Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tymi kreskami to żaden farmazon. Proponowałbym się nimi nie sugerować, lagi są n 2,3 i 4 kreskach. Miałem 1Mbit i chodziło mi tak samo jak obecnie na 15Mbit i teoretycznie pingu 16 chociaż w grze zawsze ping mam 100.

Najlepiej sprawdzić połączenie rzucając granat i wtedy będzie wiadomo czy warto grać czy nie.

Opublikowano

dziś widziałem super oferte w Tesco Kalisz. MW2 na ps3 za jedyna 239 zl. Wersja standard oczywiscie... widział ktoś gdzieś drożej? I tak pewnie jakis niezorientowany dzieciak naciągnie niezorientowanego tatusia...

Opublikowano

dziś widziałem super oferte w Tesco Kalisz. MW2 na ps3 za jedyna 239 zl.

Byłem tam właśnie w zeszłą sobotę sprawdzić czy jest jeszcze MW2 w tej promocyjnej cenie. Gra nie była wystawiona, więc zapytałem obsługi i powiedział, że pójdzie sprawdzić. Po chwili wraca i niesie pudełeczka z grą informując za razem, że cena już powróciła do tej "standardowej". W MM po drugiej stronie ulicy to samo. Za to we wrocku można było już dopaść grę w rozsądnej cenie xP

Opublikowano

Patch ma naprawić matchmaking (nie wiadomo czy chodzi o rozbojanie party, lagi czy co).

W następnej kolejności będzie patch naprawiający glitch związany z suicide Javelinem (jesli ktoś nie wie o co chodzi to niech dalej nie wie, bo to jest lamerki glitch).

Opublikowano

Witam, czy celownik holograficzny rozni sie czyms od laserowego poza stylistyka kropki i obudowy? No i czy u Was tez tak szumi w headsecie? Mam zywkly hs logitecha na kablu i ledwo co rozumiem co do mnie mowia a w wiekszosci przypadkow slysze mamrot i szum. W innych grach lub poza rozgrywka w mw hs sprawuje sie lepiej.

Opublikowano

Witam, czy celownik holograficzny rozni sie czyms od laserowego poza stylistyka kropki i obudowy? No i czy u Was tez tak szumi w headsecie?

Różnią się tylko stylistyką. Jak już wybierać celownik to tak jak Litwin25 pisze, laserowy i nic więcej - przejrzyście i dokładnie (chyba, że przeciwnicy puszczą impuls xP). Co do szumu to miałem podobnie. Wystarczyło zmienić czułość w ustawieniach akcesoriów na 1 lub 2.

Opublikowano

Wsparcie powietrzne wprowadza chore nawyki. Wystarczy wychwycić komunikat o "(...) inbound" i już 3/4 drużyny sięga stingery i inne wyrzutnie. Już niedługo zacznę się łapać na ucieczce do najbliższego budynku jak z Michałkowa będzie leciał kolejny samolot albo helikopter xP.

Opublikowano

Wsparcie powietrzne wprowadza chore nawyki. Wystarczy wychwycić komunikat o "(...) inbound" i już 3/4 drużyny sięga stingery i inne wyrzutnie. Już niedługo zacznę się łapać na ucieczce do najbliższego budynku jak z Michałkowa będzie leciał kolejny samolot albo helikopter xP.

To raczej normalne. Chyba nie powinni stać jak słupy i czekać aż ich samolot rozwali, skoro mogą go zestrzelić? Po coś te wyrzutnie są, chociaż ja i tak wolę glocka.

Opublikowano

Javelin rządzi w tej kwestii ... spektakularne strącenie bez dwóch zdań .

Ostatnio koncentruję się wyłącznie na zestrzeliwaniu pojazdów latających stąd stosunkowo słabe statsy .Szkoda ,że nie są uwzględniane jako fragi ...

Opublikowano

Szkoda ,że nie są uwzględniane jako fragi ...

Musi wystarczyć frajda z efektownej akcji ;] Jak ktoś z mojej drużyny zdobywa AC130 to skupiam swoją uwagę na nieziemskiej destrukcji. Potrafi to skutecznie odwrócić uwagę, no i ten dźwięk nadlatującego pocisku... mniam xD

Opublikowano

Jak ktoś z mojej drużyny zdobywa AC130 to skupiam swoją uwagę na nieziemskiej destrukcji. Potrafi to skutecznie odwrócić uwagę, no i ten dźwięk nadlatującego pocisku... mniam xD

czemu z twojej? jak z przeciwnika to juz nie mniam?

ac130 jeszcze nie jest taki straszny, 2 stingery i po sprawie. strzelec smiglowca to dopiero przesada, zabija to z taka predkoscia ze po respawnie mozna nie zdarzyc zmienic na stinger co dopiero z niego namierzyc.

Opublikowano (edytowane)

Jak od nas ktoś zdobywa AC130 to siadam wygodnie i oglądam spektakl, jak ktoś zdobędzie z przeciwników to od razu stingera sięgam. Proste. Ciężko podziwiać akcję kiedy pociski lecą w naszym kierunku xP

Na strzelca śmigłowca zmieniam od razu klasę na "rogala" (zboczenie z wow'a xP) ze stingerem i również szybko ginie. No chyba, że ma sokoli wzrok.

Edytowane przez -Sora-