Opublikowano 9 października 201113 l Konkretnie chodziło mi o to, że Mercury nie zakładał wołowiny na głowę. No fakt, tylko owoce. Wiem, co to dobry smak, biatch. Edytowane 9 października 201113 l przez ogqozo
Opublikowano 9 października 201113 l Konkretnie chodziło mi o to, że Mercury nie zakładał wołowiny na głowę. No fakt, tylko owoce. Wiem, co to dobry smak, biatch. Ale banany są zdrowsze od czerwonego mięsa, promował zdrowy tryb życia. Ciekawe czy to były prawdziwe banany? Bo wołowina na głowie Gagi chyba była sztuczna. No ok, tego nie widziałem, słowa wycofuję. Lady Gaga to właściwa osoba na właściwym miejscu. Ciekawe czy i jacy inni wykonawcy z nimi wystąpią?
Opublikowano 9 października 201113 l Hip-hopowa wersja "Bohemian Rhapsody" z refrenami w autotune'ie byłaby lepsza od oryginału. Edytowane 9 października 201113 l przez ogqozo
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l zawsze miałem sentyment do tego tematu Edytowane 18 sierpnia 20168 l przez ragus
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Gabriel>Collins kto myśli inaczej jest u pani no tutaj to nawet nie ma dyskusji, phil ku,rwa collins xd
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Phila Collinsa będę szanował po grób, przede wszystkim za twórczość solową.
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l To kojące przypomnieć sobie, że poziom "dyskusji" i spin bez sensu nie zmienił się znacząco na forum przez te 7 lat.
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l no proszę, normalny czlowiek jkaby mu podpiac akumulator do jader, to po 10 porażeniach przyzna ze Collins w genesis jeszcze nie powodował raka, ale dalej to bedzie krzyczał by podnieść napięcie. a harnaś szanuje muzyke z króla lwa ;D To kojące przypomnieć sobie, że poziom "dyskusji" i spin bez sensu nie zmienił się znacząco na forum przez te 7 lat.