XM. 11 035 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 No skonczylem MP2. Wymeczyła mnie ta gra przestraszliwie. Przybajerzyli z backtrackingiem i wszystkim innym. Ostatnich kluiczy szukałem już tylko z solucją bo nie miałem ochoty ciagle się krecic po tych lokacjach. Została trójka, kiedys się łyknie, pewnie przed premierą MP4. Ciekawe w jakim kierunku wlasnie "czworka" pojdzie. Btw. ost urywa du.pe. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Patrząc na nową Zeldę i nowego Mariana, kierunek może być interesujący. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Nowe Metroidy potwierdzają Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Jak tylko potwierdzą datę premiery nowego Prime to Switch leci od razu. To zbyt piekna, niepowtarzalna seria aby ją olać albo odłożyć na kiedyś tam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi