Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 (edytowane) Zgadza się PC i PS3. Co do trailera - miazga, intensywna akcja, tego można się było spodziewać po IW . Edytowane 25 maja 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 To nie jest COD5 tak w ogóle, dużo osób pisze po prostu COD5 i niby już wiadomo o co kaman ale ... Jeżeli jest się fanem COD, powinno się wiedzieć że prawdziwa piątka będzie miała V a nie 5, to będzie COD na którego sobie jeeeeeeszcze poczekamy (po drodze zbijając stos sałaty od graczy z innych części) będzie to najprawdopodobniej ostateczna część (V symbolizuje Victoria). A WaW ? to po prostu COD:WaW . Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Obejrzalem ten najnowszy, 2 minutowy trailer i troche mnie to zaniepokoilo. Zanosi sie wiecej cut scenek, no i widac akcja jest porozrzucana: sniezne klimaty, jakies lotnisko, jakies chatki z brudasami, jakis zamek... Oby tylko nie przekombinowali z efekciarstem. Ostatnie czego potrzeba temu sequelowi to udawanie, ze jest trendy cool i jazzy oraz lansik.pl z jakimis dziwnymi zagrywkami. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Dlatego że nawiązuje fabularnie do wydarzeń z jedynki, rany już myślałem że główna zła dupa z MC1 żyje O_O. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Ja osobiście uważam że COD5 jest brzydszy od COD4 ale to tylko moje zdania. Dobrze że ktoś przypomniał że ta gra chodzi w 60 fpsach słuszna uwaga, płynność i szybkość przede wszystkim Cytuj
zuby 0 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Trailer bardzo mi się podobał szczególnie ujęcia z lotniska i San Paulo . Dobrze dobrana kolorystyka. Filmik robi duże wrażenie odpalony z konsoli na telewizorze HD co prawda tylko 720 ale......eh trzeba go tak zobaczyć mp4 1200X720 do sciągnięcia ze strony www.modernwarfare2.com około 100MB Cytuj
walek 96 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Widocznie doszli do wniosku, że nie ma sensu pisac nowego silnika, bo KZ2 i tak nie da sie prześcignąć PS. Trailer całkiem fajny. Ktos kto wypluwa co roku kolejna czesc gry, przez ostatnie 4 lata (z tej samejs serii), i to w dodatku na dwie platformy, nie masz szans, aby doscignac (w aspekcie techniczno-wizualnym) kogos kto nad projektem pracowal 4 lata, i to na jedna platforme. Nie oszukujmy sie, nic nie bedzie lepszego po Killzone 2. Kropke nad "i" postawia nowy Uncharted, GT5, GOW3 i to bedzie wszystko co konsola zaoferuje. Tak bylo w przypadku PS2- trzy lata, i poprzeczka zostala osiagnieta. A potem to juz byla kosmetyka... 10 letni cykl Ps3 oczywiscie moze byc prawda, tyle ze w polowie tego cyklu pojaiw sie nastepca Ps3. Jesli chodzi o Modern Warfare 2, to bedzie wypas. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Tylko że IW pracuje nad tą cześcią 2 lata a nie rok. Mieli więc sporo czasu aby wydusić masę nowych rzeczy ze swojego silnika. Mimo to gra i tak prezentuje się dalej wybornie. Jak dla mnie- całkowicie wystarczy to co zobaczyłem. Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Pokazano kawalki mapy z multi. Zlomowisko samolotow, chlopcy w ogrodniczkach i ich karabiny na kapiszony.... Tak naprawde to mogly by puscic ta gre jako sam multiplayer Single to tylko dodatek do rozwalki sieciowej. I mam nadzieje ze nei bedzia jak z KZ2, ze wymagania graczy przerosna mozliwosci gry. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Pewnie bedzie ona (gry z serii COD idza na latwize i przerabiaja mapy SP na potrzeby MP) na multi ale raczej urywek byl z singla - checkpoint Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Wlasnie jest pokaz na konferencji Micro, narazie wypas. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Przy broni jest podpięty czujnik ruchu niczym w Aliens Zajwkowe Cała baza lotnicza pokryta śniegiem miała miała świetny klimat. Dynamika rozgrywki dawała radę czyli dostaniemy wszyscy to, na co czekamy I na koniec skutery śnieżne Edytowane 1 czerwca 2009 przez Kyo Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Przez chwile ogarnal mnie hype na ten tyul.Wyglada swietnie...Skrypty robia swoje. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Przy broni jest podpięty czujnik ruchu niczym w Aliens Zajwkowe Haha dokladnie;D Wyglada super, nawet przy takiej jakosci wydaje mi sie,ze jest sporo ladniej niz w poprzedniku. Sniezna mapa prezentuje sie super no i skrypt na skrypcie ;D Cytuj
Słupek 2 128 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 http://www.gametrailers.com/video/e3-09-modern-warfare/49998 gameplay część I http://www.gametrailers.com/video/e3-09-modern-warfare/49996 gameplay część II http://www.gametrailers.com/video/e3-09-modern-warfare/49994 gameplay część III Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Haha dokladnie;D Wyglada super, nawet przy takiej jakosci wydaje mi sie,ze jest sporo ladniej niz w poprzedniku. Sniezna mapa prezentuje sie super no i skrypt na skrypcie ;D Myslalem nawet ze ten radar bylby nowym UAV ale bylby wtedy mocno cziterki Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) Znowu te "krzywe" przelatujace strzaly. Kiedy oni je do cholery wyprostuja i zrobia aby lepiej wygladaly ? Tekstury na poziomie cod4. Gęksta szut na skuterze ;D Edytowane 2 czerwca 2009 przez Yacek Cytuj
Janush 224 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Ciekawy jestem czy tak jak mówili na ps3 gra będzie chodziła lepiej. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 (edytowane) Kiedyś była taka plota: PS3 Lead Platform For Modern Warfare 2: http://community.eu.playstation.com/playst...403275#U7403275 As quoted from GDC 2009: We got to talk with Todd Stevens of Infinity Ward today, and he had this to say about Modern Warfare 2. "Modern Warfare 2 is set to release early this November, and will be on the PS3, Xbox 360, and PC. The Playstation 3 is our leading platform for Modern Warfare 2. The PS3 version will run smoother and have slightly better visuals than the PC and 360 version. We've been working on Modern Warfare 2 ever since we released Call of Duty 4 back in 2007. We would like to thank everyone who is still with the Call of Duty 4 community. We will be releasing more information throughout the coming months, so be patient." Ale później zostało to zdementowane: http://www.gamercenteronline.net/2009/04/0...dern-warfare-2/ We have learned by fourzerotwo, which is the committee manager of MW2, via Xbox Live that this quote is fake and there’s no such person as Todd Stevens. More information is posted up here. “… we don’t have a lead sku, both platforms have dedicated guys to allow equal dev time (the way it should be). “ Edytowane 7 czerwca 2009 przez Wooyek Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 cena tego prestige to 150 a metalboxa 80$ Cytuj
Qra 160 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 słyszałem, że wyciekła do sieci wersja kompletna w 90%, wie ktoś coś o tym? Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 jak już to zagadaj na forum x360 Na ps3 nie piracimy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi