miki77 16 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Jeśli jesteście fanami arcade'owego tenisa, a Top Spin 3 nie przypadł Wam do gustu, mamy świetną informację. Sega poinformowała o aktualnie trwających pracach nad kolejną odsłoną Virtua Tennis, tym razem z podtytułem 2009 zamiast numerku. Zawartość nie zmieni się drastycznie w porównaniu do poprzednich części - dostaniemy tryb kariery, sieciowe rankingi, kreator postaci, a także około 800 przedmiotów do kupienia. Wspomniana produkcja ma zostać wydana jeszcze w maju bieżącego roku, w wersjach dla konsol Xbox 360 i PlayStation 3, jak również pecetów. http://xboxspot.pl/Aktualnosci/5097,0,Kole...s_w_drodze.aspx Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Y|essssssssssssssssssssss! Kilkanaście razy przelazłem VT2, ostro katowałem VT3 (kto ma 1000GS ten półbóg) i to info jest dla mnie ważniejsze od odkrycia życia poza ziemskiego. Tak długo czekałem, tyle pielgrzymek do Lichenia, tyle datków dla Ojce Dyrektora i nareszcie jakieś info. Boję się tylko by niczego nie spi...lili. Co nie zmienia faktu, że z klapkami na oczach pewnie wciągnę w dniu premiery. Oj chyba sobie dziś VT3 odpalę Cytuj
hooki 194 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 właśnie męcze VT3, sega z tym tenisem od czasów dreamcasta pozamiatała. kolejną odsłoną napewno się zainteresuje.. Cytuj
okens 541 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 AUUUUUUUU! Podzielam entuzjazm, swietna wiadomosc! Rzeby sie jeszcze o Radwanska pokusili ^_^ Cytuj
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 o q.va. to dla mnie najlepsza wiadomość w tym miesiącu. uwielbiam tą grę Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Zawsze wolalem Top Spina, ale jako fan tenisa na pewno przetestuje. Niedlugo ta premiera. Cytuj
Lecho 0 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 (edytowane) Mam pewien problem. Jestem juz w rankingu pro blisko pierwszej 50. Niestety mimo przechodzenia minigierek nie rosną mi już statystyki. W szkółce mam same zlota i styl grania Tactical +. Można jeszcze podbijać umiejętnoście swojego tenisisty czy to juz koniec? Edytowane 30 lipca 2009 przez Lecho Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi