szymuR1920 5 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Witam! Zamierzam kupić TV do PS3. Czy ten będzie odpowiedni? http://www.centrumpromocji.pl/product_info...oducts_id=19364 Myślę, że parametry są wporzo i cena też nie zła. Co o nim sądzicie?? Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Z tego co wyczytalem W TYM DZIALE jest wypas;) Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 (edytowane) Ja używam ten TV, kiedy go kupywałem rok temu był o wiele droższy ( podwójnie). Telewizor ma wszystko co mieć powinien. 4XHDMI, Full HD, obraz żyleta, 100Hz( nie używam do niczego), jedyna jego wada to może głośniki, które w tej klasie powinny być ciut lepsze. To jest seria 6, ukazały się już 7 i 8, i niczym prócz kilku kosmetycznych zmian designu się nie różnią. Nowoscią w serii 8 jest o połowę cienszy tył TV, tylko to. Za te pieniądze chyba nic lepszego nie ma, jednak jeśli chcesz go brac to lepiej dołoż te 200 - 300 złotych i kup 40 cali z tej serii. No i TV ma bardzo dobry czas reakcji, co jak wiesz przy grach jest bardzo ważne. Nie można zapomnieć też że TV ma super design, każdemu się podoba:) Edytowane 8 lutego 2009 przez .:marioo:. Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Ja tez mysle czy go nie wziac tylko ze 40 cali i z tej najnowszej serii.. Moglby mi ktos lopatologicznie wytlumaczyc ocb z tym 100HZ ?? Przeciez zawsze sie mowilo ze przy LCD nie ma pojecia odswiezania. Tu nagle czytam ze wszystkie nowe tv to mają i w dodatku juz spotkalem sie z opiniami ze to jest wypas blablabla Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 8 lutego 2009 Autor Opublikowano 8 lutego 2009 40' nie chce, bo max to 37 dla mnie. Dzięki marioo, za wypowiedz, bo najbardziej liczą się do mnie oceny użytkowników. TV TYLKO do PS3, może w przyszłości jakiś dekoder się pojawi, ale wątpie Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 21 lutego 2009 Autor Opublikowano 21 lutego 2009 A czy ten TV ma MPEG-4 i jest to potrzebne? Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Nie ma, w tym momencie jeszcze nie jest potrzebne. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 Polecam bardzo ten telewizorek, mam wersje 46'' i jest bardzo dobrze jeżeli chodzi o obraz z PS3. Cytat Ja tez mysle czy go nie wziac tylko ze 40 cali i z tej najnowszej serii.. Moglby mi ktos lopatologicznie wytlumaczyc ocb z tym 100HZ ?? Przeciez zawsze sie mowilo ze przy LCD nie ma pojecia odswiezania. Tu nagle czytam ze wszystkie nowe tv to mają i w dodatku juz spotkalem sie z opiniami ze to jest wypas blablabla Problemu z odświeżaniem nie ma w plazmach, w lcd zawsze był to minus, a obecnie praktycznie nie występujący. Cytat 40' nie chce, bo max to 37 dla mnie. Dzięki marioo, za wypowiedz, bo najbardziej liczą się do mnie oceny użytkowników. TV TYLKO do PS3, może w przyszłości jakiś dekoder się pojawi, ale wątpie Polecam jednak się jeszcze zastanowić. 40'' wcale nie zajmuje dużo więcej miejsca, a efekty dużo lepsze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi