TwardkiSlovian 1 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 bez punktow nie wykonasz. chyba, ze w pudelku miales kod na odblokowanie tego questa co do poziomu trudnosci to nie wiem. wydaje mi sie, ze jesli juz to w achievementach moze cos byc. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Co do tego kodu, to ewentualnie jeżeli masz dowód zakupu wersji PL możesz napisać do EA Polska - oni podobno dają kody na dwa DLC (wspomniany quest z golemem i dodatkowa zbroja) Cytuj
estel 806 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 Sam quest z golemem ssie pałkę, ale Shale (golem) to doskonały nabytek do party. 4 tryby (buffer, tank, melee dps, ranged dps), które można aktywować sprawiają, że niezależnie od składu drużyny Shale i tak się przyda. No i największa ilość hpków w grze to też fajna rzecz. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 Co do tego kodu, to ewentualnie jeżeli masz dowód zakupu wersji PL możesz napisać do EA Polska - oni podobno dają kody na dwa DLC (wspomniany quest z golemem i dodatkowa zbroja) Nie trzeba mieć dowodu zakupu, jeśli zarejestrowałeś grę na stronie EA. Piszesz do pomocy technicznej i bez problemu otrzymujesz kod na wypasioną zbroję i DLC. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 Może mi ktoś wyjaśnić jak w to skutecznie grać? KOTORy przeszedłem jedynie z takich podobnych do tego gatunku na PC. (Wolę zdecydowanie jrpgi) Wybrałem elfa-maga. Jestem w Królestwie w jakimś opuszczonym budynku i w ostatniej sali mam do pokonania bodajże 3xMag krwi+ 4łuczników+4mieczników. Moja ekipa to: ja+Sten+Alistair+Morrigan. Moje postacie mają po 7-8lvl (swoją drogę ciekawe, że awansowałem na 7lvl i nie mam możliwości wybrania 'specjalności' czy jak to tam się zwie, aby zostać magiem krwi) i nie mam najmniejszych szans, aby przejść ten pokój. (magowie szybko wycinają mi drużynę). I teraz moje pytanie. Czy po prostu mam za niski lvl i muszę udać się do innego miasta ? (jestem na początku gry praktycznie :|) Poziom trudności: ŁATWY (!) :-/ Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 (edytowane) Nie obraź się, ale to chyba nie jest gra dla Ciebie, skoro na Łatwym sobie nie radzisz z nią. Nie ma tu czegoś takiego "jak skutecznie grać", ponieważ gra jest dość złożona i oferuje mnóstwo akcji taktycznych i ustawień drużyny. Według mnie do przejścia Easy wystarczy przeczytać instrukcję do gry. Naprawdę. Jak sobie nie radzisz to znaczy, że chyba nie jest to Twój ulubiony gatunek mówiąc delikatnie A specjalność wybiera się na bodajże na 8 i 14 lvl i trzeba ją najpierw zdobyć ofcoz. Jak się mylę niech mnie ktoś poprawi Edytowane 22 listopada 2009 przez KIELiCH Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 Gdzie znajdę specjalność Łupieżca dla warriora? Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 nie zaczynajcie gry na normalu tylko od razu wskakiwać na trudny,przynajmniej niweluje to uczucie napieprzania jak maszyna i wprowadza konieczność korzystania z głowy i aktywnej pauzy. Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 Nie trzeba mieć dowodu zakupu, jeśli zarejestrowałeś grę na stronie EA. Piszesz do pomocy technicznej i bez problemu otrzymujesz kod na wypasioną zbroję i DLC. W zasadzie to ani jedno ani drugie, mi przysłali kody bez żadnych dowodów - tylko zarejestrowałem się na stronie EA i napisałem do pomocy technicznej. Cytuj
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 Gdzie znajdę specjalność Łupieżca dla warriora? Kolgrim w jaskini gdzie sie znajduja prochy Andraste. Musisz mu pomoc, zeby dostac specjalizacje ale on jest zly jak cos i jak mu pomozesz dostaniesz minusy u dobrych czlonkow druzyny. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Nie obraź się, ale to chyba nie jest gra dla Ciebie, skoro na Łatwym sobie nie radzisz z nią. Nie ma tu czegoś takiego "jak skutecznie grać", ponieważ gra jest dość złożona i oferuje mnóstwo akcji taktycznych i ustawień drużyny. Według mnie do przejścia Easy wystarczy przeczytać instrukcję do gry. Naprawdę. Jak sobie nie radzisz to znaczy, że chyba nie jest to Twój ulubiony gatunek mówiąc delikatnie A specjalność wybiera się na bodajże na 8 i 14 lvl i trzeba ją najpierw zdobyć ofcoz. Jak się mylę niech mnie ktoś poprawi No to Cię zadziwię. Wystarczyło zmienić lokację i szatkuję wszystkich jak leci. ;] Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 nie zaczynajcie gry na normalu tylko od razu wskakiwać na trudny,przynajmniej niweluje to uczucie napieprzania jak maszyna i wprowadza konieczność korzystania z głowy i aktywnej pauzy. tak zrobie. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 No to Cię zadziwię. Wystarczyło zmienić lokację i szatkuję wszystkich jak leci. ;] Na easy... Pisałeś wcześniej, że chciałeś na specjalizację wybrać maga krwi. Możliwość zdobycia tej specjalizacji jest tylko jedna - odpowiednio pokierowana rozmowa z demonem podczas ponownej (w Twoim przypadku) wizyty w Circle of Magi. Cytuj
estel 806 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 A wcale nie prawda. Bo trzeba pomóc dzieciakowi i tam pogadać z demonem. Do Circle of Magi już wracać nie trzeba. Cytuj
DantePL 10 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Pytanie do ludzi ktorzy juz graja: jakie specjalizacje sa najlepsze dla warka (robie tanka, 1h+shield). Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Ja z mojego tanka zrobiłem Templara. Główną postacią był mag, tak więc nie zwracałem zbytnio na tanka uwagi - jedynie go leczyłem. Odnośnie demona to zapomniałem, że Circle of Magi było jednym z możliwych dróg wyboru. Cytuj
estel 806 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 (edytowane) Nawet jeżeli Circle of Magi jest jedną z możliwych dróg (a jest, bo ja ją obrałem) to i tak z demonem gada się u chłopaka. Edit: W sumie to się czepiam ;] Edytowane 23 listopada 2009 przez estel Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Zarejestrowałem gierkę na stronce EA i napisałem maila do supportu o przysłanie kodów na DLC. W ciągu 24 h maja odpisać. Ciekawe czy przyślą? Cytuj
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Pytanie do ludzi ktorzy juz graja: jakie specjalizacje sa najlepsze dla warka (robie tanka, 1h+shield). Ja bym wzial czempiona i templariusza? Chociaz tak naprawde to kazda poza lupiezca Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Wydaje mi się, że berserker jest najlepszą specjalizacją dla wojownika. Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Jak ugryźć arcydemona na normalu? Na finałowej walce dość szybko zacinała mi się każda balista, a w walce bezposredniej nie miałem szans (Ja - mag - mityczny wojownik, Sten czempion, Alister templar czempion i pies bojowy). Czy potrzeba do tej walki łotrzyka czy coś z tych rzeczy? W zasadzie pytam tylko z ciekawości bo zmieniłem poziom na easy i poszło gładko (balisty się nie zacinały). Cytuj
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Wydaje mi sie , ze wybor berserkera jest oczywisty jesli ktos sie posluguje bronia 2h. Natomiast rozwazyl bym wziecie templariusza i czempiona przy 1h i tarczy gdy nie mamy w druzynie Alistaira. Wbrew pozorom specjalizacja Templariusza jest przydatna przy walce z magami i emisariuszami w malych pomieszczeniach. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 Potrzebuję pomocy. Może mi ktoś powiedzieć jak przejść próbę nr2 w Azylu? Tj. są jakieś przyciski i muszę postacie na nie ustawić i przejść na drugą stronę, ale nie wiem w jakiej kolejności to zrobić. Cytuj
estel 806 Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 Rozwiązanie: Step 1: Right one, right two, left three. Step 2: PC steps on first section of ghost bridge. Step 3: Right two, left three, left six. Step 4: PC steps on second section of ghost bridge. Step 5: Right two, right four, left six. Step 6: Right four, left one, left six. Step 7: PC steps on third section of ghost bridge. Step 8: Right four, right five, left one. Step 9: Right five, left one, left five. Step 10: PC crosses successfully. Edit: Jeżeli grasz na konsolach to zagadka jest dużo prostsza, bo: On the console version of the game, as each bridge piece becomes solid, it remains solid permanently. Cytuj
DantePL 10 Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 Jestem w wiosce redcliffe, w swiatyni mam do wyboru: pomoc wiesniakom w obronie lub zostawic ich na pastwe losu. Nie chce aby wskaznik approval spadl u Morrigan i Stena, wiec wybralem aby im nie pomagac. No i tutaj pojawia sie problem, co mam zrobic zeby dalej popchnac fabule (nie wiem co ma sie dziac dalej, ale chyba chodzi o dostanie sie do zamku?). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi