Skocz do zawartości

Battlefield 1943

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gra sprzedalem ~ tydzien temu, wtedy od 15 nie bylo za duzego problemu ze znalezieniem ludzi. A to, ze maja lvl 40+ nie znaczy ze beda Cie kosic ;] najgorzej jak trafisz na dobrych pilotow ;]

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

Figuś

Opublikowano (edytowane)

To celebrate our 10th anniversary and two millionth Premium member, we are giving away Battlefield 1942 for free! Relive it if you’re an old-time fan. See where it all started if you’re new to the series. Download Battlefield 1942 now: http://origin.com/demos

Daja 1942 nie 1943 :P i dalem juz to w temacie o bf3 ;)

Edytowane przez zaq123456
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 lata później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Miałem pyknąć sobie wczoraj kilka meczyków, a skończyło się na całym popołudniu, non stop pełny serwer może dwa bo cały czas z tymi samymi ludźmi. Prze(pipi)ane tylko jak jak się trafi ogarnięty pilot :P 

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Włączyłem dzisiaj na chwilkę grę z samego rana i oszalałem. Serwery wciąż zapełnione i nie ma problemu ze znalezieniem meczu. Dobrze czasami wrócić do tej gry.  

• 2 lata później...
Opublikowano

Korzystając z tego że PS5 pojechało na serwis, a XSX wyczyszczony z kurzu zassałem sobie we wstecznej gierkę, no i kurwa tak samo miodne jak lata temu. Nie wiem czy na X360 też to było, ale dużo glitchy graficznych na XSX, na PS3 tego nie było.