MrSatan 20 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Grafika na początku rzeczywiście porażą "na minus" (co można poczytać w moich poprzednich postach) jednak po pewnym czasie można się przyzwyczaić. Został mi Orzamar, trochę mi się już nie chce zapuszczać się w te lochy... Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 18 stycznia 2010 Autor Opublikowano 18 stycznia 2010 Hehe. Dasz radę przeca to kultowy następca Baldurs Gate on nudny nie może być Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Baldurs Gate 2 mnie znudził Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 18 stycznia 2010 Autor Opublikowano 18 stycznia 2010 Nie martw się. Mnie też. Z jedynką miałem tak samo. Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Ile czekaliście na kodziki od EA? Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Ja czekam dwa tygodnie, nie chce mi się pisać jeszcze raz... Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Ok. dwóch dni. A to ze względu na maile z panią dyżurną. I nie wiem tylko czemu, kazała mi te kody napisać na pudełku od gry. Że niby jak opchnę grę i ktoś kupi z nowym IP, to kody będą nadal ważne? Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Jak jest z tymi kodami? Na co one są i w jaki sposób się je zdobywa? Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 19 stycznia 2010 Opublikowano 19 stycznia 2010 Są kody w pudełku z grą (teoretycznie) na Blood Dragon Armor i Stone Prisoner, jest kod w cyfrowej edycji kolekcjonerskiej na Warden's Keep i kody z zamówień przedpremierowych na pojedyncze przedmioty (unikalne dla różnych sklepów). Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Ten dodatek co będzie do gry to będzie na płycie czy w pudełku będzie po prostu kod na DLC ? Cytuj
Darjusz20 0 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 POMOCY! nie wiem jak okraść babkę na targu.. to jakiś poczatek... pierwsze duże miasto... misja poboczna od majstra co dostaje procentówkę od tego co sam zarobie z jego poleceń. Mam odpowiednia Klasę Postaci zeby ukraść ale podchodze do baby i nic... tylko w kółko powtarza ze Jej Pani będzie nie zadowolona.... Cytuj
SierraPL 1 Opublikowano 26 stycznia 2010 Opublikowano 26 stycznia 2010 Musisz przy niej otworzyć podręczne menu (to okrągłe) i tam chyba na górze masz opcję kradzieży. Cytuj
Torkiszon 1 Opublikowano 29 stycznia 2010 Opublikowano 29 stycznia 2010 Wspaniała gra . Naprawdę świetnie mi się grało i mam zamiar przejść ją jeszcze raz Łucznikiem Humanem ( obecnie przeszedłem ją grając Dwarfem bez-kastowcem wojownikiem ) . Oczywiście napotkałem wiele denerwujących błędów ( np. długie czekanie po zabiciu kogoś aby quest został zaliczony / drzwi otwarte oraz błedy z niezaliczaniem achivementów ) . Nie mogę się doczekać dodatku . Gorąco polecam grę wszystkim , nie tylko fanom gatunku . Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 29 stycznia 2010 Opublikowano 29 stycznia 2010 Ponownie umieszczono Return to Ostagar do ściągnięcia. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 1 lutego 2010 Opublikowano 1 lutego 2010 Wspaniała gra . Naprawdę świetnie mi się grało (...) Głupie pytanie, ile ci zajęło przejście? Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 1 lutego 2010 Opublikowano 1 lutego 2010 W moim przypadku było to ok. 35h, większość questów robiłem. Jeżeli robić by wszystkie i jeszcze przed questem Zjazd Możnych zrobić save, by obejrzeć wszystkie zakończenia może wyjść nawet z 60h. Poziom trudności też ma znaczenie Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 1 lutego 2010 Opublikowano 1 lutego 2010 Mi przejście zajęło 60 godzin ze wszystkimi questami i pobocznymi przeciwnikami. Bez "robienia save'ów i oglądania wszystkich zakończeń". Cytuj
milekp 78 Opublikowano 1 lutego 2010 Opublikowano 1 lutego 2010 79 godzin - lizanie ścian, 2 DLC, praktycznie wszystkie questy poboczne zrobione. Cytuj
marak1 2 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 panowie prosiłbym o mała radę z waszej strony: która wersja językowa jest lepsza? czy polska wersja jest na miarę baldura 2? czy angielska wersja jest zrozumiała( angielski znam nie najgorzej? co poradzicie? Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Polska wersja wypadła bardzo dobrze , szczerze polecam. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 W wersji angielskiej jest Claudia Black, czyli od niedawna najseksowniejszy głos gier video. Z drugiej strony w polskiej mamy Fronczewskiego, czyli najbardziej klimatyczny głos w tej części galaktyki. Od dawna. Ja wybrałem wersję angielską. Co prawda bez Stena Fronczewskiego, ale i bez drewnianych aktorów rodem z "W11". Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 4 lutego 2010 Autor Opublikowano 4 lutego 2010 Allistair wypadł znacznie lepiej w wersji PL. Nie nazwałbym głównych (postacie w ekpiy plus kilku najważniejszych sojuszników i wrogów) dubbingowców DA drewnianymi aktorami rodem z W11. Właściwie to ludziom grającym w W11 brakuje sporo do ludzi, którzy pracowali nad DA PL. Tak więc bez przesady, hejas, bo się chyba zagalopowałeś w złości na "kiepską" polską wersję. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 4 lutego 2010 Autor Opublikowano 4 lutego 2010 No bez jaj, że ten lepszy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi