ogqozo 6 541 Opublikowano 9 października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 października 2011 (edytowane) Konkretnie chodziło mi o to, że Mercury nie zakładał wołowiny na głowę. No fakt, tylko owoce. Wiem, co to dobry smak, biatch. Edytowane 9 października 2011 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Cahir aep Callah 59 Opublikowano 9 października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 października 2011 Konkretnie chodziło mi o to, że Mercury nie zakładał wołowiny na głowę. No fakt, tylko owoce. Wiem, co to dobry smak, biatch. Ale banany są zdrowsze od czerwonego mięsa, promował zdrowy tryb życia. Ciekawe czy to były prawdziwe banany? Bo wołowina na głowie Gagi chyba była sztuczna. No ok, tego nie widziałem, słowa wycofuję. Lady Gaga to właściwa osoba na właściwym miejscu. Ciekawe czy i jacy inni wykonawcy z nimi wystąpią? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 października 2011 timbaland i t-pain Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 9 października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 października 2011 (edytowane) Hip-hopowa wersja "Bohemian Rhapsody" z refrenami w autotune'ie byłaby lepsza od oryginału. Edytowane 9 października 2011 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2016 (edytowane) zawsze miałem sentyment do tego tematu Edytowane 18 sierpnia 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2016 Bowie>Queen kto mysli inaczej ten gej Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2016 Gabriel>Collins kto myśli inaczej jest u pani Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2016 Gabriel>Collins kto myśli inaczej jest u pani no tutaj to nawet nie ma dyskusji, phil ku,rwa collins xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2016 Phila Collinsa będę szanował po grób, przede wszystkim za twórczość solową. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2016 To kojące przypomnieć sobie, że poziom "dyskusji" i spin bez sensu nie zmienił się znacząco na forum przez te 7 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2016 no proszę, normalny czlowiek jkaby mu podpiac akumulator do jader, to po 10 porażeniach przyzna ze Collins w genesis jeszcze nie powodował raka, ale dalej to bedzie krzyczał by podnieść napięcie. a harnaś szanuje muzyke z króla lwa ;D To kojące przypomnieć sobie, że poziom "dyskusji" i spin bez sensu nie zmienił się znacząco na forum przez te 7 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi