Opublikowano 13 lipca 200915 l Jeżeli gra to umożliwia to trzeba korzystać,powinno być tak że nei można sie zbliżyć do lotniskowca bo automatycznie włącza się ogień przecwlotniczy.
Opublikowano 13 lipca 200915 l Ale jaka w tym korzyść?Punków i tak się nie dostaje, a tylko obrzydza rozgrywkę....dla mnie to taka sama lipa jak w Killzonie atakowanie baz, a nie zajmowanie się celami misji.
Opublikowano 13 lipca 200915 l Ale nabija killsy ja tego nei robie,raz albo dwa mi sie zdarzyło,wszystko zależy od typu garcza. W końcu ustrzeliłem z guna w myśliwcu typka na ziemi( i to nie byle kogo bo snajpera który zgon wcześniej załatwił mnie headem),konkretnie na wieży wartowniczej i to od razu w głowe
Opublikowano 13 lipca 200915 l Tez nie pochwalam takiego kampienia (pewnie, gdyby to jeszcze punkty przynosilo hohoho !!). Ze mna to sa takie jaja ze zrobilem to tylko raz, a na pomysl ten wpadelm bo bylem wkurzony na 1 goscia co samolotem na mnie caly mecz polowal, uwzial sie na mnie i nie mialem ani chwili spokoju, costam chyba plul nawet na koncu przez headset (w ogole widze ze czesciej dzialaja teraz w trakcie gry), ale cham dostal nauczke .
Opublikowano 13 lipca 200915 l Dice moglo dodac jako calosc to community, wtedy juz dawno mielibysmy mape .
Opublikowano 13 lipca 200915 l Myślałem że odblokują gdy całość graczy tyle ustuka W końcu wpadł mi calak
Opublikowano 13 lipca 200915 l Mi też się wydaje, że jak gracze na obu konsolach uzbierają 43 mln fragów to wtedy mapka się odblokuje...
Opublikowano 13 lipca 200915 l Przez te cholerne bugi i ciągłe zwiechy, dobijam do calaka i nie odpalam tego szajsu. Dziś kilka godzin poszło się kochać, bo rozłączyło mnie z grą(nie mylić z wywaleniem z PSN) finałem oczywiście było, nie podliczenie mi killsów oraz punktów. Wiele razy mi także frezuje, istna masakra!
Opublikowano 14 lipca 200915 l Mi tylko raz z gry, ale właśnie przez te wywalenie poszły w diabły wszystkie punkty zebranie z kilku godzin. No co za debile nie robią automatycznego sumowania po skończonej rundzie? Tutaj trzeba poprostu poczekać aż załaduje się nowa i dopiero wtedy wyjść z gry, to gorzej niż chore. Gdyby gra była na Blu-Ray bałbym się, że pada mi laser, ale skoro odpalana jest z HDD to musi być to wina gry, tragedia.
Opublikowano 14 lipca 200915 l Czy Wy tez od rana nie zdobywacie zadnych punktow i wyzerowalo wam statsy?
Opublikowano 14 lipca 200915 l wam tez w bf'ie konsola czasem sypie artefaktami? [tylko w tej grze tak mam]
Opublikowano 14 lipca 200915 l tzn?mi raz jakiś błąd na postaci wystąpił ale to dosłownie przez ułamek sekundy.Poza tym raz mi się konsole zawiesiła.Więcej grzechów nie pamiętam
Opublikowano 14 lipca 200915 l przykladowo na lotniskowcu zamiast drewna jest czarna tekstura lacaca przez cala mape... albo podczas lotu samolotem rozne elementy zaczynaja migac [gubic tekstury]
Opublikowano 14 lipca 200915 l czasem coś się pojawi, ale to rzadko. Częściej gra się po prostu wiesza -,-
Opublikowano 14 lipca 200915 l Czasami jakby czarna skrzynia biegów pozostawała po czołgu.Ostatnio mogłem obracać gałką analoga tylko do 30 stopni w każdą strone,oczywiście po zgoniesię to zresetowało
Opublikowano 15 lipca 200915 l Szlag mnie już trafia - do tego stopnia, że zniechęca do gry. Praktycznie każda sesja powyżej 30 min. kończy się zwiechą PS3 - raz po 30 min. innym razem po 2h. ale prakytcznie mogę liczyć na zwiechę w 3/5 przypadkach odpalenia gry. I tylko w BF1943. Ofkoz wszystkie zdobycze meczu idą się walić Ktoś gdzieś czytał czy DICE zamierza coś z tym zrobić ? Też tak gęsto macie ?
Opublikowano 15 lipca 200915 l ja dobiłem do 18 rangi(wpadło też trofeum za zagranych 30 meczów) i tylko raz zawiesiła mi się konsola.Ale jak tam gadam ze znajomymi z psn to niektórym konsola zawiesza się nagminnie.W każdym razie jest to problem i niech Dice jak najszybciej wypuszcza patcha bo nic tak nie zniechęca do gry jak niepodliczenie exp po 3h zabawy Wielka szkoda,bo serwery gra ma rewelacyjne-jeszcze nigdy nie miałem nawet najmniejszego laga. Edytowane 15 lipca 200915 l przez Ficuś
Opublikowano 15 lipca 200915 l U mnie to samo, zwiecha za zwichą. Choć nieraz statystyki sie chyba zachowują, dziś jak mnie wywaliło i odpaliłem ponownie grę wyskoczył komunikat, że jestem złotym porucznikiem. Nie wiem co tu się dzieje, ale skopali to całkowicie, komunikacje też by poprawili, bo póki co idę na calaka i rzucam to w cholere póki nie naprawią tego.
Opublikowano 15 lipca 200915 l Wielka szkoda,bo serwery gra ma rewelacyjne-jeszcze nigdy nie miałem nawet najmniejszego laga. Otóż to - szczerze powiem, że to pierwsze multiplatformowe multi, na które zdecydowałem się na PS3, a nie X360 (zadecydował większy HDD w PS3, X360 zostawiam na DLC do GH/RB). I aż jestem w szoku, że to tak miodnie chodzi, czytając płacze xboxowców po starcie gry o lagach i braku miejsc, byłem mile zaskoczony na Chlebaku. A tu taki magafakin zonk ze zwiechami... U mnie to samo, zwiecha za zwichą. Choć nieraz statystyki sie chyba zachowują, dziś jak mnie wywaliło i odpaliłem ponownie grę wyskoczył komunikat, że jestem złotym porucznikiem. Też miałem takie akcje, ale nie wiem czy przypadkiem gra nie przypomina po prostu na starcie ostatnio zdobytej rangi - a nam się wydaje, że zliczyła punkty po zwieszce. Zwiecha to zwiecha - wątpię, żeby cokolwiek zapisywało, jesli nawet po meczu trzeba poczekać do następnej ryundy, żeby zapisało... Edytowane 15 lipca 200915 l przez Butcher