Opublikowano 8 lipca 200915 l Jak już tu spadłem ci którym udało się zagrac w multi warto kupić ta grę za 1200 punktów?
Opublikowano 8 lipca 200915 l Widzę że miałeś BC, więc zdecyduj sam - jeśli BC ci się podobało, ale mapy już przejadły, to 1943 będzie dobrą inwestycją.
Opublikowano 9 lipca 200915 l LOL wycofali gre z marketplace FAIL!! EA FAIL! DICE FAIL!! MICROSOFT FAIL!!
Opublikowano 9 lipca 200915 l To pewnie po to, żeby nowi gracze nie dołączali póki nie naprawią serwerów. Ja również polecam. Jednak sterowanie samolotem jest IMO słabe - sterować da się tylko z kokpitu, bo po przełączeniu kamery na TPP maszyna chodzi jeszcze gorzej.
Opublikowano 9 lipca 200915 l u mnie kosztuje 1200. najwyraźniej już sobie poradzili z problemem serwerów...
Opublikowano 9 lipca 200915 l Tak , mój błąd , byłem przekonany , że 8 dopiero jutro. luz jutro o 19:43 naszego czasu rusza Coral Sea Community Challenge ciekawe ile zajmie nabijanie tych 43mln? kłopot z połączeniem miałem tylko w rejonie 22 a tak to do 2 w nocy bez problemu ciskałem - widocznie miałem farta
Opublikowano 9 lipca 200915 l Mi, na godzine (w sumie) szukania gier udało się podłaczyć do JEDNEJ gry ale lagi były tak kosmiczne ze pograłem moze z 3 minuty i mnie wywaliło. Dopóki nie postawią więcej serwerów po prostu sie nie da grać.
Opublikowano 9 lipca 200915 l Niestety występują problemy z osiągnięciem Best Squad, większość osób dostaje je bardzo szybko, ale niektórym nie chce wpaść (niestety mi też), albo wpada kiedy nie powinno.
Opublikowano 9 lipca 200915 l Mi, na godzine (w sumie) szukania gier udało się podłaczyć do JEDNEJ gry ale lagi były tak kosmiczne ze pograłem moze z 3 minuty i mnie wywaliło. Dopóki nie postawią więcej serwerów po prostu sie nie da grać. Troche dziwne bo ja jak już się dopchałem na serwer to lagów nie miałem. A grało 24 osób. Ale przyznać trzeba, że dali dupy;/
Opublikowano 9 lipca 200915 l Też na kilkanaście prób udało mi się w końcu połączyć i rozegrałem bezlagowe 3 misje na luzie. Trochę IMO trzeba poczekać, aż wszyscy pół godzinni trialowcy wypadną ze stawki. Za kilka dni będzie można spokojnie pograć.
Opublikowano 9 lipca 200915 l Troche dziwne bo ja jak już się dopchałem na serwer to lagów nie miałem. A grało 24 osób. Ale przyznać trzeba, że dali dupy;/ zaskoczeni zainteresowaniem niczym nasi drogowcy zimą
Opublikowano 9 lipca 200915 l Gierke zakupiłem wczoraj i niestety cały dzień nie mogłem sie podłączyć gdziekolwiek(ile można tłuc ten tutorial). Dopiero dzisiaj wbiłem i grałem 6 godzin non stop co by mi miejsca nie zajęli ^_^ Gra się bardzo przyjemnie full serwer i żadnych lagów. Samolot ciężko ogarnąć a jeszcze ciężej kogoś z niego ukatrupić. Mam pytanko co do jednego achieva - Milk Run, mam latać 10 minut bez przerwy czy czas się dodaje przez całą rozgrywke ?
Opublikowano 11 lipca 200915 l Mam takie pytanie. Czy komuś udało się połączyć do serwera z razem z kumplem? (opcja play with friends). Bo w moim przypadku łączy się tylko osoba, która zaprosi do lobby, a inni zostają wywaleni. Wydaje mi się, że ta opcja to taka ściema.
Opublikowano 11 lipca 200915 l Grałem dzisiaj i 4 osoby były razem w grze. W następnym meczu trochę nas przemieszało, ale połączyć się idzie.
Opublikowano 11 lipca 200915 l W następnym meczu trochę nas przemieszało. I to jest chore, nie po to zapraszam kumpli do teamu, żeby po jednej rundzie grac przeciwko nim, gdzie tu mowa o jakiejś taktyce, zgraniu, ma nadzieję że to poprawią.
Opublikowano 12 lipca 200915 l Ściągnąłem dzisiaj trial'a, ani razu nie udało mi się połączyć z serwerami. Oprócz tego co jakiś czas ekran gry mruga i dziwnie śnieży. Jako zagorzały fan serii battlefield jestem cokolwiek rozczarowany. Czy kupiona wersja od trial'a różni się patch'ami? pozdrawiam,
Opublikowano 12 lipca 200915 l Powiem ci , że w full wersji o wiele łatwiej się dołaczyć do meczu. Brat ma triala i za cholere , jak Ty nie może znaleźć meczu.
Opublikowano 13 lipca 200915 l Przecież trial to to samo co pełna wersja, tylko z ograniczeniem czasowym.