Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. czy sa jakies problemy z dolaczanie do gry jak ktos z friendsow nas zaprosi?

2. mozna sluchac muzy z hdd?

3. czy sa lagi?

Problemow nie ma z polaczeniem wogole. Lagow tez nie ma bo serwer wybiera hosta z najlepszym pingiem i moze go zmieniac w trakcie gry rowniez . A co do muzyki ,to nie wiem :)

Opublikowano

Trofea są ale nie wskakują - zostaną uaktywnione pewnie w dniu premiery.

Opublikowano

PS3 vs X360 - porównanie obu wersji.

http://www.ps3site.p...-vs-x360/22581/

Teksturki jak zwykle ostrzejsze na X360... A podobno PS3 ma lepsze bebechy od X360, ale o tym w innym topicu :whistling:

BTW. Skąd ludzie już mają MW2? Premiera w Tue przecież :verymad:

Graczy on-line jest ok 3tys. więc jakimś sposobem zdobyli. Z mojej listy friendsów ma już 5 osób. Wszyscy zachwyceni. Mój MW2 już we wtorek :)

Opublikowano (edytowane)

Dobrze wiesz,że nie zależy to od samego sprzętu :)

No dobra - niby PS3 jest trudniejsze do opanowania, ale jakby się postarali to PS3 zostawiło by X360 daleko w tyle moim zdaniem :potter:

BTW. Moja kopia też już do mnie leci ;)

Edytowane przez 88Borek
Opublikowano

Mógłby mi ktoś powiedzieć jak to jest ze sterowaniem w nowym Codzie? Chodzi mi o przymierzanie i strzał. Z góry są przypisane przyciski czy można je ustawić według własnych upodobań?

Opublikowano

Dobrze wiesz,że nie zależy to od samego sprzętu :)

No dobra - niby PS3 jest trudniejsze do opanowania, ale jakby się postarali to PS3 zostawiło by X360 daleko w tyle moim zdaniem :potter:

BTW. Moja kopia też już do mnie leci ;)

Przeciez to juz sie zaczyna dziac.

Powiem jedno: Uncharted 2

Opublikowano

Hehe Yabollek popieram. Fanboyem nie jestem ale PS3 - oj lubię tą konsolkę :P Co to tego porównania to śmiech na sali. Wygląda to jakby używali ten sam trailer i jakby w wersji PS3 ostrość zmienili. Nie wydaję mi się że takie porównania są wiarygodne.

Opublikowano

Wczoraj wieczorem bylo ponad 20tys graczy online... Ciekawe co bedzie we wtorek. Mam nadzieje,ze serwery nie klekna szybko :)

Ludzie skąd wy to bierzecie! Ja oblatałem wszystkie sklepy i wszędzie "we wtorek zaczynamy sprzedaż" :blink:

Opublikowano (edytowane)

Ludzie skąd wy to bierzecie! Ja oblatałem wszystkie sklepy i wszędzie "we wtorek zaczynamy sprzedaż" :blink:

No jak to skąd. Mieszkasz w Warszawie, masz gry przed premierą. Nie mieszkasz, nie masz gry przed premierą.

Edytowane przez Guti