublikowano 1 maja 200915 l Panowie, od 1-4 maja mozna grac normalnie jakby sie mialo zdrapki wklepane ;] Sam wlasnie korzystalem z tego dobrodziejstwa
Opublikowano 2 maja 200915 l Właśnie ja mam konto na USA.Więc darmowy wekeend z Goldem odpada.Miałby ktoś zdrapke.
Opublikowano 6 maja 200915 l Mnie też by mógł ktoś wspomóc Jak coś możemy pograć razem w coś. Co mam (lub miałem) widać w sigu Jak coś PM Edytowane 6 maja 200915 l przez Dynius
Opublikowano 8 maja 200915 l Jak podłączyłeś właśnie Live'a, to masz miesiąc Golda za darmo. Kupiłem używkę od Tommo .
Opublikowano 17 maja 200915 l Potrzeba jednego kodziku ludki. Ot tak aby zrobić 2 acziki online w DBZ. Poratowac ktoś?
Opublikowano 24 maja 200915 l Ja tylko dodam, ze wczoraj sobie wpisalem kodzik na slepo, z 2 strony (te co Mortis dawal) topicu i ... dzialal :potter: Takze warto probowac, moze jeszcze jakies inne dzialaja ! Edytowane 24 maja 200915 l przez Happymieso
Opublikowano 28 maja 200915 l A ja wole wydac 15zl zamiast flaszki albo browara lub paczki fajek i grac przez miecha bez obaw a nie kombinowac. Soryyy
Opublikowano 29 maja 200915 l ja też tego nie pojmuję. rozumiem, że wydanie ponad 'stówy' na abonament 12 czy 12+1 może być dużym wydatkiem bo i mi jakoś szkoda się pozbywać takiej kasy jednorazowo (chociaż na 4000MP nie było mi szkoda wydać większej kasy : P) ale 15 miesięcznie to jest śmieszna kwota i prawdę mówiąc za takie pieniądze nie chciałoby mi się czekać na czyjąś łaskę...
Opublikowano 30 maja 200915 l A kiedy ktoś nie gra online nałogowo ?? Ja np sporadycznie kupie sobie GOLDa na 3 miechy (zazwyczaj w wakacje gdzie wiadomo człowiek ma troche wiecej czasu) a tak to od czasu do czasu jade na miesięcznych ew. 48h. Edytowane 30 maja 200915 l przez Mani
Opublikowano 30 maja 200915 l A kiedy ktoś nie gra online nałogowo ?? Ja np sporadycznie kupie sobie GOLDa na 3 miechy (zazwyczaj w wakacje gdzie wiadomo człowiek ma troche wiecej czasu) a tak to od czasu do czasu jade na miesięcznych ew. 48h. Ew. 48h oki ale kupujesz czy wynajdujesz w sieci czy sie prosisz???? Edytowane 30 maja 200915 l przez Dark Star
Opublikowano 31 maja 200915 l Czasem jak gra ma 48h code included to użyję , czasem ktoś poratuje, czasem ktoś potrzebuje a ja mam na zbyciu to poratuje innych. Ogólnie to online nie grałem juz chyba z 2 miechy jak nie dłużej. 48h w życiu bym nie śmiał kupić.... wolałbym odrazu przymiarke zrobić do min. miesiąca. Choć dla mnie wariant najbardziej mi odpowiadający to kodzik na 3 miechy. I w takie od czasu do czasu atakuje na allegro ^_^ Edytowane 31 maja 200915 l przez Mani
Opublikowano 1 czerwca 200915 l ja kupuje miesieczne i mam spokuj a nie prosic sie o laske sory ale to dla mnie dziwne jest.
Opublikowano 2 czerwca 200915 l Czy znalazłby się ktoś miły i uraczył kodzikiem 48h? Chciałbym sobie pograć w GH:M przez Live, ale nie mam kasy, żeby kupić sobie subskrypcję ;/
Opublikowano 12 czerwca 200915 l http://snezy.com/ Ogarnia to ktoś? Niby coś tam, żeby nie używać Print Screena, bo nie zadziała. Tja. Użyłem PrtSc i i tak nie działa. Pewnie ściema, ale może ktoś to skuma ;f
Opublikowano 12 czerwca 200915 l Testowalem i szczerze watpie zeby to bylo prawdziwe MS nie pozwoli sobie na takie numery mialem juz nie jeden taki program i wszystkie to byly trojany a to co pokazuja na YouTubie to zenada i zastanawia mnie skad te wszystkie pozytywne komenty tam
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Zebrzem o kodzik, swojego czasu sam dalem tutaj z 30kodow ludziom, to moze ktos sie odwdieczy jakby mial
Opublikowano 26 czerwca 200915 l http://xblcodes.com/ coś takiego też wyczaiłem jednakże od dawna nie doszedł nowy kod.