Skocz do zawartości

Battlefield 1943

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, jeżeli nie zrobiłeś własnego squadu, to zapewne montuje się jakiś "random'owy" podczas meczu (choć mogę się mylić). Z czasem Ci wpadnie ;) pozdrawiam.

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

Figuś

Opublikowano

No każdy squad się zaicza, więc prędzej czy póżniej samo wpadnie, mnie ciągle irytuje to z najlepszymi squadami, ale ostatnio miałem 3 nagrody za najlepszy squad w rundzie, a teraz mam 4 więc coś powoli rusza ;o Jeszcze tylko na odpowiednią mape trafić.

Opublikowano

ja to jednak naziemna istota jestem - no ni ch**a sobie nie polatam tym samolotem - albo mnie ktoś dopadnie, albo sam się dopadnę... (początek zawsze takim sam: ooooooooo ale im zrobię nalot....a potem SUICIDE -10pkts). nie ogarniam.

ale gra jest perfect - bardzo miłe wyczekiwanie na BF:BC2!

Opublikowano

jak Ty to robisz? przykład skręcam w prawo: powinienem wychylić lewą i prawą gałkę w prawo, a dodatkowo prawą do góry (czyli wyjdzie po skosie), tak? latacie ciągle na pełnym gazie (R1 na max?)

Opublikowano (edytowane)

Ale beka,nie wiedziałem o tym :P mam ratio prawie 2,a myślałem że jestem w plecy :P co do latania to kwestia wyczucia,czasami trzeba mocno ściąć kąt puszczając gaz,a czasami trzeba śmigać na pełnym gazie i kombinować "fikołkami"by wejść na ogon,to zalezy czy kolo jest dobry i zna te tricki,czy jest zielony :D

Edytowane przez Litwin25
Opublikowano
Nie mogę sie zalogować do gry...Kupilem i zagrałem 6 razy w samouczka....Ma ktoś podobny problem z tą grą?

Tzn. nadal w menu widnieje ci napis Trail Version? Miałem tak i odinstalowałem wszystko, ściągnąłem ponownie i wszystko już gra ^_^ .

Opublikowano
Wszystko morzesz zobaczyć na stronie www.battlefield1943.com/soldier :D

która jest cieńka jak człon węża - widać tylko ilość zabitych, k/d ratio (i to w jakiś dziwny sposób - k/d ratio to z definicji powinien być procent/ułamek a nie liczba dodatnia lub ujemna....) - ale już żadnych znaków nie wczytuje a czas pokazuje tylko ogólny (szczegółowe zestawienie wszędzie pokazuje 0h 0min)

ale rozgrywka wciąąąąga....

Opublikowano (edytowane)

Ratio dziwnie liczą,nie kumam tego,mam ponad 3900 zabić,2000 zgonów a na ratiometrze mi wyskoczyło 32 na plus?

P.S.No w końcu :P najwyższy 50 level mam :D

Edytowane przez Litwin25
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tak sie zastanawiam.. po 43m kills mila byc nowa mapka coral sea. w sumie jak daje join match to zawsze mam tylko te 3 podstawowe ktore byly od poczatku. jak zagrac na tej nowej mapce? bo juz dawno przeciez mamy 43m killsow na ps3

Opublikowano

To już jest dawno.Ostatnio wpadł mi rekord 29 killsów do 4 zgonów i 1117 pkt.:D i nawet samolot w locie zestrzeliłem z działa czołgu :P Avange kills wpadło,jeszcze tylko 1000 killsów i ostatnia odznaka wpada i mam wszystkie znaczki,niby nei ma za to trofeów ale cisne twardo.

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Słyszałem że każdy kto zarejestrował swojego Battlefielda 1943(PS3 i X360) w ciągu jakiegoś tam czasu dostał dwa kody na aviator's hat dla royala i nationala w grze battlefield heroes na pc. Moze ktos posiada taki kod i go nie potrzebuje bo nie gra w ten tytul?

pm jak cos, z gory dzieki

Edytowane przez Shen87
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy dalej można zagrać w trial online. Pobrałem go bez problemu z PS Store, lecz kiedy mam stworzyć konto na EA Online, wyświetla mi się błąd "Failed to create account. Cannot connect to EA Online". Czy ktoś miał taką sytuację.

• 1 rok później...
  • 3 tygodnie później...