PawciosS 5 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 (edytowane) No ja z chęcią bym brał teraz, ale portfel pozwala średnio 2 gry naraz, ale przewidująć, że biore z bratem na pół, to i tak nie widze siebie grajacego w uncharted 2 i modern warfare 2 w tym samym miesiacu. Poczekam do świąt, pewnie stanieje przynajmniej Ja wiem czy stanieje... Cena pierwszej części Modern Warfare jeszcze niedawno utrzymywała się na poziomie grubo ponad 100 zł, dopiero teraz zaczęła spadać ze względu na drugą cześć. Jeśli cena spadnie to pewnie tylko o kilka złotych Edit: sprawdziłem teraz że ludzie kupują Modern Warfare nawet za 140 zł, a jest już prawie 2 lata po premierze Edytowane 6 października 2009 przez PawciosS Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 No ja z chęcią bym brał teraz, ale portfel pozwala średnio 2 gry naraz, ale przewidująć, że biore z bratem na pół, to i tak nie widze siebie grajacego w uncharted 2 i modern warfare 2 w tym samym miesiacu. Poczekam do świąt, pewnie stanieje przynajmniej Ja wiem czy stanieje... Cena pierwszej części Modern Warfare jeszcze niedawno utrzymywała się na poziomie grubo ponad 100 zł, dopiero teraz zaczęła spadać ze względu na drugą cześć. Jeśli cena spadnie to pewnie tylko o kilka złotych Edit: sprawdziłem teraz że ludzie kupują Modern Warfare nawet za 140 zł, a jest już prawie 2 lata po premierze Bo pierwsza miała premiere w okresie, gdy Ps3 szególnie w polsce było jeszcze mało. Mało gier na rynku wtórnym - wysoka cena. Przez to też sklepy ceny za bardzo nie kwapiły się do obniżek. Ja tam w MW grałem na pc. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Możliwe,ale tej w odróżnieniu od COD4 nie kupie w dniu premiery.Miejscówki z Afganu wygladają fajnie. Co Ty miętusów się najadłeś czy jak? ^_^ Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 W ogóle to czy widział ktoś jakiś gameplay z PS3? Mam tylko nadzieje że wersja na PS3 nie będzie się różnić od wersji na konkurencyjną platformę. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Można wygrać gierkę: http://www.playfire.com/win-codmw2/313930323536 Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Pytanie do ludzi ktorzy obeznani sa z seria call of duty na ps3 - jak wyglada gra na padzie?czy bez fragfx'a mozna zapomniec o normalnym graniu online? Pytam bo widzialem gameplay i CoD:MW2 jest o wiele bardziej dynamiczny (poruszanie itd) niz killzone2. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Granie na padzie jest równie komfortowe co na myszce. Nie wiem co to za pytanie w sumie. Miliony ludzi grają w serię cod na padach. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 (edytowane) Gram na padzie w killzone 2 i jakos doczlapalem do tego generala (grajac wylacznie z obcymi na sieci, a nie kolezenskie ustawki) i powiem tylko tyle, ze gdybym mial myszke do tej gry zamiast pada, to o wiele lepsze bym mial staty niz te co widac. Niektorzy sa bardziej manualnie sprytni inni mniej, ale wiekszosc graczy (szczegolnie na ps3) jednak nie podzieli tego zdania, ze pad w fps'y jest rownie komfortowy co myszka (czytalem rozne opinie przy testach fragfx z ktorych wynika ze jednak sporo graczy ma problem z padem w fpsy) I dlatego sie zapytalem. Killzone jest powolny ( i pad daje rade), a to co widzialem w MW2 to szybkie obroty, skoki itd. ( jak counter strike czy quake). A wydac 2 stowy na gre, a potem "fakac" bo nie wychodzi granie, to tez nie jest fajne, prawda? ^_^ Edytowane 19 października 2009 przez genjuro Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Mi nie przeszkadza pad,no chyba że się zacina Cytuj
Metal 4 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Dla mnie pad jest bardziej komfortowy, ale myszka jednak efektywniejsza . Na serio dużo ludzi gra na tych fragfx i pochodnych? Jeśli tak, to lipa niezła Cytuj
K_J 4 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Wszystko fajnie ekstra i wypas. Ale zastanawia mnie dlaczego na wszystkich prezentacjach (filmiki itp.) pokazują wersję gry na xbox 360? W ogóle to czy widział ktoś jakiś gameplay z PS3? Mam tylko nadzieje że wersja na PS3 nie będzie się różnić od wersji na konkurencyjną platformę. Już się o to kiedyś pytałem. Nigdzie nie widziałem gameplay'u z PS3 wszędzie tylko XBOX. Coś mi moja intuicja mówi żeby się wstrzymać z zakupem kilka dni i usłyszeć opinie od właścicieli PS3. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Jak będę grał to tylko na padzie. Nie po to kupiłem konsole, żeby teraz jeszcze napierdzielać na myszce i klawiaturze przed TV. Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Wszystko fajnie ekstra i wypas. Ale zastanawia mnie dlaczego na wszystkich prezentacjach (filmiki itp.) pokazują wersję gry na xbox 360? W ogóle to czy widział ktoś jakiś gameplay z PS3? Mam tylko nadzieje że wersja na PS3 nie będzie się różnić od wersji na konkurencyjną platformę. Już się o to kiedyś pytałem. Nigdzie nie widziałem gameplay'u z PS3 wszędzie tylko XBOX. Coś mi moja intuicja mówi żeby się wstrzymać z zakupem kilka dni i usłyszeć opinie od właścicieli PS3. Eee tam często tak było... chociażby RE5. Ja tam łykam w dniu premiery. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 ee, tam. wiekszosc filmow z dzisiejszych multiplatformowych gier prezentowanych jest w wersji na X360, ale i wersja na klocka i chlebaka to te same porty. przesadzacie. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 Poza tym MW2 był pisany pod PS3, tak aby konwersja na X360 obyła się bez większych przeszkód. A czemu pokazują tylko wersje na X360? IMO to już zasługa Microsoftu, które samo mocno promuje ten tytuł, w przeciwieństwie do Sony. Cytuj
morales-kks 6 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 Właśnie skończyłem U2. Powiem tak; Dziękuje Ci Naughty Dog za cudowne przygody z Crashem, dziękuję Ci Naughty Dog za wspaniałe przygody z Jak-iem i Daxterem... ale za Uncharted to BĘDĘ O WAS I WASZYM NAJWSPANIALSZYM OSIĄGNIĘCIU WNUKOM OPOWIADAŁ!! BRAWO BRAWO BRAWO!!! Zamówiłem pre-order, wydałem sporo siana lecz każda minuta spędzona z U2 sprawia że wiem ZA CO PŁACIŁEM i ABSOLUTNIE tego nie żałuję. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 Chyba tematy ci się powaliły. Cytuj
SZKD 1 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 W UK siec sklepow GAME bedzie otwarta w noc premiery MW2 (sprzedarz od godziny 00:01) Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 Nie wiem jak wy ale ja nie mam żadnego ciśnienia na MD 2. Moim zdaniem pierwsza część była taka sobie. Pewnie dlatego że nie przepadam za multi a do tego ponoć w nowym singiel to tylko niecałe 6h.... Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 Też nie mam,do tego mi się wydaje że singiel nie będzie tak dobry jak w 1 i jak zawsze z ceną przesadzają. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 (edytowane) Zdarzało się, że sequele były popłuczynami genialnych gier. Jestem ciekawy jak to wyjdzie. W sumie ten dziwny typ - Bobby Kottick mógłby dostać po kieszeni ^_^ Edytowane 22 października 2009 przez da$io Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 mnie też CoD nie grzeje,baa ta podobno pierwsza misja w grze(czyli slumsy w stolicy Brazylii) ma się nijak do klimatu jaki towarzyszył nam na tankowcu. Cały czas liczę,że CoD dalej będzie kozaczył w multi i że będzie miał dobre wsparcie klanowe(MW1 nie miało wcale) i to mnie wtedy na 100% przekona do tej gry.W każdym razie jak wyjdzie niewypał to się nie martwię.Jest genialny singiel w U2 ,a w multi dalej się świetnie bawię w K2. Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 Taa, ja tam od razu odpalam multi, singla w oógle nie tykam, więc mi to ryba. Liczę na to, że wciągnie mnie przynajmniej tak, jak "jedynka". Nie ukrywam mam ciśnienie na ten tytuł i nie wyobrażam sobie, żeby MW mógł mnie zawieść. Jak coś będzie nie tak to bedę zły ... bardzo zły Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 nowa mapka do U2 lub MGO?NIE. Tryb tpp w nowym CoDzie staje się faktem.Co ciekawe pierwszy raz widzimy w akcji wersję na ps3 http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,7185733,Tryb_TPP_w_Modern_Warfare_2_.html Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Jeśli oni się zajmują takimi głupotami, to nic dziwnego że kampania będzie znowu trwać zaledwie kilka godzin... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi