Skocz do zawartości

Battlefield 1943

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

Figuś

Opublikowano (edytowane)

dice juz o tym wspominalo kiedys... bedzie moliwosc zalozenia prywatnego pokoju dla znajomych... problem w tym, ze gra wystartuje tyllko gdy po dwoch stronach bedzie po 8 > graczy. ciekawe czy sie cos pod tym wzgledem zmienilo, bo ludzie stosownie zareagowali na ta nowinke.

wsparcia dla klanow jako takiego nie ma.

odnosnie popularnosci to jak bedzie podobny klimat jak w bf2mc to juz bedzie to sukces. wszystko zalezy od przystepnosci z jaka zaklada sie serwery itp. bf:bc mial potencjal, ale z powodu braku wsparcia zostal szybko przez klany zapomniany. mimo, ze do dzisiaj duzo osob gra w ta pozycje. to samo z res2, cod5 - duze pozycje, a padly szybciej niz sie pojawily (ale tutaj chodzilo o cos innego :D) .

tutaj mamy popierdulke z 4 mapkami i 1 trybem. chociaz tryb conq tutaj w zupelnosci wystarczy. sytuacje ratuje to, ze jest to bf i ma czolgi, samolociki, jeepy i ... interesujacy silnik... :)

minus to 3 klasy, i nieskoncozna ilosc ammo

Edytowane przez Foxter
Opublikowano

Nieskonczona ilosc ammo? Lol? 3 klasy? Eeeee, BF 1942 mial wiecej, wiec czemu tutaj jest ich tak malo? No i dlaczego nie mogli dac dodatkowo gold rusha - osobiscie wole ten tryb od conquesta, jest duzo bardziej dynamiczny i skondensowany.

Opublikowano

mają być też bodajże 3-4 mapki,jeśli dodamy do tego małą ilość klas to mniej więcej wychodzi nam dlatego tak mało chcą za nowego Battlefielda :P

Nie traktujmy jej jako pełnoprawnej nowej części,no chyba,że Dice planuje giga wsparcie dla tej gry i przez całe wakacje będą wychodzić najróżniejsze dlc.

W tej chwili to nic innego jak mały missionpack do BC w realiach IIWŚ w przystępnej cenie.

Opublikowano

ja nie narzekam tylko za wczasu informuje bo jutro pewnie znajdą się osoby ,które będą narzekać na rozbudowanie 1943 bo spodziewali się gry tak wielkiej jak 1942 lub BC za ok 30zł :P

Opublikowano (edytowane)

Już jestem kupiony:)

Wrażenia po pięciu minutach - ładne to, nawet bardzo. Strzela się przyjemnie. Mapka na którą mnie rzuciło wydaje się być duża. Ogólnie pierwsze wrażenia są nad wyraz pozytywne.

Ale rozwaliła mnie jedna akcja - biegnę sobie spokojnie, a tu widzę jeep jedzie. Patrzę a to wróg. No to uciekam w bok, a jeep próbując mnie rozjechać zahaczył o budynek - tyle, że najfajniejsze jest to, że 1/4 budynku urwało - świetnie to wyglądało.

Edytowane przez Kris Blake
Opublikowano

wypas demo-bad company w 2wś,do tego poprawili engine bo wszystko chodzi teraz idealnie płynnie.Na razie serwery dema wyrabiają bo gra się bez nawet najmniejszego laga

Opublikowano (edytowane)
czy wiadomo już coś o jakiś ewentualnych problemach/blokadach przy współdzielonym zakupie [na 5 osób] :?:

dacie znać jeśli ktoś kupi z EU czy jest blokada cz nie bo ja kupuje w nocy z US?oczywiście każdą gre idzie dzielic na 5 kont,nietsty czasem trafi się wyjątek w postaci zabezpieczenia 24h(np.Warhawk,ostatnio wszystkie bety itp)

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano
czy wiadomo już coś o jakiś ewentualnych problemach/blokadach przy współdzielonym zakupie [na 5 osób] :?:

dacie znać jeśli ktoś kupi z EU czy jest blokada cz nie bo ja kupuje w nocy z US?oczywiście każdą gre idzie dzielic na 5 kont,nietsty czasem trafi się wyjątek w postaci zabezpieczenia 24h(np.Warhawk,ostatnio wszystkie bety itp)

Nie ladnie dawac zarobic hamburgerom zamiast SCEP :P kupuje na polskim pss to dam znac czy jest blokada