solo/ng 4 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 (edytowane) Ukyo - Scoop gra na klocku, niestety. Ja dzis/jutro wrzuce gre z miniturnieju w Lodzi, ktory byl w sobote u Veluriana - nagrana mam walke Borys (ZAN) vs Rafal (Bison) w poczatkowej fazie DE. W tle przez pol gry singstar obok Nevan i Cambion ; o (pozniej juz slychac muze/fx z gry). W ogole turniej zaczal sie fajnie; o . Borys spal, budzimy go, ze gra pierwsza walke (i przy okazji pierwsza w zyciu w SF IV), trafil od razu z najlepszego z Lodzkiej ekipy, ktorzy wpadli (Mario), wzial pada siedzac na lozku, powoli jarzac, ze juz nie spi, i bum 720stki, 360ki, exy itd wygrywajac 2:1. ; o. zle to opisalem, ale to byl ten wie : p. Turniej wygral Mario. (spotykajac sie w finale znow z Borysem). Wiecej infa itd. wrzuci Łódź. Sorra, ze w tym temacie lekki OT. Edytowane 16 marca 2009 przez solo/ng Cytuj
manieq 1 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Solo pierwsza walka w SF 4 ale nie zapominaj ze Borys gral w 3rd strike Hugiem wiec podobienstwo jest uderzajace Borys naprawde gra dobrze W dodatku chlopaki budzili go na kazda walke i praktycznie wszystko wygral ( grajac na wpół spiąco ) poza finalem ( uff uff ) Ci co nie byli niech żałują bo gracze sadzili takie akcje ze normalnie oklaski byly na stojaco Jak beda filmy to chetnie obejrze jeszcze raz walki bo jest na co patrzec sory za OT Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 z tego co sie orientuje Borys gral Alexem a nie Hugiem, pozdrawiam Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Borys grał (gra) Akumą, Ryu, Hugiem, Alexem i od biedy Kenem. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Niech ktos wrzuci walki tego borysa bo te ryjo duele i spamfest j.hk >c.hk i random ultra co sa na tube to jakies zarty Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Niech ktos wrzuci walki tego borysa bo te ryjo duele i spamfest j.hk >c.hk i random ultra co sa na tube to jakies zarty keii ma chyba sporo walk nagranych, niech wrzuci, sam chciałbym zobaczyć moją walke z nim jeszcze raz:P Cytuj
Di 839 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 W domu mam wolny upload, więc dopiero dzisiaj (na uczelni ) wrzuciłem walki: http://www.youtube.com/profile?user=JakubD...amp;view=videos Tym razem nie powinno być problemów. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Dzisiaj poraz pierwszy zobaczyłem walki z SF-a ... Piękne Piękne doprawdy ... jHK,cHK ... podejście przeciwnik Srk z HP na Wake Up na pale a nasz dzielny atakujący kara rzutem coś takiego to już nawet online nie lata bo ci gracze gry posprzedawali Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 (edytowane) no ja o tym juz pisalem wczesniej po chybionym hp shoryu mozna isc sie wys.rac i jeszcze wbic na kare hp->ex tatsu za 300dmg walka finalowa no comment ryu = spam c.hk xD blanka widac ze jakies pojecie ma, ale zero combo, zero focusa , zero crosupa, tylko zaklepal ziomka na 2 ciosy, no ale wystarczylo Edytowane 21 marca 2009 przez GhettoKingSas Cytuj
Velios 50 Opublikowano 23 marca 2009 Autor Opublikowano 23 marca 2009 Tej, skończcie już rozprawiać na temat tych filmików z ZG - one są bardzo nie na czasie, jeśli chodzi o naszą grę w chwili obecnej (moją i Uznego, nie wiem jak tam Flaha i Raz). Myślę, że Ghetto może to spokojnie potwierdzić . Na turnieju w Zielonej byliśmy 2 miesiące od początku naszej przygody z SF (HD Remix) i 6h po odpaleniu SF4, więc kwiatków i lamerskich akcji było pełno. Z łapania po failed shoryu i spamowania c.HK na lewo i prawo sam nie mogę dziś przestać się śmiać. Każdy się kiedyś uczył - a że razem z Uznym jesteśmy samoukami, wyniki mogły nie powalać . Teraz wszystko wygląda inaczej. Próbujemy ogarniać. Szyderców i samozwańczych królów bijatyk zapraszam na lajw po ostry rejp i kurację odwykową ze zbytniej pewności siebie - solidne dawki pokory na pewno co niektórym pomogą ^_^ . Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Well ... Shit Happens co mogę powiedzieć ;p ale ciesze sie ze obiliście maskę GKS teraz będzie beczał 2 tygodnie pozdro :> Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Mow za siebie, ja tam uwielbiam randhałsa z kucaka, super cios, najlepszy. Nie uwazam sie z jakiegos specjaliste od zadawania ciosow, wszak jak wspomnial kolega wyzej, swa przygode z bijatykami w ogole zaczalem od super strit fajter dwa turbo hade remiksa, totez nikogo nie mam zamiaru wyzywac na jakies pojedynki o honor, dopiero sie ucze... jak zreszta mozna wywnioskowac z mojego strit fajterowego statusu - "in training" Podsumowujac, jestem zjebany, lubie sf4, turniej byl spoko. Cytuj
ozzy123 0 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 KLIK! niektóre mogą jeszcze być w trakcie uploadowania wink.gif taki poziom to mialem jakies 14 lat temu . zal takie cos na youtube wystawiac. Szyderców i samozwańczych królów bijatyk zapraszam na lajw po ostry rejp i kurację odwykową ze zbytniej pewności siebie - solidne dawki pokory na pewno co niektórym pomogą mój PSn to Wiezgala13 tez cie noobku zapraszam Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Tylko, że Velios gra na lajwie o czym napisał. Ale ty pewnie doskonale to wiesz dlatego go zapraszasz do gry bo wiesz, że i tak nie zagracie i możesz bezpiecznie przykozaczyć y Street Fighter IV obudził w wielu osobach prymitywne instynkty. I tak trzymać. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 KLIK! niektóre mogą jeszcze być w trakcie uploadowania wink.gif taki poziom to mialem jakies 14 lat temu . zal takie cos na youtube wystawiac. Szyderców i samozwańczych królów bijatyk zapraszam na lajw po ostry rejp i kurację odwykową ze zbytniej pewności siebie - solidne dawki pokory na pewno co niektórym pomogą mój PSn to Wiezgala13 tez cie noobku zapraszam Chcialem dodac ale PSN ID nie istnieje ... :( :( :( :( Cytuj
Velios 50 Opublikowano 24 marca 2009 Autor Opublikowano 24 marca 2009 No comment ^_^ Dla kolejnych madafaków, stojących w kolejce do roz(pipi)lenia: 1. To ostatnie z mojego posta, to nie było aż tak bardzo na poważnie (tłumaczę, bo prymitywne instynkty czasem tłumią dobra ewolucji - rozum ). 2. I tak zapraszam na lajw i mały sparing - chętnie pogram, poznam nowych ludzi ze sceny i nauczę się czegoś nowego. POZDRO Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Chcialem dodac ale PSN ID nie istnieje ... :( :( :( :( Ten ozzy to jest taki forumowy przygłup, wypowiadał się już w podobny sposób jakiś czas temu w paru tematach (tekken 6, automat t6 w łodzi) Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Nie karmić trolla i tyle w temacie. Cytuj
SCOOP 0 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 walka finalowa no comment ryu = spam c.hk xD blanka widac ze jakies pojecie ma, ale zero combo, zero focusa , zero crosupa, tylko zaklepal ziomka na 2 ciosy, no ale wystarczylo Crossup robiony na wstajacego ryu to nie najlepszy pomysl. Powinienes to wiedziec skoro na sf sie znasz. Shoryuken ma ta wlasciwosc ze trackuje sie w strone wroga na biezaco wiec ciezko jest tym ta postac zmylac. Poza tym wszyscy prawie na turnieju wstawali nalogowo z srk. Dalej to blanka nie jest postacia od combosow raczej. Mowilem tez wczesniej ze gralem 3 dni tylko wiec nie wiedzialem do czego focus sluzy a nie mam zwyczaju przed premiera gry sprawdzac o co chodzi w systemie. Mam lepsze rzeczy do roboty. Nie warto bylo nawet co pozniej sie okazalo. I nic tez nie mozna poradzic na to ze "tym dobrym graczom" nie chcialo sie przyjechac. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 jak dobrze zrobisz crossup to shoryuken nic nie da wstajacemu shoto... i ogladalem troche walk blanka i ma combosy podstawowe 2in1 jak kazda postac ale spamfest shoryu karanych rzutem i c.hk cala walke to chyba cos nie tak Cytuj
Velios 50 Opublikowano 26 marca 2009 Autor Opublikowano 26 marca 2009 Nie mogę nigdzie znaleźć filmików z finału - Scoop vs. Harry Potter ^_^ . Oglądać nie miałem wtedy jak, bo zdobywaliśmy podium w Halo. Poda ktoś link czy widzieliście te filmiki na kanale PGL, na którym teraz ich już nie ma? Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 No wiecie co - nagrywane przeze mnie filmiki poszły się je.bać? :< Chyba Di wrzucał. Cytuj
Di 839 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Ja wrzuciłem chyba wszystko co dostałem od SCOOPa. http://www.youtube.com/profile?user=JakubD...amp;view=videos Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 (edytowane) Kazdy sie spina o gry w tym turnieju po kilku dniach czy godzinach grania w SF, po miesiacu wielcy madrzy, tak jak inne osoby z tego turnieju przeciez wcale zapewne nie opanowaly to co trzeba w SFIV i dalej graja w ten sposob, nie? lol niektorzy wrzucili swoje na forum tutaj po miesiacu i sa slabe, wiec? Nie czaje po co sie tak licytowac. Minelo troche czasu, pograjcie w realu i ocenicie, nagle cala masa eprosow jest; p. GKS przyjedziesz na turniej, zlejesz lewa reka Scoopa i po sprawie ( :. Edytowane 26 marca 2009 przez solo/ng Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Nie mogę nigdzie znaleźć filmików z finału - Scoop vs. Harry Potter ^_^ . Oglądać nie miałem wtedy jak, bo zdobywaliśmy podium w Halo. Poda ktoś link czy widzieliście te filmiki na kanale PGL, na którym teraz ich już nie ma? Czy harry potter dlatego bo goście z anglii dostali jako nagrody za udział w turnieju książki Harry Potter'a po Polsku? <_< Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi