.:marioo:. 104 Opublikowano 5 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2009 A teraz będzie tego razy 10 ;P No właśnie, dziwna zagrywka ze strony IW. Co im przeszkadzało 10 pts za killa. Musieli to aż tak pomnożyć. Więcej do liczenia będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 5 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2009 A ja szykując się na MW2 oglądam na Justin TV rozgrywki online i niestety, nie wiem czy trafiłem na megakozaka czy co ale gościu miał prawie w każdym meczu okazję na 25killi i oczywiście raz mu się udało, innymi razy brakowało mu albo 2 albo 3 zabić. Pierwszy tactical nuke online i to live . Jakie emocje na czacie jak nabijał te kille Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 5 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2009 daj link to justin.tv Cytuj Odnośnik do komentarza
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 5 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2009 daj link to justin.tv http://www.justin.tv/insanegaming Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 5 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2009 A ja szykując się na MW2 oglądam na Justin TV rozgrywki online i niestety, nie wiem czy trafiłem na megakozaka czy co ale gościu miał prawie w każdym meczu okazję na 25killi i oczywiście raz mu się udało, innymi razy brakowało mu albo 2 albo 3 zabić. Pierwszy tactical nuke online i to live . Jakie emocje na czacie jak nabijał te kille i jak na serio 25 killzów i nuke i automatyczny koniec mapki ? czy jadnk ada się przed tym uciec i grać dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Foxter 0 Opublikowano 5 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2009 (edytowane) nie da sie.... w realu tez by wszyscy padli i nie wstali. IMO bez sensu... zawsze sie znajdzie jakis amator w grze, ktory bedzie chcial taka niespodzianke zrzucic innym na leb... i co za tym idzie styl jego gry bedze do tego celu dostosowany. sie okaze w akcji Edytowane 5 listopada 2009 przez Foxter Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2009 A ja szykując się na MW2 oglądam na Justin TV rozgrywki online i niestety, nie wiem czy trafiłem na megakozaka czy co ale gościu miał prawie w każdym meczu okazję na 25killi i oczywiście raz mu się udało, innymi razy brakowało mu albo 2 albo 3 zabić. Pierwszy tactical nuke online i to live . Jakie emocje na czacie jak nabijał te kille i jak na serio 25 killzów i nuke i automatyczny koniec mapki ? czy jadnk ada się przed tym uciec i grać dalej? Koniec mapki - z reszta malo kto bedzie uzywal tego killstreaka - skoro ma byc multi na 9vs9 to da mu to tylko 9x100xp, robiac dalej kille czy bedac w dzialu w AC130 zyska wiecej xp w rundzie. Nawet przegladajac liste Challenge uzycie 2x bombki daje z 5000xp, malutko Cytuj Odnośnik do komentarza
Foxter 0 Opublikowano 5 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2009 (edytowane) to ironia? kto bedzie przeliczal xp w momencie gdy ma okazje zrzucic innym na leb bombe i stac sie bohaterem wojennym? nie pocieszaj w ten sposob tych ludzi skazanych na taka, a nie inna smierc w meczarniach. btw. w w wiekszosci trybow max 6v6. tylko jeden chyba oferuje 9v9 Edytowane 5 listopada 2009 przez Foxter Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 5 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2009 JustinTV zbanował wszystkie kanały z MW2 . Jakaś godzinę temu oglądam kanał z MW2 w rozdzielczość HD, nie minęła minuta a tu "kanał zamknięty z powodu naruszenia praw autorskich" . Coś mi się wydaje że IW zaczęło działać, ciekawe czy konsole też zbanowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
SZKD 1 Opublikowano 6 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2009 Co do banowania konsol... Tylko X360 beda banowac za granie przed premiera w MW2 czy PS3 tez ? Mialem juz wiele gier przed premiera (GTA4, Killzone 2, FIFA 10 czy Tekken 6) i nic sie nie dzialo nawet jak gralem po sieci. Konta na X360 raczej za granie na piratach beda blokowane. Na PS3 piratow przeciez nie da rady odpalic...chyba Pytam bo nie wiem czy tworzyc nowe konto czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 6 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2009 nie slyszalem zeby sony kogos zbanowalo, graj smialo... Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 6 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2009 (edytowane) Tu chodzi o granie na piratach. Na pS3 nie ma piratów więc i nikt nie gra przed premierą... może z 2,3 dni przed tak ale w tym przepadku Sony i EA maja pewność że ktoś gra na oryginale a na X0 graja już od tygodnia i raczej pewne że na piratach dlatego mogą banować. Edytowane 6 listopada 2009 przez LiSoQuan Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 6 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2009 (edytowane) Tu chodzi o granie na piratach. Na pS3 nie ma piratów więc i nikt nie gra przed premierą... może z 2,3 dni przed tak ale w tym przepadku Sony i EA maja pewność że ktoś gra na oryginale a na X0 graja już od tygodnia i raczej pewne że na piratach dlatego mogą banować. ponad 400 osób wczoraj było dostępnych do gry online na ps 3, sporo osób już dostało swoje egzemplarze (źródło neogaf) Walkthrough z ps3 spoilery i takie tam , ale w zayebistej jakości http://www.youtube.com/user/HassanAlHajry Edytowane 6 listopada 2009 przez ziemia1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 6 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2009 He wczoraj zbanowali konta na JTV a dzisiaj mamy jeszcze więcej grających hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 6 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2009 to ironia? kto bedzie przeliczal xp w momencie gdy ma okazje zrzucic innym na leb bombe i stac sie bohaterem wojennym? nie pocieszaj w ten sposob tych ludzi skazanych na taka, a nie inna smierc w meczarniach. btw. w w wiekszosci trybow max 6v6. tylko jeden chyba oferuje 9v9 To jeszcze lepiej... Najglupszy killstreak: atomowka - wolalbym wcielenie sie w Juggernauta . Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 6 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2009 taaa w 40 sekund 10-11 killstreak http://www.youtube.com/watch?v=dHWnAVfCHsc najdurniejszy sposób na rzucenie respa Cytuj Odnośnik do komentarza
Foxter 0 Opublikowano 6 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2009 taaa w 40 sekund 10-11 killstreak http://www.youtube.com/watch?v=dHWnAVfCHsc to byloby rozsadne za te 25 killi Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 6 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2009 (edytowane) najciekawsze co do tej pory znalazłem to dodatki do poszczególnych broni, jakiś misiu na oficjalnym forum IW I picked up the Strategy Guide today (SPOILERS) http://www.infinityward.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=151968&sid=23475f46c515f210b7794aa6e3d1ba5f LMG attachments Grip, RDS, ACOG, FMJ, Holographic Sight, Heartbeat Sensor, Thermal Scope, Extended Mags. Silencer K.U.R.W.A. do TEGO i jak poradzono sobie z tym zadaniem? joke.gif Edytowane 6 listopada 2009 przez ziemia1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 6 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2009 LMG attachments Grip, RDS, ACOG, FMJ, Holographic Sight, Heartbeat Sensor, Thermal Scope, Extended Mags. Silencer K.U.R.W.A. do TEGO i jak poradzono sobie z tym zadaniem? bedzie sie dzialo! Cytuj Odnośnik do komentarza
Incognitos 2 Opublikowano 6 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2009 LMG attachments Grip, RDS, ACOG, FMJ, Holographic Sight, Heartbeat Sensor, Thermal Scope, Extended Mags. Silencer K.U.R.W.A. do TEGO i jak poradzono sobie z tym zadaniem? bedzie sie dzialo! Ja P.I.E.R.D.O.L.E! Gdzie jest moja kopia?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 6 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2009 Pierwsze wrażenie odnośnie multi: - Zdecydowanie za szybko i za łatwo się ginie - "Bułki" (granaty) latają dużo krócej niż w MW1 - Gra chodzi płynniutko - mam żółty ping, a czuję się jakbym grał na co najmniej zielonym w MW1. - Dużo fajnych map - Grafika chyba ciut gorsza niż na filmikach Ale ogólnie jest zaje.bis.cie Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 6 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2009 Pierwsze wrażenie odnośnie multi: - Zdecydowanie za szybko i za łatwo się ginie - "Bułki" (granaty) latają dużo krócej niż w MW1 - Gra chodzi płynniutko - mam żółty ping, a czuję się jakbym grał na co najmniej zielonym w MW1. - Dużo fajnych map - Grafika chyba ciut gorsza niż na filmikach Ale ogólnie jest zaje.bis.cie Grasz na PS3 czy 360ce? Cytuj Odnośnik do komentarza
SZKD 1 Opublikowano 6 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2009 Dodajcie mnie kto mnie nie ma Od poniedzialku mam urlop PSN SZKoDnik_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
goggy 0 Opublikowano 6 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2009 Dokładnie. To po co piszesz o słabszych efektach wizualnych jak kurz czy dym? Na tą chwile możemy sobie tylko gdybać, po premierze się okaże czy różnice są, czy może nie (mam nadzieję że nie). Dlatego miedzy innymi zaluje ze nie bedzie dema przed premiera - moglbym sobie spokojnie porownac i wziasc lepsza wersje... Sprawa wyglada tak ze na wszystkich filmikach jakie do teraz widzialem - zawsze pokazywana byla wersja na X360 - to musi cos znaczyc... bo ms jest też sponsorem, więc jest tylko logo x360 a kolejna sprawa nie mają mocnych tytułów na wyłączność więc muszą coś promować ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 6 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2009 Grają już ludzie w multi na ps3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi