Masorz 13 200 Opublikowano 22 maja 2009 Opublikowano 22 maja 2009 To co na nim widać to po prostu poprawnie zrobiona gra, bez jakichś wodotrysków. Singla pewnie przejdę raz a następne setki godzin spędze na splicie z 3 kumplami Tak jak w CoD4 i Cod5. Czekamy. Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 22 maja 2009 Autor Opublikowano 22 maja 2009 Cover Artwork Released http://www.electronictheatre.co.uk/index.p...rtwork-released Lipa okładka. ;/ Cytuj
da$io 110 Opublikowano 22 maja 2009 Opublikowano 22 maja 2009 (edytowane) "Box art not final" pragnę zauważyć! Zresztą czy okładka ma AŻ takie znaczenie? Edytowane 22 maja 2009 przez da$io Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 22 maja 2009 Opublikowano 22 maja 2009 (edytowane) Dla pasjonatów swojej biblioteki zapewne ma. Fakt ta okładka jest syfiasta , osobiście widziałbym prędzej już wariację z 1 MC tylko że ze znacznie większą armią + trochę retuszu. Edytowane 22 maja 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
Litwin81 1 156 Opublikowano 22 maja 2009 Opublikowano 22 maja 2009 Kolo wygląda jakby miał nogi jak dziewczynka Cytuj
Janush 224 Opublikowano 22 maja 2009 Opublikowano 22 maja 2009 Kurde jak wypuszczą taką okładkę to chyba będę musiał grę w szufladzie trzymać ^_^ Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 Dla pasjonatów swojej biblioteki zapewne ma. I tak pudelko lezy boczkiem :>, a co prawda wiadac ze bedzie w podobnym stylu jak 4 skoro taki concept pokazali Cytuj
Ralfus 0 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 (edytowane) To co na nim widać to po prostu poprawnie zrobiona gra, bez jakichś wodotrysków. Singla pewnie przejdę raz a następne setki godzin spędze na splicie z 3 kumplami Tak jak w CoD4 i Cod5. Czekamy. Na splicie..??? Setki godzin..???? No nie zartuj czlowieku... Kilka razy nie mialem netu i nawet do glowy mi nie przyszlo zeby grac na splicie. Nie wiem jaki sens jest tak grac, skoro widzisz co robi i gdzie jest przeciwnik. Podlacz sie do PSN jak najszybciej chlopie. Edytowane 23 maja 2009 przez Ralfus Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 Lepszy split niz patrzenie jak jedna osoba gra. Co z tego ze widzisz? Przeciez to nie zabawa w chowanego... Graj 4fun, dawniej to nawet byl split na 4 i jakos nie narzekali ci co grali w Q2 czy Perfect Dark/Bond. To jest zabawa. Nie mowiac juz ze ciekawsza opcja jest split 2-4 graczy niz zakup konsoli by moc grac na splita (nie przez neta lecz "lanparty") Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 Na splicie..??? Setki godzin..???? No nie zartuj czlowieku... Kilka razy nie mialem netu i nawet do glowy mi nie przyszlo zeby grac na splicie. Nie wiem jaki sens jest tak grac, skoro widzisz co robi i gdzie jest przeciwnik. Podlacz sie do PSN jak najszybciej chlopie. Taki madry? No to dobra - kup drugi telewizor i druga konsole, zeby pograc sobie z kumplem jak przyjdzie. Wedlug mnie fun plynacy ze split screena, kiedy obok mnie siedzi drugi gracz jest miliard razy wiekszy niz kiedy gram przez neta. Mam nadzieje, ze w CoD MW2 polepsza grafike w split screenie i ekran nie bedzie podzielony w taki sposob w jaki jest podzielony w CoD WaW, oraz ze bedzie jakis tryb w stylu zombie mode z umieszona opcja wybierania odpowiedniej fali (jak w Hordzie z GeoW 2). Cytuj
SZKD 1 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 No i wie ktos co z dzisiaj ? Dzis jest 24ty. Mialo sie cos wydarzyc w temacie MW2. Moze w stanach jeszcze za wczesnie zeby cokolwiek pokazywac i trzeba czekac... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Moze o to chodzi (polecam patrzec Gametrailers - sporo tam filmikow z gier,itp) az 2 min trwa http://www.gametrailers.com/game/modern-warfare-2/11043 Cytuj
ATG 1 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Screeny http://psnow.es/index.php/foro/viewthread/226/ Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 reżyseria trailera i akcja tam przedstawiona masakrują,to będzie kolejna wielka gra IW. Co mnie trochę niepokoi to mimo wszystko grafika-to dalej silnik CoD4 z lepszym kopiącym zadki oświetleniem,tekstury są bardzo rozmazane Cytuj
Gość Soul Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Lipa że silnik ten sam, ale co z tego jak trailera wymiata na całej linii, grafika jest dopieszczona i to widać gołym okiem, przede wszystkim jest dużo ostrzej, tekstury zyskały na jakości nie ma mowy o szoku ale widać krok wprzód. Jest dynamicznie, brutalnie epicko! gra zarządzi nie mam żadnych wątpliwości 8) Ciekawe jak MP się ma, trailer mega pozytywny. Cytuj
YETI 11 003 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Co mnie trochę niepokoi to mimo wszystko grafika-to dalej silnik CoD4 z lepszym kopiącym zadki oświetleniem,tekstury są bardzo rozmazane Widocznie doszli do wniosku, że nie ma sensu pisac nowego silnika, bo KZ2 i tak nie da sie prześcignąć PS. Trailer całkiem fajny. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 (edytowane) Lipa że silnik ten sam, ale co z tego jak trailera wymiata na całej linii, grafika jest dopieszczona i to widać gołym okiem, przede wszystkim jest dużo ostrzej, tekstury zyskały na jakości nie ma mowy o szoku ale widać krok wprzód. Jest dynamicznie, brutalnie epicko! gra zarządzi nie mam żadnych wątpliwości 8) Ciekawe jak MP się ma, trailer mega pozytywny. Przynajmniej bedzie w 95% gry frame na poziomie 60fpsow. Do GOW2 tez nie dawali nowego silnika tylko ulepszyli . Jest dobrze - z reszta ten silnik i tak b. dobrze wyglada w HD oraz chodzi plynniutko przez wiekszosc gry (nie liczac Bonda 0007 QOS) - taki COD4/5 to wyjatek na konsoli nextgenowej by ladnie wygladala i chodzilo w srednio 60 a nie w porywach 30-20 jak wiekszosc gier fpp - glownie na silniku UE3 Edytowane 25 maja 2009 przez Scorp1on Cytuj
Litwin81 1 156 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Dziwne bo COD5 wygląda na ładniejsze od MW2,myślałem że prawem ewolucji i tutaj będzie troche lepiej. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 trailerek mnie rozwali na lopatki. w sumie nie ma od COD4 i Bio zandego dobrego FPS w singlu wiec czekam na MW2 z wywieszonym jezorem /zapowiedzi juz zadnej wiecej nie ogladam bo chce byc wbity w fotel w listopadzie jak odpale gierojke/ Cytuj
Litwin81 1 156 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Z tym żadnym dobrym FPS-em to rozumiem ze twoje odczucie Cytuj
Masorz 13 200 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Na splicie..??? Setki godzin..???? No nie zartuj czlowieku... Kilka razy nie mialem netu i nawet do glowy mi nie przyszlo zeby grac na splicie. Nie wiem jaki sens jest tak grac, skoro widzisz co robi i gdzie jest przeciwnik. Podlacz sie do PSN jak najszybciej chlopie. ty się lepiej zastanów co piszesz. tak jak pisali niektórzy- nie zawsze mam ochotę kopać dupy jakimś żałosnym hamburgerom czy innym szkopom, przeważnie wolę porozpierdzielać łby 3em kumplom, a w ferworze walki nawet nie ma czasu zaglądać im na okienka i patrzeć gdzie kampią. EDIT: obejrzałem ten nowy trailer i nie dyskutuję- masa. oby tylko map było więcej niż 10 a właściwości broni mogą zostać podobne. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Dziwne bo COD5 wygląda na ładniejsze od MW2,myślałem że prawem ewolucji i tutaj będzie troche lepiej. Cod 5 w sensie WaW? Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Czy to prawda,że gra w wydaniu na PS3(tylko na tą konsolę) będzie posiadała polską wersję (kinowa)? już wiem co będzie moim pierwszym zakupem w październiku zaraz po wypłacie.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi