jojok21 0 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Bo mając punkty przeznaczone do sprzedaży w USA, nie kupisz za nie niczego na koncie UK? Chłopak ma golda na koncie UK, ale nie ma abonamentu na koncie USA. A jak wiadomo rzeczy kupione na jednym koncie są dostępne dla wszystkich pozostałych kont na konsoli. Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Zgadza się. Zrobię tak jak mówiłem i przechowam te 1600 MP na The Ballad of Gay Tony Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Zagralem dopiero teraz w triala i musze przyznac, ze jak zaden inny BF mnie nie zainteresowal, to ten mi sie podoba Tylko wkur... mnie to ze nie mozna kupic gry majac konto silver. Glupie zabezpieczenie, mam tyle triali ze nie potrzebuje golda, moglbym na nich jeszcze dlugo grac... Wiec musze wydac 3 dychy na 1 miesiac gold zeby kupic gre... troche bezsensu, chyba ze zrobilbym nowe konto, dostal miesiac gratis, na tamten profil kupil punkty i tam kupil gre... Tylko ze chyba juz mam wykorzystany limit 3 kont z darmowym goldem... no chyba ze ktos by zrobil dla mnie takie konto, ktore potem moglbym sobie sciagnac przez odzyskiwanie profili, jezeli to jeszcze dziala... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Ale powiedz na co komu gra multiplajerowa na konsole offline aka Silver? Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Zeby najpierw kupic poki ma sie punkty, a potem dopiero pograc Eh MS dyskryminuje biednych graczy grajacych na trialach :< Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 (edytowane) Troche juz pogralem i gra jest swietna, jak ktos jeszcze gra to niech dodaje do listy. Fajnie byloby pograc razem w teamie, nawet niekoniecznie jakims wielkim juz pare osob do squadu i sie pewnie gra o wiele lepiej. Nawet 2 osoby to juz fajnie bo mozna zrobic dobry team w czolgu czy jeepie btw. UP Edytowane 26 sierpnia 2009 przez Trufs Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Czołgiem IMO nie opłaca się jeździć we dwójkę, operator działka jest narażony na ostrzał z każdej strony, jeden głupi, ślepy granat może go zabić. Natomiast operator czołgu nie dość że ma do dyspozycji solidną ochronę i działo to jeszcze ma do dyspozycji działko na piechotę. Czołgiem doskonale można więc poradzić sobie samemu. Co do jeepa to nie polecam wypadów nim tylko w celu fragowania, jeep służy do przemieszczania i głupio by było narażać na szybką śmierć pasażerów... (jeden strzał z granatnika, prosty cel) Btw. nagrałem się już w tego Battlefielda ponad 100 meczy i mam go troszkę dosyć, nie to, że jest zły, ale po takim czasie grania potrafi znudzić. No i już nie ma nawet motywacji acziwmentowej ; ) Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Wsumie prawda, kilka razy sobie na dzialku na czolgu siedzialem i bylem latwym celem dla snajperow No ale jednak pogranie w pare osob w teamie jest fajniejsze niz samemu :> 100 meczy? No to sie juz niezle musiales nagrac, ja mam dopiero troche ponad 30 meczy, jak do 100 dojde to pewnie mi sie juz przeje... no ale moze wypuszcza jakies mapy nowe Co do tego czolgu, to imo jest strasznie przegiety. Samolotem nie jest tak latwo zabic, przynajmiej mi, jeepa latwo rozwalic fakt, a czolgiem jezdzic to masakra, zawsze pelno fragow wpada. Fakt czesto goscie mi napieprzaja z bazooki czy co to tam jest, ale to nie rozwala od razu, tylko trzeba pare razy strzelic. Niby jest gosciu anti-tank, ale zanim strzeli te pare razy to czesto umiera wiec kiepski to anti-tankowiec imo :> Cytuj
wrog 640 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 27 sierpnia 2009 Jeśli chodzi o działko to sporo zależy też od kierującego czołgiem. Niedawno prawie cały mecz z jakimś kolesiem przejeździliśmy na jednym czołgu - w razie co wyskakiwałem i naprawiałem etc. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 No ale jednak pogranie w pare osob w teamie jest fajniejsze niz samemu :> To jest największa bolączka BF-a ---> max. 4 osobowe składy i do tego losowanie, więc trzeba mieć duuużo szczęścia aby cała 4-ka grała w jednym teamie. Cytuj
lutoslav 0 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 (edytowane) Czołg mozna nawet jednym granatem rozwalic o ile trafi sie w tylni zbiornik z paliwem. Gosciu na działku czołgowym przydaje sie gdy trzeba pokryc plecy przy zdobywaniu jakiejs flagi, bo obrócic cala wiezyczka to troche trwa Do tego dobrze gdy twoj partner jest mechanikiem. Tak jak pisze wrog, w razie potrzeby schodzi, chowa sie za czolgiem i naprawia. Ja mam rozegrane ponad 200 meczy i wciaz mnie jara ten BF. Wrazenia ze zdobywania gory Suribachi dwoma czołgami i w 10 osob sa niezapomniane Rzadko sie zdarza taka zgrabna i skoordynowana akcja, ale jak juz sie to trafi to klekajcie narody:D Albo tez gdy chowasz sie w okopie, zoltki na ciebie napieraja, jestes juz na wykonczeniu i myslisz sobie: "Zgineee tam, umreeee! A nie chce umierac, mlody chlop przecieeez jestem" (parafrazujac Ani mru mru), a tu nagle wjezdzaja twoje dwa czołgi i robia rozpierduche, potem dobiega piechota, osłania cie snajper z tylu bo widzisz jak kolesie przed Toba padaja i biegniesz z okrzykiem na zdobywana flage. Myslisz ze to juz koniec i zaraz jakis ktos powie: "You got five boys", ale nieeeee... Kolejna flaga mruga. Zadne skrypty z Call of Duty tego nie zastapia. Edytowane 27 sierpnia 2009 przez lutoslav Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Trufs - samolotem dosyć łatwo zniszczyć czołgi, jeepy itp., trzeba tylko odrobiny wyczucia, bomby najlepiej się zrzuca z jak najniższej wysokości, oczywiście należy odpowiednio szybko wznieść się z powrotem. Łatwym celem jest też piechota, ale to już radzę działkiem, bo jedyne w tej grze co ma rozsądny splash damage to nalot dywanowy . Aha, baardzo opłaca się też na samym początku rundy polecieć w stronę wrogiego lotniskowca i obrać sobie za cel jedną z łodzi desantowych. Łatwe kilka fragów (w zależności od liczby osób na pokładzie). No czasem można też się przeliczyć, ale to rzadko ; ) Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 to było do przewidzenia, szkoda http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,7017666,DICE_nie_ma_czasu_na_dodatki_do_Battlefield_1943.html Cytuj
Piasecznik 0 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Czy u was też po sierpniowym update dashboardu pojawiły się spore lagi - najbardziej widoczne na Coral Sea i skaczących po niebie samolotach i schodkowym reagowaniem na stery samolotu? Mi po tym odechciało się grać. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Gram codziennie (ponad 40h) ze znajomymi Polakami mieszkającymi w różnych miejscach Europy, w różnych porach i nikt z nas nie zauważył specjalnych lagów, bardzo rzadko coś przeskakuje, to prawdopodobnie może być wina Twojego łącza... Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Lagi w Battlefield 1943 występują tak "często" jak zaćmienie słońca... Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Witam. Słyszałem że każdy kto zarejestrował swojego Battlefielda 1943(PS3 i X360) w ciągu jakiegoś tam czasu dostał dwa kody na aviator's hat dla royala i nationala w grze battlefield heroes na pc. Moze ktos posiada taki kod i go nie potrzebuje bo nie gra w ten tytul? pm jak cos, z gory dzieki Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 powiedz gdzie mam ten kod zdobyc to ci kopsne Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 (edytowane) z tego co czytalem trzeba zarejestrowac bf 1943 [ chyba przypisac do konta na stronie EA czy tam Battlefield Veterans] i kody powinny przyjsc na email. Edytowane 14 września 2009 przez Shen87 1 Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Dokladniej bo szukac nie bede. Podaj mi link do strony logowania gdzie na 100% moge zarejestrowac gre. Pozdrawiam. Cytuj
lutoslav 0 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 Ma ktos problem z zalogowaniem sie na strone http://battlefield1943.com/ ? Ja sie nie moge wbic od jakiegos tygodnia:/ Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 Tak jest taki problem, nie wiem z czego wynika, ale jeśli chcesz sprawdzić swoje staty (o wiele dokładniejsze niż na oficjalnej stronce) to tu masz linka: http://www.bfgamer.com/profile.html?playerName=KIELiCH+PL&submit=FIND Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 nikt tutaj nie dostal na maila tych kodów na itemy w battlefield heroes i ich nie potrzebuje? pm jak cos Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 mowa o dodatkowych strojach ? Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 (edytowane) Osoby ktore kupily bf 1943 powinny dostac na mejla kody na dwie czapki w bf heroes, niestety nie do wszystkich chyba rozeslali bo moj kumpel kupil gre juz dawno i nic mu nie przyslali, pisal nawet do ea ale mu nie odpowiedzieli ;p a ja osobiscie xboxa nie posiadam wiec moze komus te czapki niepotrzebne Edytowane 23 września 2009 przez Shen87 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi