Skocz do zawartości

Battlefield 1943

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

Figuś

Gość RejdenForce
Opublikowano

Ale jaka w tym korzyść?Punków i tak się nie dostaje, a tylko obrzydza rozgrywkę....dla mnie to taka sama lipa jak w Killzonie atakowanie baz, a nie zajmowanie się celami misji.

Opublikowano

Ale nabija killsy :P ja tego nei robie,raz albo dwa mi sie zdarzyło,wszystko zależy od typu garcza. W końcu :P ustrzeliłem z guna w myśliwcu typka na ziemi( i to nie byle kogo bo snajpera który zgon wcześniej załatwił mnie headem),konkretnie na wieży wartowniczej i to od razu w głowe :P

Opublikowano

Tez nie pochwalam takiego kampienia (pewnie, gdyby to jeszcze punkty przynosilo hohoho !!).

Ze mna to sa takie jaja ze zrobilem to tylko raz, a na pomysl ten wpadelm bo bylem wkurzony na 1 goscia co samolotem na mnie caly mecz polowal, uwzial sie na mnie i nie mialem ani chwili spokoju, costam chyba plul nawet na koncu przez headset (w ogole widze ze czesciej dzialaja teraz w trakcie gry), ale cham dostal nauczke :/.

Opublikowano

Przez te cholerne bugi i ciągłe zwiechy, dobijam do calaka i nie odpalam tego szajsu. Dziś kilka godzin poszło się kochać, bo rozłączyło mnie z grą(nie mylić z wywaleniem z PSN) finałem oczywiście było, nie podliczenie mi killsów oraz punktów. Wiele razy mi także frezuje, istna masakra!

Opublikowano

Mi tylko raz z gry, ale właśnie przez te wywalenie poszły w diabły wszystkie punkty zebranie z kilku godzin. No co za debile nie robią automatycznego sumowania po skończonej rundzie? Tutaj trzeba poprostu poczekać aż załaduje się nowa i dopiero wtedy wyjść z gry, to gorzej niż chore. Gdyby gra była na Blu-Ray bałbym się, że pada mi laser, ale skoro odpalana jest z HDD to musi być to wina gry, tragedia.

Opublikowano

tzn?mi raz jakiś błąd na postaci wystąpił ale to dosłownie przez ułamek sekundy.Poza tym raz mi się konsole zawiesiła.Więcej grzechów nie pamiętam :)

Opublikowano

Szlag mnie już trafia - do tego stopnia, że zniechęca do gry.

Praktycznie każda sesja powyżej 30 min. kończy się zwiechą PS3 - raz po 30 min. innym razem po 2h. ale prakytcznie mogę liczyć na zwiechę w 3/5 przypadkach odpalenia gry. I tylko w BF1943. Ofkoz wszystkie zdobycze meczu idą się walić :/

Ktoś gdzieś czytał czy DICE zamierza coś z tym zrobić ? Też tak gęsto macie ?

Opublikowano (edytowane)

ja dobiłem do 18 rangi(wpadło też trofeum za zagranych 30 meczów) i tylko raz zawiesiła mi się konsola.Ale jak tam gadam ze znajomymi z psn to niektórym konsola zawiesza się nagminnie.W każdym razie jest to problem i niech Dice jak najszybciej wypuszcza patcha bo nic tak nie zniechęca do gry jak niepodliczenie exp po 3h zabawy :/ Wielka szkoda,bo serwery gra ma rewelacyjne-jeszcze nigdy nie miałem nawet najmniejszego laga.

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

U mnie to samo, zwiecha za zwichą. Choć nieraz statystyki sie chyba zachowują, dziś jak mnie wywaliło i odpaliłem ponownie grę wyskoczył komunikat, że jestem złotym porucznikiem. Nie wiem co tu się dzieje, ale skopali to całkowicie, komunikacje też by poprawili, bo póki co idę na calaka i rzucam to w cholere póki nie naprawią tego.

Opublikowano (edytowane)
Wielka szkoda,bo serwery gra ma rewelacyjne-jeszcze nigdy nie miałem nawet najmniejszego laga.

Otóż to - szczerze powiem, że to pierwsze multiplatformowe multi, na które zdecydowałem się na PS3, a nie X360 (zadecydował większy HDD w PS3, X360 zostawiam na DLC do GH/RB). I aż jestem w szoku, że to tak miodnie chodzi, czytając płacze xboxowców po starcie gry o lagach i braku miejsc, byłem mile zaskoczony na Chlebaku. A tu taki magafakin zonk ze zwiechami... :/

U mnie to samo, zwiecha za zwichą. Choć nieraz statystyki sie chyba zachowują, dziś jak mnie wywaliło i odpaliłem ponownie grę wyskoczył komunikat, że jestem złotym porucznikiem.

Też miałem takie akcje, ale nie wiem czy przypadkiem gra nie przypomina po prostu na starcie ostatnio zdobytej rangi - a nam się wydaje, że zliczyła punkty po zwieszce. Zwiecha to zwiecha - wątpię, żeby cokolwiek zapisywało, jesli nawet po meczu trzeba poczekać do następnej ryundy, żeby zapisało...

Edytowane przez Butcher