sebaxfan 0 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Same rozmowy w trakcie biegania po lokacjach faktycznie czasami są drętwe i wypowiadane w tragiczny sposób, ale generalnie nie jest tak źle, dialogi w obozie lub choćby w trakcie kluczowych scen są do przeżycia mi osobiście polska wersja odpowiada Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 Wersja oryginalna jest za to nieco lepsza, niż "do przeżycia". Na pewno nie schodzi nigdy na tak tragiczny poziom, jak w przytoczonym przeze mnie linku. A czy w wersji polskiej dopracowano choćby kwestię akcentu ludzi z Orlais (np. żona arla Redcliffe)? No bez jaj, że ten lepszy? Aktorsko? No bez dwóch zdań. Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 6 lutego 2010 Opublikowano 6 lutego 2010 Gdzie i co najlepiej kupić Morrigan, żeby mi dała? szansę na związek Cytuj
sebaxfan 0 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 W trakcie jednego z chyba nawet głównych questów znajdziesz grimoire, daj ją Morrigan, następnie po jakimś czasie spełnij prośbę związaną z jej matką i będzie git czasem też natrafisz na amulet z głową demona i tego typu mroczne pierdoły, to też ją ucieszy. Wystarczy mieć 90% i Ci da Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 (edytowane) ktos mi powie jak z tym kodem na dlc jest ? chce kupic uzywana ale wlasciciel nie ma zadnego paragonu i mowi ze na instrukcji jest jakis kod. czy moze ten kod trzeba wpisac na stronie zeby dostac dlc ? Edytowane 9 lutego 2010 przez xtomashx Cytuj
sebaxfan 0 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Jeżeli gra jest w wersji angielskiej to kod znajduje się w pudełku, jeżeli w polskiej to należy skontaktować się z biurem obsługi EA i wysłać im skan paragonu lub zdjęcie pudełka z grą,tak było w moim przypadku. Zaznaczam jednak,że raz wykorzystany kod zostaje na stałe przypisany do profilu i nie można użyć go na innym koncie,więc jeżeli poprzedni właściciel gry użył kodu, dla Ciebie jest on bezwartościowy Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Poprzedni wlasciciel kupil gre w folii i nie uzywal kodu dzieki wielkie.. a pod jaki adres trzeba do nich pisac ? Cytuj
sebaxfan 0 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Pomoc techniczną uzyskasz na www.ea.pl jeżeli kody są nie wykorzystane to nie masz powodu by do nich pisać Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 Przeszedłem tą grę póki co 2 razy i mam pytanko: MA ktoś gdzieś jakieś źródełko nt. informacji które przedmioty i questy są missable? Bo za 3cim razem chciałbymm wycisnąć z tej gry wszystko co się da;]. Cytuj
adi 189 Opublikowano 26 lutego 2010 Opublikowano 26 lutego 2010 Dostałęm od EA kody na dodatkową zawartość (bo oczywiscie w pudełku nie było ), ale nie mogę nic pobrać (kod800700e8), kod wpisany prawidłowo, dodatek figuruje jako zakupiony, ale nie mogę go ściagnąć, o co chodzi? :confused: Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 da się robić quest poboczne po zrobieniu głównego wątku ? Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 Wątek główny kończy definitywnie grę... Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 ehh to lipa... w razie nowych dodatków trzeba grę od nowa przechodzic Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 Nie trzeba. Po zakończeniu gry można robić questy z DLC. Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 po zrobieniu głównego wątku można dostać sie z obozu do lokacji z dlc Cytuj
ONE! 0 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 Czy przed ostateczna misją... ... jak zrobie z Morigan dzieciaka, to czy to będzie miało jakiś ważny wpływ na dalszy przebieg misji? I czemu nie dostałem za ta scenke osiągnięcia? Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Misja będzie wyglądała podobnie, ale będziesz miał odpowiednie zakończenie. Jeśli chodziło ci o osiągniecie za romans to trzeba je robić normalnie Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Acziwy za rytuał//poświęcenie//wszystkie 4 endingi wpadają bodaj wraz z padnięciem archdemona więc samo puknięcie Morigan w Redcliff nie odblokuję aczika. A ja mam przy okazji pytanko natury technicznej ale częściowo związanie z DA.Otóż na moim "głównym" koncie mam temp-bana,a chciałem pobrać Return to Ostagar i Warden's Keep.Więc wykombinowałem sobie,że zakładam konto na USiA po czym kupuję zdrapkę na 1600pts(z tego co się orientuję na EU jest 2100 a 2x800 wychodzi drożej) zaciągam oba DLC i gram w nie już na "głównym" acc.I tu rodzi się pytanie,a właściwie 2: a)czy sam Dload odbędzie się bezproblemowo tj. bez zabawy w omijanie blokady etc b)czy gdy już dlc będą na dysku to będąc zalogowanym na "główne" konto z chwilowym brakiem możliwości połączenia z livem gra normalnie mi je wykryje i będę mógł dorzucić acziwy do calaka??(niby zawsze jest "sprawdzanie zawartości",ale wolałbym mieć pewność) Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Gralem na pc, ale tu mi ktos raczej szybciej powie. Ile mniej wiecej trwaja poszczegolne DLC? Jak zakladam, jest to pojedyncza przygoda, ktora trwa tyle co pojedynczy quest z "podstawki" (no np. jak eksploracja Wioski Azyl i podziemi, czyli gora jakies 2 godziny)? No i czy w DLC'ach sa jacys mocni przeciwnicy? W "podstawce" jedynym ciezkim bossem, byl Gaxkang z pobocznego questa (i ewentualnie Brood Mother). Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Są krótkie - Warden's Keep zajął mi ok. 30min, Quest z Golemem ok. godzinki. Mimo że krótko, to moim zdaniem warto wydać kasę, ale opinie są podzielone. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Razem z Thaigiem Cadash? Ja od siebie dodam, że Powrót do Ostagaru jest też historią na około godzinę. Polecam każdy z dodatków, choć specjalnie wymagających przeciwników nie ma. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Zapomniałem o Return to Ostagar, ten chyba najdłużej robiłem ;] Tak, Golem mi wyszedł około godziny na normalu. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 kod na dodatki dostanę na maila czy muszę gdzieś dzwonić? Cytuj
adi 189 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 na maila , ja wysłałem zdjęcie pudełka z grą, paragon niepotrzebny Cytuj
adi 189 Opublikowano 9 marca 2010 Opublikowano 9 marca 2010 Problem w ostatniej misji zlecanej na placu targowym w Denerim polegającej na włamaniu do posiadłości pewnego jegomościa.Wchodzę na teren posiadłości, przełączam dżwignię w jednym z pierwszych pomieszczeń schodzę trochę niżej i w piwnicy ze stojakami z winami mam dzwi zastawione szafą-w jaki sposób je odblokować? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi