Skocz do zawartości

Sasmsung LE37A656 a PS3

szymuR1920

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Ja używam ten TV, kiedy go kupywałem rok temu był o wiele droższy ( podwójnie). Telewizor ma wszystko co mieć powinien. 4XHDMI, Full HD, obraz żyleta, 100Hz( nie używam do niczego), jedyna jego wada to może głośniki, które w tej klasie powinny być ciut lepsze.

To jest seria 6, ukazały się już 7 i 8, i niczym prócz kilku kosmetycznych zmian designu się nie różnią. Nowoscią w serii 8 jest o połowę cienszy tył TV, tylko to.

Za te pieniądze chyba nic lepszego nie ma, jednak jeśli chcesz go brac to lepiej dołoż te 200 - 300 złotych i kup 40 cali z tej serii.

No i TV ma bardzo dobry czas reakcji, co jak wiesz przy grach jest bardzo ważne.

Nie można zapomnieć też że TV ma super design, każdemu się podoba:)

Edytowane przez .:marioo:.
Opublikowano

Ja tez mysle czy go nie wziac tylko ze 40 cali i z tej najnowszej serii.. Moglby mi ktos lopatologicznie wytlumaczyc ocb z tym 100HZ ?? Przeciez zawsze sie mowilo ze przy LCD nie ma pojecia odswiezania. Tu nagle czytam ze wszystkie nowe tv to mają i w dodatku juz spotkalem sie z opiniami ze to jest wypas blablabla

Opublikowano

40' nie chce, bo max to 37 dla mnie. Dzięki marioo, za wypowiedz, bo najbardziej liczą się do mnie oceny użytkowników. TV TYLKO do PS3, może w przyszłości jakiś dekoder się pojawi, ale wątpie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam bardzo ten telewizorek, mam wersje 46'' i jest bardzo dobrze jeżeli chodzi o obraz z PS3.

Ja tez mysle czy go nie wziac tylko ze 40 cali i z tej najnowszej serii.. Moglby mi ktos lopatologicznie wytlumaczyc ocb z tym 100HZ ?? Przeciez zawsze sie mowilo ze przy LCD nie ma pojecia odswiezania. Tu nagle czytam ze wszystkie nowe tv to mają i w dodatku juz spotkalem sie z opiniami ze to jest wypas blablabla

Problemu z odświeżaniem nie ma w plazmach, w lcd zawsze był to minus, a obecnie praktycznie nie występujący.

40' nie chce, bo max to 37 dla mnie. Dzięki marioo, za wypowiedz, bo najbardziej liczą się do mnie oceny użytkowników. TV TYLKO do PS3, może w przyszłości jakiś dekoder się pojawi, ale wątpie

Polecam jednak się jeszcze zastanowić. 40'' wcale nie zajmuje dużo więcej miejsca, a efekty dużo lepsze.