Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare 2

Featured Replies

Opublikowano

Jak to jest w końcu z tą nazwą gry? CoD: Modern Warfare 2 czy Modern Warfare 2? Ostatnio Activision-Blizzard poinformowało, że jednak będzie człon CoD w tytule a na trailerze wyświetla się samo Modern Warfare 2.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 194,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pany to jest temat o starym MW2 z 2009 

• A no tak, było coś takiego, ale samo mi nie zaświtało - dopiero Twój wpis mi przypomniał    Remaster

• Ah mw2 remastered. Skończone. Przykro mi ludzi, którzy kupili to za 100zł i kilka miesięcy później dowiedzieli się, że będzie za darmo. Przypomniało mi się jak zyebana była ta część. "Bieganie" p

Opublikowano
A jeszcze bardziej bezpośrednia konkurencja dla Battlefield: Bad Company 2 (śnieg).

:lol:;)

Już nie mogę się doczekać. Na Killzonie potwornie się zawiodłem (nie mogę się nawet zmusić do skończenia kampanii), wciąż więc czekam na świetnego FPS'a. Swego czasu pozamiatał mną COD IV, liczę więc, że tak będzie i tym razem.

Opublikowano

Jestem pewien, że będzie Call of Duty w tytule z racji komercyjnych.

Ciekawe jak rozwiążą poziomy podwodne..no i co pokażą 24 maja :)

Opublikowano
Levele ze śniegiem - szykuje się konkurencja dla uncharted 2 i lost planet. :)

Widac nawet, ze pojezdzimy motorem snieznym i poplywamy pod woda, extra.

A jeszcze bardziej bezpośrednia konkurencja dla Battlefield: Bad Company 2 (śnieg).

...ZE CO??? KONKURENCJA????

A to dobre - boki zrywac... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Więcej snajperek !

I możliwość dodawania jakiś tłumików ( do snip oczywiście :D)

Czyli kamperzy do boju... :lol:

Opublikowano

hehe...co kto lubi..,zdecydowanie bardziej czekam na Bad Company 2...takze be cool :P

p.s te ujecia na skuterze w trailerku wygladaja slabo

Opublikowano

Tak tłumiki do snajp i jeszcze może połączenie kamo z COD4 z tym z KZ ... - COD - Modern Snajper i grajcie sami.

Edytowane przez Incognitos

Opublikowano

Tlumniki do snajp - tylko kwestia jakie pociagna konsekwencje tlumnika w snajpie. Watpie, zeby gre pozostawili niezbalansowana, wiec pewnie zmniejsza zasieg i obrazenia.

Opublikowano

Nie rozumiem co niektórzy mają do tej grafiki z MW2. Mnie się podoba. Nie jest jakaś blockbusterowa i nie atakuje zmysłów jak taki Gears Of War 2 czy Killzone 2, ale jest czytelna i przyjemna dla oka. Z resztą nie o to chodzi w strzelankach, ba w Kłeju wyłączało się wszelkie efekty specjalne i tekstury, żeby w multi wodotryski nie przysłaniały niepotrzebnie esensji zabawy, czyli dokładnego celowania z Railguna w składającego się z kilku pikseli na ekranie przeciwnika. I tak po kilku godzinach w multi przestaje się zauważać detale.

Opublikowano

Uwierzę jak zagram, ale jeśli CoD będzie trzymał 60 klatek przy takiej grafice to jestem w niebie.

Opublikowano
Uwierzę jak zagram, ale jeśli CoD będzie trzymał 60 klatek przy takiej grafice to jestem w niebie.

A czemu niby miałby nie trzymać ?, to akurat ostatnia rzecz o jaką człowiek może się martwić.

Osobiście przyznam że czekam głównie na singla, bo od multi to mam KZ2 (chociaż troche pogram i w niego, tego nie zaprzeczam :P).

Opublikowano

Kurczaki. Graficznie to mamy dość spory skok między 4/5. Liczę na przynajmniej 50klstek/s. Widać że IW nie próżnowało i nie dostaniemy MW z nowym pakietem misji.

Opublikowano

Macie tu linka do wszystkich broni,jakie będą dostępne. Trochę zmian ale nie dość drastycznych :)

Opublikowano

huhuhu no ładnie.

teraz mam tylko nadzieje, ze multiplayer postawi poprzeczke jeszcze wyzej niz COD4 ^^

Opublikowano

Niech będzie chociaż tak jak w COD4 :P a co do broni to niech w końcu dadzą 2 perki,np. Red Dot i tłumik

Opublikowano

Popieram :D

Tylko tłumik czy red dot to nie perki tylko usprawnienia broni.Perki to np. 3x granat , albo podwójne życie.

Opublikowano
Macie tu linka do wszystkich broni,jakie będą dostępne. Trochę zmian ale nie dość drastycznych :)

February 05, 2009

... Troche stary filmik