Gość Oran Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 (edytowane) Nie ma tutaj o nim chyba NIC! Skandal, bo jest to zdecydowanie najlepszy serial komediowy jaki w życiu widziałem, 8 sezonów, jestem właśnie na ósmym, w którym się obsada troche wykruszyła. Szkoda, że to już ostatni sezon, bo genialne momenty ma. Kilka sezonów było odtwórczych ale i tak nie było totalnej nudy, za to pierwsze sezony sprawiały, że płakałem jak gupi, no masakra, taka dawka śmiechu, że miazga i czosnek wyciskany wyciskarką do pestek z wiśni. Ten sezon jak i poprzedni (ten = 8, poprzedni to 7) wprowadził spore zmiany i ogólnie powiew świeżości, znów płacze ze śmiechu i naprawdę żałuje, że to już koneic tego serialu. Chyba ten 8 sezon w 2006 skończyli nadawać już, szkoda, szkoda, może zrobią That 80s Show, ale wątpie bo aktorzy poszli w świat co by kariere robić a sezon się skończy chyba z tego co mi sie obiło o uszy na 31.12.79 czyli w ostatni dzień lat siedemdziesiątych [czy to taki spojler duży? Ale otaguje w sumie]) Ogólnie piszcie czy mi się tylko tak podobał i durnym amerykanom (ponoć jest on tam w pewnych kręgach nawet kultowy, same osiem sezonów świadczą same za siebie), czy też są tu jacyś "fani"? Edytowane 10 lutego 2009 przez Oran Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 that 80 show powstalo, ponoc dno konkretne a 70 - widzialem calosc, jakos najlepsze byly chyba 3-5, w ogole mi nie podszedl Cytuj
Gość Oran Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 Z tego co czytam to nie był spin off, tylko zupełnie z innej beczki, więc się nie dziwie, że dno. Dla mnie serial bomba, szkoda, że nie ma kontynuacji <użala się> Cytuj
JAM1 0 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 dobry show ale po jakimś czasie popadł w monotonie, gagi cały czas oparte na tej samej zasadzie przestały mnie śmieszyć. Cytuj
Gasei 3 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Najlepszy sitcom ever . Są jakies seriale jeszcze podobne do tego ? (nie liczac seinfielda i friends ?) Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 Kiedyś w polskiej TV to leciało - bardziej bekowe niz Przyjaciele. Muszę sobie to odświeżyć i obejrzeć po kolei. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 Kelso w wykonaniu Kutcher'a to mistrzostwo świata. No i ten Red..."How about I stuck my foot up your ass!!". Poezja... Cytuj
kold 8 Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 Tylko gdzie to cudo teraz sciagnac, bo ogladalem na TV4 jak bylem jeszcze w gimnazjum. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 Na isohunt'cie pełno tego. Jeśłi jednak nie chce Ci się ściągać to podeślij płytki. Mam wszystko. Cytuj
Gość Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Jeden z najlepszych sitcomów. Kapitalnie dobrani aktorzy i mocarny klimat. Cytuj
McArek 0 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Od 4 stycznia na HBO Comedy po 2 odcinki dziennie Cytuj
Carleone 31 Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 klimat miecie wszystko, skończyłem wszystkie serie i ciągle do tego wracam Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 29 stycznia 2011 Opublikowano 29 stycznia 2011 Ostatnie sezony jednak maja wyraznie nizszy poziom - ostatni to juz w ogole dotknal dna, nawet go nie skonczylem. 8 sezon to poprostu padaka. Nie ma Kelso, Erica, ten nowy koles tylko wkurza, Donna sie zachowuje jak po(pipi)ana, pomysly na odcinki jakies denne Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 29 stycznia 2011 Opublikowano 29 stycznia 2011 Bardzo pozytywny, śmiechowy serial, jeden z niewielu które obejrzałem prawie w całości, ale po odejściu Lourie była już tylko powolna równia pochyła, a ostatni sezon to już niestety kaszanka :confused: , której nawet nie dooglądałem do końca. Cytuj
Carleone 31 Opublikowano 29 stycznia 2011 Opublikowano 29 stycznia 2011 no dokładnie, ten cały Randy zj,ebał cały ósmy sezon który i tak by był kiepski z powodu braku kelso i erica jednak oglądnąłem bo byłem ciekawy jak się wszystko zakończy. No i miło, że kelso i eric wrócili na ostatni odcinek. Cytuj
Figaro 8 246 Opublikowano 29 stycznia 2011 Opublikowano 29 stycznia 2011 Dziś sobie przypomniałem kilka odcinków 2 sezonu i bida z nyndzą. Ojciec i Hyde najlepsi. Ta ruda i jej chłopaczek irytują. Cytuj
Carleone 31 Opublikowano 29 stycznia 2011 Opublikowano 29 stycznia 2011 (edytowane) jeszcze pojawiający się w kilku sezonach hipis Leo jest dobry i gościnny epizod z bruce'em willisem Edytowane 29 stycznia 2011 przez Carleone Cytuj
Figaro 8 246 Opublikowano 29 stycznia 2011 Opublikowano 29 stycznia 2011 Taaa, najaranego hipisa pamiętam - on też rządzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi