luck1985 37 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Ok dzieki za info , musze sie ogarnac w tym PSN , bo Live byl bardziej czytelny i przejrzysty , a tutaj nie mam nawet kogo wpisac na liste ziomow ;p wbije sie na pale w jakis meczyk jak uslysze K.... M.. to znak ze jest swoj jakis i jakos sie ekipa skleci - mam taka nadzieje Cytuj
-Sora- 0 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 (edytowane) VoytecCFC czasami się zdarzy rozbieżność, ale nie jest tak odczuwalna jak w U2 xP. A tak z innej beczki. Bierze się ktoś już za Special Ops? Te misje na dwóch, mnie kuszą. Edytowane 12 listopada 2009 przez -Sora- Cytuj
sznajder 2 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 SORA ja z checia bym zagrał ale nie mam HS narazie;/ jesli ci to nie przeszkadza to moj pn id-sznajder. Cytuj
Boomcio 4 110 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Będę wieczorem, mamy niezły skład ,ale do południa nie mogliśmy się połączyć na wspólne granie .Wrzucajcie do FL . Cytuj
sznajder 2 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 ja tez bede dodałem cie sorrow i ciebie sora Cytuj
DaX_PL 0 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Jak ktoś chetny na wspolne granie w mp albo spec ops dziś wieczorem albo jutro po połódniu to dodajcie mnie. Mój PSN ID DaX_PL Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Skonczylem singla i...no powiedzmy, ze jestem zadowolony. Mimo, ze spora ilosc osob narzeka na "sci-fi" jakim zostalismy poczestowani to mnie akurat nie przeszkadzalo(eee tam nie przesadzajmy, ze od razu jakis Resistance). Bylo kilka fajnych momentow, ale po 8 h grania(na hardened) czulem niedosyt, choc koncowka mi sie podobala. Prawde mowiac to najwieksze wrazenie na mnie wywarl moment w ktorym Shepherd chyba tak sie zwal zabija Ghosta i Roach'a(nas), a potem jeszcze umierajacych podpala. To jakos wywarlo na mnie wieksze wrazenie niz rzez na cywilach(choc to tez mocny moment) No coz, w porownaniu do pierwszej czesci bylo po prostu mniej "achow" i "ochow" Cytuj
Słupek 2 169 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 (edytowane) Z godzinkę temu ściągnęło mi patcha 1.03. Ale trofea dalej nie chcą się aktualizować, zatrzymują się na 87 %. Edytowane 12 listopada 2009 przez SłupekPL Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Też ściągnąłem patcha 1.03, ale zapraszanie znajomych do party nadal nie działa :confused: Cytuj
Guti 2 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Z godzinkę temu ściągnęło mi patcha 1.03. Ale trofea dalej nie chcą się aktualizować, zatrzymują się na 87 %. To akurat nie ma nic wspólnego z MW2. Też tak na początku myślałem, ale inni mają taki problem nie mając nawet tej gry. Cytuj
walek 96 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 (edytowane) Teraz ja cos od siebie dodam. MW2 to absolutnie genialna gra. Dawno nie widzialem tak mistrzowsko wykonanej akcji, w perspektywie FPP. Oceny 9.5, i wzwyz sa jak najbardziej zasluzone. Niektorzy psiocza na grafike, ale tak naprawde nie jest to wina Infinity. Clopaki nie maja 4 lat na tworzenie gry, przy nieograniczonym budzecie. Poza tym MW2 byla pisana na 3 platformy.... BTW- ciary na plecach przechodza intensywie przy misji No Russian. Edytowane 12 listopada 2009 przez walek Cytuj
da$io 110 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Wqrwia mnie skok na kasę a niestety tak to widzę z MW2. Nie widzę usprawiedliwienia dla tej komedii w żadnym aspekcie. Sorry ale oczekuję, płacę i wymagam. Poza tym te filmy promocyjne też były ładnie "podrabiane". Kto mieczem wojuje... w sumie dobrze bo nikt nie lubi jak się go w balona robi. Tak to tylko gra ale dla mnie zawód roku. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Gra wygląda padacznie ale przynajmniej ma te 60 fpsów. Można poczuć się zawiedzonym wcześniej obadając grafę w KZ2 i Uncharted 2. No ale to tylko multiplatforma, nawet pełnego 720p nie ma. Widać, że priorytetem było zrobienie dobrej gry ze skazaniem na akcję. Choć i tak IMO singiel ssie na potęgę (pompatyczność hamburgerom w oko, te ich akcje w obronie flagi ja pierdzę!), akcję ratują rewelacyjne misje w Spec Ops i miodny multi. Cytuj
goggy 0 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 (edytowane) Mi nie uzupełniło trofeów... A online dalej nie działa. A podobno wersji na xboxa jest o 30% więcej, to ciekawe, że u nich serwery działają. hehe http://www.ironstarmovement.com/profiles/blogs/infinity-ward-not-expecting Infinity Ward Not Expecting High MW2 Sales On PS3? czyli to nie sony i psn a Infinity Ward postawiło za mało serwerów bo sądzili że gra się nie sprzeda w takich ilościach odrazu a swoją drogą wczoraj na 12 znajomych 10 grało w mw2, a to samo mówi za siebie, a druga sprawa teraz PS3 jest tanie, a i granie online nic nie kosztuje, każdy w rodzinie ma swoje konto i nabija swój własny rank to się opłaca bo na PS3 wydajesz 200zł za grę i reszta cię nie obchodzi, Edytowane 12 listopada 2009 przez goggy Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 (edytowane) Wqrwia mnie skok na kasę a niestety tak to widzę z MW2. Nie widzę usprawiedliwienia dla tej komedii w żadnym aspekcie. Sorry ale oczekuję, płacę i wymagam. Poza tym te filmy promocyjne też były ładnie "podrabiane". Kto mieczem wojuje... w sumie dobrze bo nikt nie lubi jak się go w balona robi. Tak to tylko gra ale dla mnie zawód roku. Jaki skok na kasę?? Jak wchodzi nowy tytuł to nikt go nie kupuje. Pokaż mi leszpe multi w realiach współczesnych konfliktów, walki w terenie zabudowanym, na małej przestrzeni itp. itd. ... PS: t3xz - Spec Ops z kumplem na splicie to POTĘGA! Edytowane 12 listopada 2009 przez Incognitos Cytuj
da$io 110 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 (edytowane) Jaki skok na kasę?? Jak wchodzi nowy tytuł to nikt go nie kupuje. Nie rozumiem twojej wypowiedzi. Mógłbyś jaśniej o co chodzi? Edytowane 12 listopada 2009 przez da$io Cytuj
McDrive 3 108 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Jedyne co mnie irytuje to to, że muszę uzbierać 19 level aby móc pograć w trybie TPP. Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Tak btw to gra ma RZADKO kiedy 60 fps. Jak ktos chce sie dowiedziec wiecej to polecam artykul do ktorego link dalem parenascie postow temu Cytuj
YETI 11 003 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Wyniki sprzedaży w Polsce. http://www.ps3site.pl/modern-warfare-2-%E2%80%93-dzien-pierwszy/23134/#more-23134 Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 Swietna gra. Misje specops w trybie coop, multi, single player kampania (choc krotka)- sam miod i orzeszki. Grafika rewelacyjna (ci co tego nie widza, polecam okuliste), klimat, bronie itd - niesamowite. Dla fanow shooterow - must have Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 (edytowane) Swietna gra. Misje specops w trybie coop, multi, single player kampania (choc krotka)- sam miod i orzeszki. Grafika rewelacyjna (ci co tego nie widza, polecam okuliste), klimat, bronie itd - niesamowite. Dla fanow shooterow - must have Owszem bardzo dobra gra, Ale grafika to napewno nie jest rewelacyjna, szczegolnie po tym co prezentuje Killzone 2 i Uncharted 2. A moj najwiekszy zarzut do tej gry to ilosc tego badziewia zwanego pr i Ks, Kurde wczoraj gralem na public robie sobie 5-0 wygrywam tego Dm , jakis drugi kolo na liscie ma 3-0, nagle odliczanie Tactical Nuke !!!. Mysle sobie WTF. a gosc mial pr ktory przyspiesza killstreek i trafil w paczce przy 3 kilach na tactical nuke. No po(pipi)ane na mase. Swoja droga drugiego tacticala odpalil wczoraj na publicu moj klanowicz, Adi-Insane , Gralismy Ground War i na(pipi)al 39-1 (1 kill bo zgina od tacticala ) Mocno sie usmialismy, a w lobby od przeciwnikow mozna bylo tylko uslyszec Fuckin POL Edytowane 13 listopada 2009 przez Welna Cytuj
Zajebisty2 0 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 Ja tez nie wiem czego wy chcecie od grafiki jest zdecydowanie lepiej niz w pierwszym modern warfare.Misje sa tez bardziej przemyslane bardziej intensywne ja generalnie po pierwszych minutach zostalem bardzo pozytywnie zaskoczony.Beke ma z multi kto pierwszy ten lepszy troche sie tym pobawie ale na powaznie brac tego nie bede... Cytuj
Lipa 514 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 Co daje update 1.03 ? Jakie zmiany względem 1.02 ? Cytuj
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 Wy tak na poważnie z tą grafą? Przecież ta gra kompletnie nie robi wrażenia graficznie. Mowa oczywiście o graczach, którzy grali w Killzone 2 i Uncharted 2. Co bardzo cieszy to 60 klatek. Cała reszta jest jedynie dobra. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 Pokaż mi leszpe multi w realiach współczesnych konfliktów, walki w terenie zabudowanym, na małej przestrzeni itp. itd. ... Jeszcze nie, ale już niedługo: Battlefield: Bad Company 2. Tylko przestrzenie większe, ale to akurat też zaleta BC2. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi