Skocz do zawartości

żulernia

Featured Replies

Opublikowano

potrzebuje kogos zeby sprawdzil czy kody nadal dzialaja xD sam nie moge bo emigrowalem na Polske

JFMRW-63JB2-74YGR-JHDVB-7TWMG

• Odpowiedzi 187
  • Wyświetleń 48,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• łapać kody puki dają   https://www.facebook...221991114543867

• Kod na 48h, mnie niepotrzebny a komuś może się przyda.   Kod jest z limitki gears of war 3. Uwaga: wpisywałem go bo myślałem, że to jest ten kod na postać Adama Fenixa i dostawałem błąd zanim się zo

• akcja jak 4 posty wyżej:   http://www.facebook.com/xboxie?sk=app_176445459127333   PJQ3V-YHKWH-8YGX2-DWC69-RTXWW

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chętnie przygarnę kod od kogoś kto przeniósł konto na PL i nie jest mu potrzebny.

Opublikowano

Witam! Z miłą chęcią przygarnę te kilkadziesiąt znaków (PW):) P.S. I zapraszam na partyjkę w PES-a '10 (pi3trasinho)

Edytowane przez pietrasinho

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

J74GX-TFR9M-23KC7-7CPQ7-KWJGZ Kod na hełm husarski do avatara :) Kto pierwszy ten lepszy ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nigdy nie żebrałem o kody, ale kiedyś musi być ten pierwszy raz ;) Poratuje Ktoś kodem na 48h lajwa? :) Z góry wielkie dzięki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety , ale muszę. Brak kasy zmusił do tego czynu. Również proszę o kod na live 48h.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poratujcie kodem.

Wytrzepałem ostatnia kasę na Crysis2 a w multi nie mam jak pograć :confused:

Odpłacę plusem i dozgonną wdzięcznością.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mam jeszcze dwa kody na XBL Gold 48h. ;)

Na moim blogu jest maly konkurs, w ktorym mozna je wygrac, link jest w mojej sygnaturce. Zapraszam !

Opublikowano

Poratuje ktoś kodem 48 na PM? Po roku na studiach Live wygasnął, a w Gearsy by się zagrało...

Edytowane przez Bzdurski

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kod na 48h, mnie niepotrzebny a komuś może się przyda.

Kod jest z limitki gears of war 3. Uwaga: wpisywałem go bo myślałem, że to jest ten kod na postać Adama Fenixa i dostawałem błąd zanim się zorientowałem, że kod na postać jest gdzie indziej ;) W związku z tym nie jestem do końca przekonany czy ten kod jest nadal aktywny.

Kto pierwszy ten lepszy: 347H4-7KVPW-MWXT8-6FFTV-YFHVB

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bylbym bardzo wdzieczny za kod na 48H ze wzgledu na zblizajacego sie Battlefield'a. Z gory wielkie dzieki.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

panowie, jestem zmuszony wysepic kod. na allegro nie ma (konto PL), w sklepach-automatach rowniez :(

Opublikowano

Poratuje ktos kodem live 48h ? Na allegro sa kody, ale tylko na usa.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobiłby mi ktoś prezent pod chojak? :P Chciałbym pograć na Święta w AC:R zanim go oddam :) Konto mam na UK.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdyby ktoś dysponował kodem, który jest mu zbędny to chętnie przygarnę :nyam2:

Edytowane przez leh

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki :D

Przy pierwszej próbie wyskoczył błąd, po ponownym wpisaniu kodu na konsoli zadziałało.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Poratuje ktoś kodem? Gold'a nie mam a pograłbym sobie jeszcze w RDR po sieci po miesięcznym trialu :\