.:marioo:. 104 Opublikowano 8 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2009 Polska wersja nie różni się niczym od anglika, oprócz oczywiście polskimi napisami. Nie ma żadnych cenzur. Cytuj Odnośnik do komentarza
Psykoman 187 0 Opublikowano 8 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2009 (edytowane) to czemu nasza wersja jest od 16 a w angli od 18 ? edit: sorry pomyslilem sie u nas też od 18 wszystko git Edytowane 8 listopada 2009 przez Psykoman 187 Cytuj Odnośnik do komentarza
DaX_PL 0 Opublikowano 8 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2009 Bo u nas jest PEGI a u nich kto inny. Tak samo w ameryce jest ESBR a w Japonii jeszcze co innego Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 8 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2009 third person http://www.youtube.com/watch?v=3Zna3DOV-PU Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 8 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2009 (edytowane) Bo u nas jest PEGI a u nich kto inny. Tak samo w ameryce jest ESBR a w Japonii jeszcze co innego CERO btw. Z tego co mi wiadomo bo kolega na PSN'ie już młóci to PL wersja nie ma żadnych kagańców... Edytowane 8 listopada 2009 przez winner Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 8 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2009 Jeśli chodzi o scene gdzie zabijamy cywilów to prawdopodobnie można ją ominąć - tak stwierdzono podczas wywiadu z twórcami gry... to nie cenzura tylko taka opcja w grze. Guti ależ żeś strzeli tekstem... uświadomię Cię że w innych miastach też można nabyć przed premierą... warszawiaku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Trzcina 11 Opublikowano 8 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2009 Szkoda ze ta gra nie jest defaultowo jako third person, bylaby swietna zabawa, a tak to kolejny gniot/fps ;] Niektore akcje wygladaja zawodowo, a szybkosc rozgrywki jest porazajaca, az dziwne ze lagow nie ma/nie przeszkadzaja :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Guti 2 Opublikowano 8 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2009 Guti ależ żeś strzeli tekstem... uświadomię Cię że w innych miastach też można nabyć przed premierą... warszawiaku. Nie musisz bo ja to wiem, napisałem to z ironią ehh, bo w większości przypadków gry przed premierą można nabyć w pierwszej kolejności właśnie tam. Zresztą to chyba nic dziwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 9 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2009 (edytowane) ninja defuse http://www.youtube.com/watch?v=9EE68FmeWdU ciekawe czy jest ninja rape challenge nie chcecie go spotkać http://www.youtube.com/watch?v=wy6o8flKTu0 no i da się bez problemu i campienia Modern Warfare 2: Legit Nuke Gameplay - HQ Pro Edytowane 9 listopada 2009 przez ziemia1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 9 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2009 U mnie było podobnie, ale tylko przez kilka pierwszych godzin zabawy. Szczególnie ciężko było mi przywyknać do nowej "oprawy" MW2 - jest kolorowo i dość radośnie. Ok, powiem tyle Sp dalej za bardzo nie ruszony, co do MP mam 35 lvl, z godziny na godzinę grą się co raz lepiej, feeling jest niesamowity , każda broń jest w stanie coś zrobić. Mapki na początku wydają się przekombinowane, ale im dalej tym lepiej, teraz trzeba mieć oczy dookoła głowy i ustawić sobie TV specjalnie pod tą grę, czasami jest za ciemno. Bronie świetnie się sprawdzają, M4 ma kapitalny odgłos, czuć power tej broni, perk "Bling" to mistrzostwo świata, dzięki niemu może mieć dwie dopałki do broni ( n/p redot i hearbeat sensor). Perki są kapitalnie przemyślane, ich up'owani również, cieszy mnie fakt że zrobili perk który mocno ulepsza melee, a raczej jego zasięg "Comando" bo to o nim mowa potrafi przyciągnąć nasz nóż do typa nawet z 3 metrów:D Co daje nam ogromna przewagę w starciu wręcz, "heartbeat sensor" to kapitalny wynalazek, dzięki niemu jesteśmy wstanie przewidzieć że ktoś zaraz na nas wybiegnie, wczoraj tak łapałem ludzi non stop, czekałem na nich za rogiem, biegli w prost na mój naszykowany celownik, zero szans. Martydom, jugernout laststand( teraz inaczej się nazywa i inaczej działa) trafiły do deathperków, gdy zginiemy 4 raz pod rząd, jeden z tych perków będzie nam dodatkowo towarzyszył. Mapki trzymają poziom, są przekombinowane ale idzie z tym żyć, kwestia ogrania, już wczoraj nieźle mi się grało, zaczynam pomału czaić skąd i dlaczego, doskonałym dowodem jest to, że miałem non stop dodani ratio na poziomie 18/10, 28/10 itp oczywiście grałem z małą grupką znajomych. No i przeciwnik na to pozwalał nie zawsze jest kolorowo, co nie zmienia faktu że grało mi się kapitalnie. Jeszcze wspomną o tych "przegiętych airstreakach" gdy się ma stinger'a w kieszeni, można się ich pozbyć jednym celnym strzałem mam tu na myśli helikopter i myśliwiec, nie wiem jak to się ma do AC130 Podsumowując MW2 to godny następca MW1, to maksymalne rozwinięcie wszystkiego co było dobre tam, ba a nawet więcej, masa nowości, mana nowych broni, perki są kapitalnie przemyślane, sama rozgrywka na początku wydaję się nieco przekombinowana, ale to tylko kwestia ogrania. Gra płynna do bólu, szybka jak diabli, warto było czekać na tą grę 2 lata. IW dopięli swego, King is Back ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Chaciu 0 Opublikowano 9 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2009 Dobra, nie wiem jak to jest. To te trofea będą w końcu wpadać? Bo skoro są widoczne trofea które nie wpadają...? A może już komuś działają? Cytuj Odnośnik do komentarza
septo 1 Opublikowano 9 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2009 czy ten widok z trzeciej osoby to tylko w odpowiednim trybie multiplayer czy tez po prostu mozna sobie ustawic taki widok? kompletnie nie mialem na ten tytul jakiegos parcia ale po obejrzeniu filmikow na youtube chyba bede musial niespodziewanie wylozyc kase na ten tytul mialem poczekac na BF: BC2 ale cos czuje ze te 4 miesiace to za dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 9 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2009 o jest z trofeami? nie widze nic, może przed premierą nie ma jeszcze czy co? o co biega Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 9 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2009 świat wg SCEE, czyli jak robic coby nikt nie narzekał na lagi Please be aware that the PlayStation Network will undergo scheduled maintenance this Tuesday 10th November at 0800 GMT. We estimate that the maintenance will finish at 1100 GMT.During this time, you may be unable to sign in to the PlayStation Network. We expect that users will be affected for only 15 minutes during this period. Thanks, MB http://community.eu.playstation.com/playstationeu/board/message?board.id=419&thread.id=114147 czyli jak się jutro rano komuś uda dostać razem z jajem i bułwą, to nie pogra multi, tylko spokojnie opluje tą bułwą ekran przy sp czy ten widok z trzeciej osoby to tylko w odpowiednim trybie multiplayer czy tez po prostu mozna sobie ustawic taki widok? (...) tylko tryb mp o jest z trofeami? nie widze nic, może przed premierą nie ma jeszcze czy co? o co biega ściągałeś uaktualnienie przed odpaleniem gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 9 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2009 świat wg SCEE, czyli jak robic coby nikt nie narzekał na lagi Please be aware that the PlayStation Network will undergo scheduled maintenance this Tuesday 10th November at 0800 GMT. We estimate that the maintenance will finish at 1100 GMT.During this time, you may be unable to sign in to the PlayStation Network. We expect that users will be affected for only 15 minutes during this period. Thanks, MB http://community.eu.playstation.com/playstationeu/board/message?board.id=419&thread.id=114147 czyli jak się jutro rano komuś uda dostać razem z jajem i bułwą, to nie pogra multi, tylko spokojnie opluje tą bułwą ekran przy sp czy ten widok z trzeciej osoby to tylko w odpowiednim trybie multiplayer czy tez po prostu mozna sobie ustawic taki widok? (...) tylko tryb mp o jest z trofeami? nie widze nic, może przed premierą nie ma jeszcze czy co? o co biega ściągałeś uaktualnienie przed odpaleniem gry? ściągnalem , bul update 1.01 Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 9 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2009 (edytowane) o jest z trofeami? nie widze nic, może przed premierą nie ma jeszcze czy co? o co biega ściągałeś uaktualnienie przed odpaleniem gry? ściągnalem , bul update 1.01 i pono właśnie ten update jest powodem braku nabijania trophy do momentu premiery[/code problem solved]zawsze lepsze to od tych bananów co rozdaje M$, jutro świat wróci do normalnego biegu rzeczy a pytanie mam do ciebie: ekran wygląda rzeczywiście tak syfiaście przy niskim hp? Edytowane 9 listopada 2009 przez ziemia1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aleek 0 Opublikowano 10 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2009 poczekaj kilka godzin Cytuj Odnośnik do komentarza
goggy 0 Opublikowano 10 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2009 ta ja mam nadzieje że kurier do mnie też dzisiaj zawita Cytuj Odnośnik do komentarza
afek 0 Opublikowano 10 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2009 (edytowane) zapraszam do zapisów do laddera 1on1 na CSL, wlasnie wystartowały, na poczatek mała rozgrzewka w grze pojedynczej, z czasem, jak zaczna krystalizowac sie juz grajace polskie klany wystartujemy z liga, w chwili obecnej mamy juz potwierdzony udzial 20 polskich zespolow, są to : [POL] [x~VQ] [=PA=] [PzB*] [PRL] [AF-R] [eSt*] [pl*k] [pol] [PBC] [sTYX] [pV] [uiIj] [ALL*] [.e3!] [P_F] [Grupa-Kryzys] [GMT] [D_PL] [ESS] liczymy na min 30 jezeli chcecie zmierzyc sie z Polakami to zapraszam do gry 1on1 MW2 ladder Zapisy Edytowane 10 listopada 2009 przez afek Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 10 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2009 zapraszam do zapisów do laddera 1on1 na CSL, wlasnie wystartowały, na poczatek mała rozgrzewka w grze pojedynczej, z czasem, jak zaczna krystalizowac sie juz grajace polskie klany wystartujemy z liga, w chwili obecnej mamy juz potwierdzony udzial 20 polskich zespolow, są to : [POL] [x~VQ] [=PA=] [PzB*] [PRL] [AF-R] [eSt*] [pl*k] [pol] [PBC] [sTYX] [pV] [uiIj] [ALL*] [.e3!] [P_F] [Grupa-Kryzys] [GMT] [D_PL] [ESS] liczymy na min 30 jezeli chcecie zmierzyc sie z Polakami to zapraszam do gry 1on1 MW2 ladder Zapisy Kolejnosc jaka jest tych klanow nie jest przypadkowa, a napweno nie jest przypadkowe umieszczenie [POL] na pierwszym miejscu A tak na powaznie, to organizujcie sie zolnierze. Czas wojny nadszedl Cytuj Odnośnik do komentarza
egonszef 2 Opublikowano 10 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2009 Z tymi trofeami to dziwna sprawa jest, załatwiłem sobie anglika już w piątek, chwaliłem się.. i pisałem że nie widać trofe"ów" , następnego dnia się pojawiły ale się nie nabijały więc skasowałem save i singla zacząłem od początku ( byłęm już w 4 akcie ) i zaczęły wskakiwać, teraz znowu nie wskakują, nie chce mi się kasować znowu savea.. a to wszystko po ściągnięciu updatu, nawet pomimo tego że go miałem trofea się jakoś uaktywniły i wskakiwały, przez dzień.. o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 10 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2009 (edytowane) Tłumy czekały na premierę gry A w Polsce? Ręka do góry, kto dziś kupił grę Edytowane 10 listopada 2009 przez Look4z Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 10 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2009 o jest z trofeami? nie widze nic, może przed premierą nie ma jeszcze czy co? o co biega ściągałeś uaktualnienie przed odpaleniem gry? ściągnalem , bul update 1.01 i pono właśnie ten update jest powodem braku nabijania trophy do momentu premiery[/code problem solved]zawsze lepsze to od tych bananów co rozdaje M$, jutro świat wróci do normalnego biegu rzeczy a pytanie mam do ciebie: ekran wygląda rzeczywiście tak syfiaście przy niskim hp? Moim zdaniem wygląda świetnie, wszystko wygląda świetnie. Klimat rules, powiem ci że nie wiem o jakie screeny z niskim hp były tu omawiane , ale jest ok moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Guti 2 Opublikowano 10 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2009 Z tymi trofeami to dziwna sprawa jest, załatwiłem sobie anglika już w piątek, chwaliłem się.. i pisałem że nie widać trofe"ów" , następnego dnia się pojawiły ale się nie nabijały więc skasowałem save i singla zacząłem od początku ( byłęm już w 4 akcie ) i zaczęły wskakiwać, teraz znowu nie wskakują, nie chce mi się kasować znowu savea.. a to wszystko po ściągnięciu updatu, nawet pomimo tego że go miałem trofea się jakoś uaktywniły i wskakiwały, przez dzień.. o co kaman? No u mnie z kolei wygląda to tak: Trofea sobie normalnie wskakują, ale nie mogę synchronizacji zrobić. Leci do 10% i cały czas na tyle staję i dalej nie leci. Ma to jakiś związek z tą dzisiejszą konserwacją PSN, która trwała od 9:00 do 12:00? Czy od tej gry? Namieszali i może coś się zj3bao. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 10 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2009 Prędzej coś namieszali, chociaż elvis twierdzi że mu wlatują normalnie: trofea sa juz teraz, wystarczy odpalic 1 misje w singlu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi