Skocz do zawartości

żulernia

Featured Replies

Opublikowano

ja kiedys mialem farta. na jutiubie byl filmik gdzie gosciu napisal zeby wyslac do niego maila a on da kod na 1 miesiac golda. wyslalem z trzech róznych mejli i na kazdym dal mi po jednym kodzie. tak wiec mialem 3 miesiące za darmo ale to juz jakis czas temu bylo :D

• Odpowiedzi 187
  • Wyświetleń 48,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• łapać kody puki dają   https://www.facebook...221991114543867

• Kod na 48h, mnie niepotrzebny a komuś może się przyda.   Kod jest z limitki gears of war 3. Uwaga: wpisywałem go bo myślałem, że to jest ten kod na postać Adama Fenixa i dostawałem błąd zanim się zo

• akcja jak 4 posty wyżej:   http://www.facebook.com/xboxie?sk=app_176445459127333   PJQ3V-YHKWH-8YGX2-DWC69-RTXWW

Opublikowano

Potrzebuję jednego kodziku dla kumpla, bo chcemy razem zagrać w GTA, a on nie ma Golda. Z góry dziękuję w jego imieniu :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Poratuje mnie jakaś dobra osoba trialem? Chciałem pograć z klanem dziś i jutro parę meczy ale wczoraj skończył mi się gold a kasa będzie dopiero w poniedziałek. Z góry bardzo dziękuje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cholera potzrbebuje pokazac kumplowy coop'a w Gearsach a skonczyl mi sie Gold wczoraj... na koncie -900 zł tak że nie mam kasy na nowego jeszcze.. Poratuje ktoś?

Opublikowano

Uprzejmie proszę o poratowanie mnie jednym kodzikiem , jutro wychodzi demko Forzy a tu człowiek został z silverem . Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :) .

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jasne :) Dam Ci w zamian kod do bety BF BC na PS3.

Edytowane przez jarken

Opublikowano

Potrzebuje kod na XBOX Live 48h. :)

Moze ktos bedzie taki dobry i zapoda mi przynajmniej jedna sztuke na PW ? :)

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Oto on: ALAMA-KOTAK-OTMAA-LEITA-KDALE

Kod zadziała na kontach USA w dniach 20-23.11 :)

A na poważnie - teraz mamy 2 darmowe weekendy XBL:

-20-23.11 dla kont poza Europą

-25-30.11 dla kont z Europy

-początek i koniec zawsze o godz.18:00

Opublikowano

To dopiero od srody, a ja chcialem miec zdrapke na weekend. :)

Jesli ktos ma to nadal chetnie przyjme triala 48h Live na PW. :)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałem z kumplem przejść niedawno zakupione Castle Crashers, z tym, że on nie posiada Golda. Mógłby ktoś zapodać zdrapkę 48h dla niego? Z góry thx :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak ktos ma to chetnie 48h przygarne ;]

Opublikowano

Również przygarnę 48h :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mógłbym prosić o kod? :)

dziękuje i pozdrawiam