OlooS 0 Opublikowano 3 września 2009 Opublikowano 3 września 2009 Świetnie to wygląda stary dobry cod 4 z dodatkami i tak ma być bedzie rzeźnia na serwerach )) :wkurzony: Cytuj
ryder 0 Opublikowano 3 września 2009 Opublikowano 3 września 2009 ja mam podobne zdanie, wystarczą nowe mapy, nowe bronie, nowe perki, reszta moze pozostać bez zmian, i tak bede sie zagrywal do oporu:D Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 3 września 2009 Opublikowano 3 września 2009 ja się zgadzam z Adim - nowe killstreaki mogą położyć tą grę oraz perki.Oby nie przegięli chcąc zbytnio przybajerować ten tytuł. Ogółem się nie napalam na CoDa i czekam spokojnie czy będzie gra miała te funkcje na które liczę - wsparcie klanowe,wyszukiwarkę serwerów(mus!! i najlepiej na zasadzie tego co teraz jest w K2),możliwość tworzenia własnych lobby na własnych zasadach Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 3 września 2009 Opublikowano 3 września 2009 (edytowane) ale w MW2 tez zapowiada sie pare nieciekawych motywow. Np perk ktory pozwala uzywac 2 dodatkow do broni moze byc jednym z najwiekszych gowien tej gry. M16+silecer+red dot/granatnik = mega przegiecie. Skąd info o takim Perku?? PS: A mnie ciekakawi ta tarcza ... mam nadzieję, że nie będzie jej we wszystkich trybach. Może jak masz tarczę to nie masz broni?? Taki bajer do działań drużynowych - wtedy bym zrozumiał. EDIT: Właśnie zauważyłem, że gość z tarczą ma broń na plecach. EDIT 2: Po 4 killach wyskakuje chyba AIRDROP jeśli dobrze widzę. Po pięciu Predator Missile ??? Ale co dziwne potem długo nic.... 6,7,8,9,10. Edytowane 3 września 2009 przez Incognitos Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 (edytowane) bo te nagrody za kille bedzie mozna sobie ustawiac jak sie chce. Wiec jeden sobie ustawi za 3,4 i 5 killi a inny za 10 np. Tak mi sie wysdaje : ) @incognitos hmm np ostatni fragmment nowego gameplayu - mamy red dota z silencerem co do podwojnych broni. Ton nie musi byc perk, mozliwe ze to bedzie jak snajperka z tlumikiem z cod4 czyli w singlu bedzie a w multi juz nie. niestety narazie tylko takie screeny sa dostepne http://forum.consolegaming.eu/showthread.php?t=21342 wiem ze sa tragicznej jakosci ale mozna zobaczyc 2 pistolety. Edytowane 4 września 2009 przez Adi_TEAM LBN Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 Sam przestalem grac po skonczeniu polskiej ligi, glownie przez to co zrobili z tej gry. Od patcha zmieniajacego sterowanie KZ2 byl gorszy z kazdym nastepnym patchem i tak z dobrego (wg mnie) multi zrobil (pipi) -.- Ja także dałem sobie spokój z KZ2 po lidze, ze względu na patche które odbierały mi przyjemność grania, na 100% już do niej nie wrócę, a co do COD MW2 to czekam na nią cały zaśliniony z wywalonym jęzorem ale kupię ją na XO ze względu na klimat XBL i pada. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Gra nudziła bo za duża przepaść była między 10 tys a 100 tys. pkt.Do tego słowa o zamianie pkt. na rózne gratisy w grze nie znalazły pokrycia. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Z tymi killstreak'ami pewno będzie tak, że te lepsze, jak AC130 będzie można sobie dopiero ustawić przy 10 i wyżej, a takie jak UVA po trzech itp. Fajnie że będzie można mieć dwa dopalacze do broni, niech tylko zrobią to z głową Co do pisania, że to wygląda jaki mission pack, tego określenia można zastosować do większości kontynuacji znanych gier. Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 A ile Ty byś chciał do nich strzelać ? ;> Nóż (Melee) zabija z tyłu z przodu, boku etc..... A ile musisz oddać serii w H3 z BR? Właśnie tyle bym chciał w nich strzelać. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Yeti get real , w COD masz normalnych ludzi a nie super bohaterów z pancerzem.......... Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Yeti get real , w COD masz normalnych ludzi a nie super bohaterów z pancerzem.......... Normalnych ludzi to ja mam teraz za oknem, a ci w MW to zlepek trójkącików, zupełnie jak opancerzony MC. Jeżeli system w H3 jest niemal idealny, to czemu go nie użyć w MW2? IMO za szybko padają na tym filmiku. Jeżeli ktoś zacznie strzelać mi w plecy, to wątpię abym zdążył się odwrócić. Ale poczekajmy do premiery. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 (edytowane) Stary nie łap mnie za słówka, wiesz o co chodzi nie udawaj głupiego.... to jest COD a nie kosmiczne strzelanie, wiesz dziwnie by to wyglądało, jak by marine dostawał cztery serie w głowę i dopiero po tym się przewracał. COD to zupełnie inna bajka niż Halo, więc nie wymagaj tego o tej gry w MW1 tak było i w MW2 też tak jest widzę. Edytowane 6 września 2009 przez Soul 1 Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 (edytowane) Czas teraźniejszy (MW) czy przyszłość (H3), a jakie to ma znaczenie? To jest gra wideo i jeżeli wpakowanie 4 serii w zwykłego żołnierza wypada lepiej od krótkiej serii, to czemu nie? A niech to dziwnie wygląda, najważniejsze aby świetnie się grało. EOT z mojej strony, wyjdzie MW2, pogra się, ocena zapadnie. Edytowane 6 września 2009 przez YETI Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 (edytowane) Czas teraźniejszy (MW) czy przyszłość (H3), a jakie to ma znaczenie? To jest gra wideo i jeżeli wpakowanie 4 serii w zwykłego żołnierza wypada lepiej od krótkiej serii, to czemu nie? A niech to dziwnie wygląda, najważniejsze aby świetnie się grało. EOT z mojej strony, wyjdzie MW2, pogra się, ocena zapadnie. Nie zgadzam się w ogóle. Stary co to by był za COD jakby trzeba było cały magazynek wpakować żeby kogoś zabić. Chcesz zmieniać w tej grze element, który moim zdaniem jest podstawą tak świetnie opracowanej rozgrywki. Może Ci się to nie podobać ale jest wiele innych gier i nie musisz przecież kupowac akurat tej. Ludzie kochają tę grę za sposób prowadzenia starć, to esencja CODa, po prostu Twój pomysł dla mnie to czysta herezja, chyba nie grałeś w COD:MW co? Bo aż nie chce mi się wierzyć że wolałbyś aby Marines padali po całym magazynku z AK47 ... no szok. Edytowane 6 września 2009 przez Incognitos Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Nie ma nic głupszego w shuterach niż nawalanie do wrogów.To powinno być w miare realistyczne(chociaż w COD4 to i tak tylko Hardcore sięliczy dla mnei ),tak samo jak 1 strzał ze snajperki powinien zabijać(względy wyważenia frakcji) Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 5 gameplayow z mw2 ciekawe info Cytuj
SZKD 1 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Cos szybko padali na tych filmikach... "prawie" jak hardcore z HUDem Perk Counter UAV , Wreszcie bedzie mozna utrudnic zycie "radarowym graczom" Riot Shield...z tym moze byc nie fajnie (szczegolnie w HC S&D) Death Streaks hehehe taki handicap dla "wymiatajacych inaczej" Najwazniejsze dla mnie to mozliwosc zakladania tlumika na snajperki i wybor secondary weapon ,ktory juz nie bedzie ograniczony do pistoletu.Teraz mozna wybrac pistolety maszynowe, shotguny albo RPG )) W koncu nie bede musial uciekac snajperem przed gosciem z AK Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Jak na razie miejscówki mnie nie powalają,oby było lepiej. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Jak narazie to ulatwienia moga zabic ta gre Cytuj
K_J 4 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Wszystko fajnie ekstra i wypas. Ale zastanawia mnie dlaczego na wszystkich prezentacjach (filmiki itp.) pokazują wersję gry na xbox 360? Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 (edytowane) Cos szybko padali na tych filmikach... "prawie" jak hardcore z HUDem Też mi się to nie podoba, wspominałem o tym kilka postów wcześniej, to usłyszałem odpowiedz, że to najmocniejsza strona CoD. Wszystko fajnie ekstra i wypas. Ale zastanawia mnie dlaczego na wszystkich prezentacjach (filmiki itp.) pokazują wersję gry na xbox 360? Bo obecnie wersja na X360 wygląda lepiej? Bo najwięcej graczy będzie grało w MW2 właśnie na X360? Edytowane 17 września 2009 przez YETI Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 (edytowane) też mam wrażenie,że coś dziwnie szybko upadają ci przeciwnicy-zupełnie jakby wystarczył tylko jeden,dwa pociski w obojętnie jaką cześć ciała wroga...dawno nie rgałem w CoD4 więc może mi się tylko wydaje,że jest inaczej niż w tamtej grze Mimo wszystko już po filmikach widać,że gra będzie kozak.Oby tylko ją nie przebajerowali(np po przez miliony killstreaków i peerków) i pomimo tego,że będzie mega widowiskowo i efektownie to potyczki online stracą magię starszej części Edytowane 17 września 2009 przez Ficuś Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Mimo wszystko już po filmikach widać,że gra będzie kozak.Oby tylko ją nie przebajerowali(np po przez miliony killstreaków i peerków) i pomimo tego,że będzie mega widowiskowo i efektownie to potyczki online stracą magię starszej części http://www.gametrailers.com/video/press-event-modern-warfare/56087 Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 (edytowane) Bardzo nie podobają mi sie mapy... takie nijakie, bezolotu, walneli kartony i kontenery byle gdzie i mampa jest, dodatkowo małe jakieś a miały być większe niż w COD4. Najlepszy killstrek po którym dostaniesz zrzut z nowym innym killstreakiem... ja piernicze już się zaczyna, same killstreaki i to jeszcze maksymalny killstreak to tylko 11 killi... za mało!! ta gra to same naloty, rakiety i wybuchy - co raz gorzej to widze. Edytowane 17 września 2009 przez LiSoQuan Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Afghan mniejszy niż w COD4? Chyba nie grałeś w COD4. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi