Skocz do zawartości

Battlefield 1943

wrog

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Zaqair
Opublikowano

Jak już tu spadłem ci którym udało się zagrac w multi warto kupić ta grę za 1200 punktów?

Opublikowano

To pewnie po to, żeby nowi gracze nie dołączali póki nie naprawią serwerów.

Ja również polecam. Jednak sterowanie samolotem jest IMO słabe - sterować da się tylko z kokpitu, bo po przełączeniu kamery na TPP maszyna chodzi jeszcze gorzej.

Opublikowano
Tak , mój błąd , byłem przekonany , że 8 dopiero jutro.

luz

jutro o 19:43 naszego czasu rusza Coral Sea Community Challenge

ciekawe ile zajmie nabijanie tych 43mln?

kłopot z połączeniem miałem tylko w rejonie 22 a tak to do 2 w nocy bez problemu ciskałem - widocznie miałem farta

Opublikowano

Mi, na godzine (w sumie) szukania gier udało się podłaczyć do JEDNEJ gry ale lagi były tak kosmiczne ze pograłem moze z 3 minuty i mnie wywaliło.

Dopóki nie postawią więcej serwerów po prostu sie nie da grać.

Opublikowano
Mi, na godzine (w sumie) szukania gier udało się podłaczyć do JEDNEJ gry ale lagi były tak kosmiczne ze pograłem moze z 3 minuty i mnie wywaliło.

Dopóki nie postawią więcej serwerów po prostu sie nie da grać.

Troche dziwne bo ja jak już się dopchałem na serwer to lagów nie miałem. A grało 24 osób.

Ale przyznać trzeba, że dali dupy;/

Opublikowano

Też na kilkanaście prób udało mi się w końcu połączyć i rozegrałem bezlagowe 3 misje na luzie.

Trochę IMO trzeba poczekać, aż wszyscy pół godzinni trialowcy wypadną ze stawki.

Za kilka dni będzie można spokojnie pograć.

Opublikowano
Troche dziwne bo ja jak już się dopchałem na serwer to lagów nie miałem. A grało 24 osób.

Ale przyznać trzeba, że dali dupy;/

zaskoczeni zainteresowaniem niczym nasi drogowcy zimą

Opublikowano

Gierke zakupiłem wczoraj i niestety cały dzień nie mogłem sie podłączyć gdziekolwiek(ile można tłuc ten tutorial). Dopiero dzisiaj wbiłem i grałem 6 godzin non stop co by mi miejsca nie zajęli ^_^

Gra się bardzo przyjemnie full serwer i żadnych lagów. Samolot ciężko ogarnąć a jeszcze ciężej kogoś z niego ukatrupić.

Mam pytanko co do jednego achieva - Milk Run, mam latać 10 minut bez przerwy czy czas się dodaje przez całą rozgrywke ?

Opublikowano

Mam takie pytanie. Czy komuś udało się połączyć do serwera z razem z kumplem? (opcja play with friends). Bo w moim przypadku łączy się tylko osoba, która zaprosi do lobby, a inni zostają wywaleni. Wydaje mi się, że ta opcja to taka ściema.

Opublikowano
W następnym meczu trochę nas przemieszało.

I to jest chore, nie po to zapraszam kumpli do teamu, żeby po jednej rundzie grac przeciwko nim, gdzie tu mowa o jakiejś taktyce, zgraniu, ma nadzieję że to poprawią.

Opublikowano

Ściągnąłem dzisiaj trial'a, ani razu nie udało mi się połączyć z serwerami. Oprócz tego co jakiś czas ekran gry mruga i dziwnie śnieży. Jako zagorzały fan serii battlefield jestem cokolwiek rozczarowany.

Czy kupiona wersja od trial'a różni się patch'ami?

pozdrawiam,