SCOOP 0 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 Z tym brakiem combosow u blanki to przesadzilem. Ma troche tego. Robilem triale i rzeczywiscie ma fajne linki. Zaniedbalem tego sf4 przez re5. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 Kazdy sie spina o gry w tym turnieju po kilku dniach czy godzinach grania w SF, po miesiacu wielcy madrzy, tak jak inne osoby z tego turnieju przeciez wcale zapewne nie opanowaly to co trzeba w SFIV i dalej graja w ten sposob, nie? lol niektorzy wrzucili swoje na forum tutaj po miesiacu i sa slabe, wiec? Nie czaje po co sie tak licytowac. Minelo troche czasu, pograjcie w realu i ocenicie, nagle cala masa eprosow jest; p. GKS przyjedziesz na turniej, zlejesz lewa reka Scoopa i po sprawie ( :. nagram pare walk jak bedzie update z replayami i se porownasz to "cos" do mojego eprosa xD Cytuj
SCOOP 0 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 (edytowane) No ale co Ty chcesz porownwyac, nagraj nagramy obecne swoje i pogadamy, pokaz swoje walki z dniu premiery SF bo ~takie chcesz porownywac wtf:< zreszta smieszna licytacja,eot from me:) Edytowane 29 marca 2009 przez SCOOP Cytuj
Keii 0 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 Żal kropka pl xD O co wy się licytujecie??Przecie to sensu nie ma.Ogarnijcie sie panowie i dajcie sobie buzi na zgodę.Potem ustawcie się na wspólne granie i koniec xD Cytuj
Crono 0 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 No ale co Ty chcesz porownwyac, nagraj nagramy obecne swoje i pogadamy, pokaz swoje walki z dniu premiery SF bo ~takie chcesz porownywac wtf:< zreszta smieszna licytacja,eot from me:) SCOOP nie kłóć się większość z nas dobrze wie że to był turniej na tydzień po premierze i dedykowany dla fanów Halo Mam natomiast nadzieje że do Łodzi przyjedziesz Cytuj
manieq 1 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 a o ktorej zaczyna sie ten turniej w lodzi bo wiem juz gdzie ale godziny nie znam napewno przyjde Cytuj
SCOOP 0 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 No ale co Ty chcesz porownwyac, nagraj nagramy obecne swoje i pogadamy, pokaz swoje walki z dniu premiery SF bo ~takie chcesz porownywac wtf:< zreszta smieszna licytacja,eot from me:) Ta wypowiedz nie jest moja. To Solo pisal z mojego konta.Pomylil sie. Luz z mojej strony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi