Opublikowano 1 sierpnia 200915 l Nie, jeżeli nie zrobiłeś własnego squadu, to zapewne montuje się jakiś "random'owy" podczas meczu (choć mogę się mylić). Z czasem Ci wpadnie pozdrawiam.
Opublikowano 1 sierpnia 200915 l No każdy squad się zaicza, więc prędzej czy póżniej samo wpadnie, mnie ciągle irytuje to z najlepszymi squadami, ale ostatnio miałem 3 nagrody za najlepszy squad w rundzie, a teraz mam 4 więc coś powoli rusza ;o Jeszcze tylko na odpowiednią mape trafić.
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l ja to jednak naziemna istota jestem - no ni ch**a sobie nie polatam tym samolotem - albo mnie ktoś dopadnie, albo sam się dopadnę... (początek zawsze takim sam: ooooooooo ale im zrobię nalot....a potem SUICIDE -10pkts). nie ogarniam. ale gra jest perfect - bardzo miłe wyczekiwanie na BF:BC2!
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l Mi w lataniu dobrze ostatnio idzie,24/6 i 820 pkt. ale wole naziemne misje.
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l jak Ty to robisz? przykład skręcam w prawo: powinienem wychylić lewą i prawą gałkę w prawo, a dodatkowo prawą do góry (czyli wyjdzie po skosie), tak? latacie ciągle na pełnym gazie (R1 na max?)
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l Ale beka,nie wiedziałem o tym mam ratio prawie 2,a myślałem że jestem w plecy co do latania to kwestia wyczucia,czasami trzeba mocno ściąć kąt puszczając gaz,a czasami trzeba śmigać na pełnym gazie i kombinować "fikołkami"by wejść na ogon,to zalezy czy kolo jest dobry i zna te tricki,czy jest zielony Edytowane 3 sierpnia 200915 l przez Litwin25
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l Nie mogę sie zalogować do gry...Kupilem i zagrałem 6 razy w samouczka....Ma ktoś podobny problem z tą grą?
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l OMG! Moje deaths/kills ratio to 23! Nie wiedziałem, że aż tak dobrze mi idzie. xD
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l A ja mam -12 także chyba niezły ze mnie leszcz . Niektórzy to nieźle wymiatają. A ile masz gier rozegranych?
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l Wszystko morzesz zobaczyć na stronie www.battlefield1943.com/soldier
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l Nie mogę sie zalogować do gry...Kupilem i zagrałem 6 razy w samouczka....Ma ktoś podobny problem z tą grą? Tzn. nadal w menu widnieje ci napis Trail Version? Miałem tak i odinstalowałem wszystko, ściągnąłem ponownie i wszystko już gra ^_^ .
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l Wszystko morzesz zobaczyć na stronie www.battlefield1943.com/soldier która jest cieńka jak człon węża - widać tylko ilość zabitych, k/d ratio (i to w jakiś dziwny sposób - k/d ratio to z definicji powinien być procent/ułamek a nie liczba dodatnia lub ujemna....) - ale już żadnych znaków nie wczytuje a czas pokazuje tylko ogólny (szczegółowe zestawienie wszędzie pokazuje 0h 0min) ale rozgrywka wciąąąąga....
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l Ratio dziwnie liczą,nie kumam tego,mam ponad 3900 zabić,2000 zgonów a na ratiometrze mi wyskoczyło 32 na plus? P.S.No w końcu najwyższy 50 level mam Edytowane 9 sierpnia 200915 l przez Litwin25
Opublikowano 12 września 200915 l tak sie zastanawiam.. po 43m kills mila byc nowa mapka coral sea. w sumie jak daje join match to zawsze mam tylko te 3 podstawowe ktore byly od poczatku. jak zagrac na tej nowej mapce? bo juz dawno przeciez mamy 43m killsow na ps3
Opublikowano 12 września 200915 l jest nowa opcja w menu chyba na samym dole to mapa tylko do walk samolotami
Opublikowano 12 września 200915 l To już jest dawno.Ostatnio wpadł mi rekord 29 killsów do 4 zgonów i 1117 pkt. i nawet samolot w locie zestrzeliłem z działa czołgu Avange kills wpadło,jeszcze tylko 1000 killsów i ostatnia odznaka wpada i mam wszystkie znaczki,niby nei ma za to trofeów ale cisne twardo.
Opublikowano 14 września 200915 l Witam. Słyszałem że każdy kto zarejestrował swojego Battlefielda 1943(PS3 i X360) w ciągu jakiegoś tam czasu dostał dwa kody na aviator's hat dla royala i nationala w grze battlefield heroes na pc. Moze ktos posiada taki kod i go nie potrzebuje bo nie gra w ten tytul? pm jak cos, z gory dzieki Edytowane 14 września 200915 l przez Shen87
Opublikowano 1 października 200915 l Czy dalej można zagrać w trial online. Pobrałem go bez problemu z PS Store, lecz kiedy mam stworzyć konto na EA Online, wyświetla mi się błąd "Failed to create account. Cannot connect to EA Online". Czy ktoś miał taką sytuację.
Opublikowano 1 października 200915 l Ja ostatnio nie moge wyświetlić profilu mojego wojaka,atkże może coś u EA szwankuje.
Opublikowano 4 października 200915 l Hej, od kilku dni nie mogę się połączyć z żadną grą tzn łączy się z serwerem i znajduje ale nie chce połączyć... co jest ? tez tak macie ??
Opublikowano 18 marca 201114 l podbijam, przez ostatnie kilka dni nie moge polaczyc sie z serwerem. Jak wyglada sprawa u inncyh :>?
Opublikowano 5 kwietnia 201114 l Idzie jeszcze w to pograć? Nie ma problemu z trafieniem na pełen serwer i ludźmi do gry? Tylko, żeby ci ludzie do gry to nie same ogary od 40lvl+