Gattz 217 Opublikowano 17 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2009 Co do min, wystarczy atut padlinożerca, po dojściu do tupa, zawsze dostajemy mine. Można nawet wtedy zrobić pole minowe A nie jest przypadkiem tak że możesz rozstawić 3 miny, a w momencie rozstawienia czwartej ta pierwsza eksploduje? dokladnie tak. to samo z c4. co nie zimenia faktu ze mozna rozstawic i jak ktos wbiegnie to sobie na niego wejsc i rozstawic kolejna. wiekszosc mysli ze skoro koles wykorzystal 1 to juz mozna wbiegac bezpiecznie a tu niespodziewajka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 17 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2009 (edytowane) Na pewno gdy masz perk One Man Army i powiedzmy zmieniasz sobie klasy żeby mieć claymore'y to podczas podkładania 3 wybucha jeden z dwóch wcześniej postawionych, czyli można tylko 2 claymore'y mieć jednocześnie rozłożone, testowanie przeze mnie i na pewno tak to działa Ale czy z padlinożercą jest tak samo? Znaczy też masz możliwość podłożenia 2 claymore'ów? i każdy następny to automatycznie detonacja 1 z dwóch wcześniejszych? Sprawdzał to ktoś? Fajnie było by mieć na wyposażeniu 50 claymore'ów i wszystkie jednocześnie móc rozstawić Edytowane 17 grudnia 2009 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 17 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2009 Jakby była taka możliwość, to multi w tej grze umarło by po tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
k0zik 5 Opublikowano 18 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2009 Cześć, Jakiś czas temu pożyczałem od kumpla X360 i COD MW i pykałem po XLA na łącznu 715 kb/s. W zasadzie nie miałem problemów z lagami chociaż fakt że grałem raczej wieczorami kiedy to faktycznie miałem gwarantowane 715 kb/s. Dziś mam już swoją konsolkę - PS3 i zastanawiam sie nad kupnem MW2. W związku z tym mam do was kilka pytań: - czy na moim łączu 715 kb/s pogram w miarę komfortowo online ? - czy dużo osób gra w multi w pierwszą cześć MW ? - w którą część inwestować ? MW czy MW2 ? Tak w ogóle, jak wypada jakość grania przez internet pomiędzy PS3 a X360 ? Czy płatna usługa XLA jest przez to lepsza ? stabilniejsza ? Proszę was o obiektywne opinie. Pozdrawiam k0zik Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 18 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2009 ma ktos ochote zaliczyc Delta i Echo w Spec Ops na weteranie? najlepiej ktos z headsetem Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 18 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2009 ma ktos ochote zaliczyc Delta i Echo w Spec Ops na weteranie? najlepiej ktos z headsetem tez mi tych dwoch brakuje takze jakby cos chetnie sie pisze. bede dzis w domu po 23 mozemy zagrac albo jutro caly dzien jak Ci pasuje. PS ID Danielskii Cytuj Odnośnik do komentarza
R_88 0 Opublikowano 19 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2009 No to ja tak z innej beczki Moglby ktos polecic stronke na ktorej znajduje sie opis gry? Tzn. nie chodzi mi o opis przejscia, ale o taki w ktorym bedzie wyjasnione jakie karabiny najlepiej uzywac itp. rzeczy szukalem w google, ale nic nie moge znalesc... Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 19 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2009 Według mnie powinieneś sam sobie stwierdzić jaką bronią najlepiej się Tobie gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 19 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2009 (edytowane) wpisz w google: modern warfare 2 następnie wejdź w pierwszy link, tam masz wszystko edit: bo możesz sobie rady nie dac Edytowane 19 grudnia 2009 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bumblebee_PL 8 Opublikowano 20 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2009 Jak po łatce ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 20 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2009 Nadal kampia Dzisiaj to juz parodia cala byla. Wpadl hamerykanski klan na domi, my mieszaa ekipa. Hamerykanie z hbs'ami ( wszyscy chyba ), pochowani po krzakach i dodatkowo niektorzy z rangerami akimbo... myslalem ze zle na oczy widze... ale chyba wasteland rzadzi sie swoimi prawami... a ktos sprawdzal czy Joiny na priw dzialaja ? Czy tylko z inv mozna wejsc? Cytuj Odnośnik do komentarza
R_88 0 Opublikowano 22 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2009 Dzieki Yakubu. Jednak nie znalazlem tego czego szukalem. Moze ktos mi moze pomoc? Otoz chodzi o to, ze walac z granatnika pociski nie wybuchaja. Zdarza sie to dosc czesto i jest to, delikatnie mowiac, wkurzajace. Jaki moze bys tego powod? Poprostu blad w grze, czy cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 22 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2009 Traf w ściane to ci zawsze wybuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 22 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2009 Dzieki Yakubu. Jednak nie znalazlem tego czego szukalem. Moze ktos mi moze pomoc? Otoz chodzi o to, ze walac z granatnika pociski nie wybuchaja. Zdarza sie to dosc czesto i jest to, delikatnie mowiac, wkurzajace. Jaki moze bys tego powod? Poprostu blad w grze, czy cos innego? Pociski musza przeleciec okreslona odleglosc z granatnika, zeby wybuchly przy kontakcie z jakakolwiek materią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 22 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2009 Słuchaj Alu, stary tubiarz to wie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 22 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2009 hehehe Wooyek, w 4 wiesz ze omiajalem to z daleka. W MW2 jak tylko widze ze przeciwny sklad ma tuby, to mam do tego stosowna klase podpisana jako Noob ustawiona: Karabin z Assault + granatnik Akimbo Ranger lub model 1887 claymore stuny Perk1: scavenger ( zeby claymory sie nie konczyly ;p ) Perk2: s.power lub dager close Perk3: commando DS: ostatni bastion Tuba za tube. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 24 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2009 dziś uświadczyłem online na wlasnej skorze sowed-off shg akimbo, kur*a dobrze ze strzelającej gitary nie dali... Cytuj Odnośnik do komentarza
p4bl0s3k 1 Opublikowano 24 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2009 Strzelająca gitara będzie w dlc razem z morderczym pistoletem na wodę xd Rangery, modele 1887(?) szczególnie w akimbo potrafią zirytować człowieka... Trzeba wtedy pamiętać, że na wszystko jest sposób ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 24 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2009 wtedy trzeba pamietac ze na horyzoncie jest Bad Company 2 lub w zanadrzu MW1. Grać tak jak sie lubi, ot co, a nie grać dostosowując sie do lamusów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2009 Model 1887 ma za duży zasieg jak dla mnie.A te guny nie robią na mnie wrażenia i tak liczy się refleks. Cytuj Odnośnik do komentarza
p4bl0s3k 1 Opublikowano 24 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2009 Na trybach hc nie ma za bardzo z nimi problemu, gorzej na normalnych, tam są trochę przedobrzone. @humanno - premiera BC2 dopiero za 3 miesiące, granie w bete, nie satysfakcjonuje mnie aż tak, ale muszę przyznać, że dosyć fajnie mi się grało. I tak bardziej czekam na AvP . Co do mw1 - jak ktoś ma to może wrócić do niego, ja jednak po zakupie mw2 wymieniłem na grida, uważam to za dobrą decyzję ;p Wczoraj udało mi się nabić red tiger'a na ACR. Ta celność z acogiem jest niesamowita. Zastanawiam się czy dobijać do fall'a (imho skopany ten kamuflaż jest). W tej części chyba ogólnie łatwiej nabija się wszelkie headshoty i tym podobne. Pamiętam, jak grałem na piecu w mw1, to, żeby mieć red tigera trzeba było się bardziej namęczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 24 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2009 w kazdej grze znajdziesz jakas op weapon. to nie jest tak ze z innej broni ich nie zabijesz wiec musisz sie dostosowac i tez brac model 1887. mozna grac jak sie lubi i tez dawac rade Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 24 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2009 Ja jakoś nie mam problemu z kolesiami latającymi z dwoma 1887. M16 + stopping power + dobry refleks i niezdążą nawet kliknąć w R1;] Ale tak jest z każdą bronią w sumie. Cytuj Odnośnik do komentarza
redundantor 4 Opublikowano 24 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2009 Nie no muszą jeszcze dużo popracować nad zasięgiem i siłą wystrzału. Normalne jest, że z UZI z tłumikiem można kogoś ustrzelić na prawie drugim końcu planszy. Gram ostatnio prawie wyłącznie na HC. W zwykłym team deathmatch sytuacje są beznadziejne. Np. gram snajperem i jak kogoś mam na muszce a nie jest to 100% headshot to od razu posyłam dwie kulki (ostatnia snajperka). Inaczej gość zawsze zdąży uciec, albo wbiega na mnie gość z czym..? z akimbo 1887. Ja mu strzał prosto w klatę zw snajperki, a on z uśmiechem na ustach (pewnie) jednym strzałem mnie kładzie. Głupie trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 24 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2009 Normal. Dlatego jest HC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi