cureman 1 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Mam pada 2-go od kolegi i moja konsola go niewykrywa !! .Reset niepomaga ,co mam zrobic aby pad byl widoczny na mojej konsoli 8) Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Głupie pytanie, zsynchronizowałeś pada? (aby zsynchronizować pada trzeba wcisnąć taki mały guziczek, który znajduje sie na prawo od slotu kart pamięci i przytrzymać na padzie mały guziczek, który znajduje się obok LB) Cytuj
cureman 1 Opublikowano 6 lutego 2009 Autor Opublikowano 6 lutego 2009 Głupie pytanie, zsynchronizowałeś pada? (aby zsynchronizować pada trzeba wcisnąć taki mały guziczek, który znajduje sie na prawo od slotu kart pamięci i przytrzymać na padzie mały guziczek, który znajduje się obok LB) GLUPIE PYTANIEW HYM>>>GDYBYM WIEDZIAL TO PO CO BYM PYTAL?? DZIEKI ZA POMOC> Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Głupie pytanie, zsynchronizowałeś pada? (aby zsynchronizować pada trzeba wcisnąć taki mały guziczek, który znajduje sie na prawo od slotu kart pamięci i przytrzymać na padzie mały guziczek, który znajduje się obok LB) GLUPIE PYTANIEW HYM>>>GDYBYM WIEDZIAL TO PO CO BYM PYTAL?? DZIEKI ZA POMOC> A wystarczyło instrukcje od konsoli otworzyć... Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Głupie pytanie, zsynchronizowałeś pada? (aby zsynchronizować pada trzeba wcisnąć taki mały guziczek, który znajduje sie na prawo od slotu kart pamięci i przytrzymać na padzie mały guziczek, który znajduje się obok LB) GLUPIE PYTANIEW HYM>>>GDYBYM WIEDZIAL TO PO CO BYM PYTAL?? DZIEKI ZA POMOC> A wystarczyło instrukcje od konsoli otworzyć... google nie boli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi