ksips1 32 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Kiedy będzie można odblokować osiągnięcie Active Community Member? Cytuj
ksips1 32 Opublikowano 11 lutego 2009 Autor Opublikowano 11 lutego 2009 Mam jeszcze pytanie odnośnie Achievementa Among the Best. Mianowicie wygrałem 26 wyścigów, a osiągnięcie nadal nie wpadło. Cytuj
ProChaoS 0 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 http://www.xbox360achievements.org/ może tam na forum znajdziesz odpowiedz. Cytuj
ksips1 32 Opublikowano 14 lutego 2009 Autor Opublikowano 14 lutego 2009 (edytowane) Mam też taki problem: wyścigów online wg. strony needforspeed.com mam 152, lecz rozłączeń 75 %. Problem w tym, że rozłączyłem się max. 20 razy, więc skąd tak wysoki %? Wczoraj miałem 10 % rozłączeń i 111 wyścigów, więc postanowiłem rozłączyć się z gry 8 razy, aby dobić do Achieva. Później po odpaleniu gry było już 90 % rozłączeń, a Achieva brak . UPDATE: Zrobiłem drugie 119 wyścigów i wpadło. Edytowane 15 lutego 2009 przez ksips1 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Jaki jest najlepszy sposob aby policja zaczela nas gonic gdy jezdzimy sobie po miescie? W MW sprawdzalo sie rozwalanie wszystkiego co sie da i w koncu przysylali woz Najszybsze auto to Veyron? Cytuj
mazurek 3 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Tutaj wszystko znajdziecie do calaka.... http://www.konsolowisko.pl/item.php?id=140 Kiedy będzie można odblokować osiągnięcie Active Community Member? Active Community Member Uczestnicz w jakimkolwiek Community Day. Co jakiś czas organizowane są specjalne, sponsorowane dni (weekendy). Zalicz wtedy jakikolwiek wyścig, aby po jego zakończeniu wyskoczyło osiągnięcie. Sprawdzaj stronę NeedforSpeed.com oraz forum, aby wiedzieć kiedy będzie następny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi