szyper 0 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 (edytowane) Jestem pajacem, hihi, usuń mnie! Edytowane 2 marca 2009 przez szyper Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 (edytowane) bo Zajman jest z naszej ekipy i zapewne go to interesuje (tak samo mnie by interesowalo ratio jakby Zajman pogral ze Scoopem, bo gra jest swieza), wykasowalem z posta, abys mogl spokojnie usnac krytykancie. Jak zauwazyles zapewne, post byl do Zajmana, wiec co nas obchodzi Twoje "jak dla mnie"?. Czepiasz sie. Edytowane 2 marca 2009 przez solo/ng Cytuj
zajman 18 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 (edytowane) A ty szyper myślisz że solo się chce lansowac czy co ;P Edytowane 2 marca 2009 przez zajman Cytuj
barth 70 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Wole przemilczeć sposób w jaki chciano na początek rozegrać turniej :] Tak to bywa jak sponsor, który kompletnie nie ma pojęcia o rozgrywaniu turniejów co chwila próbuje wtrącić swoje 3 grosze. Na szczęście Drzedaj się wkurzył, opieprzył ich i zorganizował SE (szkoda, że czas nie pozwolił na DE). Następny turniej najprawdopodobniej odbędzie się w Łodzi 4-5 kwietnia, ale dokładniejsze info jeszcze podamy. Mam nadzieję, że do tego czasu Capcom wypuści tą łatkę umożliwiającą nagrywanie replay'ów. Cytuj
manieq 1 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 a skad to info o 4-5 kwietnia w lodzi?? Cytuj
Drzedaj 0 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Tak wygląda puchar który wędruje do Scoopa za zajęcie pierwszego miejsca w SFie. Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 dacie wkoncu ten link z finalu ?? Scoop ma nagrane wszystkie mecze finalowe na swoja kamere. Jendak nic rewelacyjnego tam nie uswiadczycie, Lethal to PRO gracz (UK) w Halo i tylko goscinnie wystartowal, gra tylko jedna postacia (Ryu) i Scoop nie mial z nim zadnego problemu, wynik finalu: 5:0 (3:0, 3:0, 3:1, 3:0, 3:1) Scoop gral 1,2,5 mecz Blanka (TROCHE KAPUSTOWATA GRA ALE SKUTECZNA) 3 Kenem, 4 Ryu do Lodzi i ja cos pocwicze o ile kupie Sf4 do tego casu Cytuj
manieq 1 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Skad macie info o turnieju w lodzi ???? i gdzie ma sie odbywac ten turniej dokladnie ?? Cytuj
SCOOP 0 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Wow! Ten puchar daje rade. Poziom w finale nie byl wysoki bo nie mogl byc. Gra jest bardzo swieza,pad od x360 to smiec a nie kazdy zdazyl sticka lub fighting pada kupic a poza tym wg mnie najlepszych graczy (Uzny, Velios) udalo mi sie wyeliminowac wczesniej. Nie wygralbym gdyby nie sparing z Solo dwa dni wczesniej. To jedyna osoba z ktora gralem w versusie odkad wyszla gra. Pozdrawiam wszystkich uczestnikow i organizatorow tego turnieju. Bylo fajnie a moglo byc bardzo zle gdyby nie Dzedaj. Jak na miejscu dowiedzialem sie o zasadach to o malo mi serce nie stanelo. A apropo kapy to oczywiscie staralem sie kapic jak tylko najlepiej potrafie bo w koncu jestem z jednoosobowego teamu Kapucha Team Jelenia Gora. Nie ma jak to doprowadzic przeciwnika do placzu robiac to samo w kolko Wesolo bylo po turnieju. Musialem czekac na autobus do 2:45. Najpierw mnie wywalili z dworca pkp razem z bezdomnymi o polnocy (przerwa do rana w dzialaniu poczekalni). Potem poszedlem na pks i obszedlem se go dookola. Wylecial z jakiejs kanciapy Szanowny Pan ochroniarz i mowi do mnie tymi slowy: Co pan tutaj robi o tej porze? Wyglada pan jakby pan cos chcial zrobic? Ja mu na to ze mam autobus o 2:45 . Patrzyl podejrzliwie i mowil ze to nie komuna i teraz poczekalni w nocy nie ma ale w koncu wspanialomyslnie puscil mnie wolno. Nie udalo mi sie autobusu ukrasc wiec udalem sie do baru na wielokrotne kawy i lekture psxextreme przy papierosku. Cytuj
Keii 0 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Gratulacje Scoop widze ze na kolejnym zlociku ne bedzie tylko tekken grany xD Ale czy jest ktoś kto racjonalnie mi KUR,,WA wytłumaczy skąd macie info o turnieju w łodzi?I kto wam dał na niego pozwolenie w mieście TLT?? Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 w Lodzi ma byc kolejna edycja turnieju HALO, a SF4 znowu ma byc goscinnie, a szczegolow narazie nie ma Cytuj
barth 70 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Bo szczegóły są jeszcze omawiane. Korwa, Scoop, musimy wymienić się telefonami, szkoda, że nie wiedzieliśmy, zabralibyśmy Cię ze sobą na LAN party po turnieju. Aha, jak możesz to wyślij nam zdjęcie siebie z pucharem, Drzedaj się ucieszy Cytuj
SCOOP 0 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Walki moge wyslac do kogos kto wie jak je przerobic z formatu .mov w ten sposob by moc je potem ewentualnie gdzies umiescic do sciagniecia. Jak jest ktos chetny to niech da adres jako prywatna wiadomosc to wysle mu/jej filmiki. Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Scoop jak wroce, dryndne i wezme to i wrzuce na net. Cytuj
SCOOP 0 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Dobra. Filmiki jutro ida do Bartha i do Di. Prosze te 2 osoby o adresy pocztowe na moje pm bo pliki sa zbyt duze zeby cos innego zrobic. Wysle to jako list. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Dobra. Filmiki jutro ida do Bartha i do Di. Prosze te 2 osoby o adresy pocztowe na moje pm bo pliki sa zbyt duze zeby cos innego zrobic. Wysle to jako list. GRATULACJE dla kapuchy team ^ ^ Cytuj
Di 839 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 (edytowane) SCOOP, ale te walki są w formacie .MOD a nie .mov Jutro się im przyjrzę. U Ciebie też tak rwie? Edytowane 12 marca 2009 przez Di Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 SCOOP daj mi swoj PSN ID z mila checia zagram z pierwszym oficjalnym mistrzem Polski Cytuj
NiniBuba 0 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 daj mi to wrzuce na youtuba ale skoro nie bylo wysokiego poziomu to po co filmy ? Cytuj
barth 70 Opublikowano 13 marca 2009 Opublikowano 13 marca 2009 KLIK! niektóre mogą jeszcze być w trakcie uploadowania Cytuj
SCOOP 0 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 SCOOP, ale te walki są w formacie .MOD a nie .mov Jutro się im przyjrzę. U Ciebie też tak rwie? Nie. U pierwszego Mistrza Polski nie rwie Jest plynne jak ciecz. Cytuj
Di 839 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 (edytowane) http://www.youtube.com/user/JakubDiego Do jutrzejszego wieczora powinny być wszystkie. EDIT: Jednak nie, bo program ucina mi filmy Jutro poszukam innego. Edytowane 14 marca 2009 przez Di Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi