Opublikowano 11 lutego 200916 l Witam. Mam pewien problem. Jakiś czas temu nie miałem problemu z podłaczeniem X360 do netu , mogłem ściągać dema itp.Niestety od paru miesięcy motam się i nie wiem co z tym począć, ale to może w innym temacie porusze. W tej chwili chodzi mi głównie o to że chciałbym pograć w gry ze sterego xboxa ale musze mieć emulator zainstalowany na twardym dysku. Jak wiadomo nie mam połączonego netu z kosolą i zassałem emulator z jednej ze stron. Napisane było żeby nagrać na DVD lub CD później włożyć do napędu konoli i konsola sama sobie zaktualizuje ten sofcik. Nagrałem włożyłem i niestety kapa , nie wiem czy emulator jest walnięty czy może ja coś sknociłem przy nagrywaniu. Nagrywałem programik na DVD w nero z prędkością x 2. Jeśli ktoś miał podobny problem prosze o pomoc i dziękuje za wszelkie podpowiedzi. Jeśli temat jest w złym dziale to prosze moderatora o przeniesienie go w stosowne miesce. Pozdrawiam. Edytowane 11 lutego 200916 l przez Michas
Opublikowano 11 lutego 200916 l Autor Właśnie wrzuciłem to na pendrive ale nie wiem jak to kosola ma sobie zassać.
Opublikowano 11 lutego 200916 l Masz NXE? Moze juz ma w sobie update emulatora i starszych updejtow nie lyka
Opublikowano 11 lutego 200916 l Autor kosola jest nie przerobiona i nie posiada żadnych aktualizacji tylko kodek do odtwarzania filmów Divix
Opublikowano 11 lutego 200916 l A dysk oryginalny czy samoróbka? Moe głupie pytanie, ale jak byś przerabiał i nie wrzuciłeś emulatora, jak ja, to płytka raczej nie ma czego zaktualizować. O a może ta gra nie jest wpsiera?a
Opublikowano 11 lutego 200916 l jak dla mnie to w zlej formie wrzucasz pliki czy to na plyte czy na pena masz sciagnac plik spakowany rar rozpakowac to co tam jest, i bezposrednio wgrac to na plyte czy pena tak jak jest polecam CDRW z tym nigdy nie mialem problemow... po za tym nie wiem skad sciagales, wiec jak nie chce Ci sie szukac na stronie MS, to wejdz na moja strone, w zakaldce na dole po prawej stronie sa linki do NXE i emulatora bezposrednie ze strony MS... PS. NXE nie ma w sobie emulatora X1 ani to nie moze byc powodem, w NXE tak samo sie wgrywa emulator jak wczesniej... Edytowane 11 lutego 200916 l przez Juchy
Opublikowano 12 lutego 200916 l Autor Jak się okazało problem stanowiła płytka DVD na którą nagrałem za pierwszym razem emulator, nagrałem ten sam pliczek na zwykły CD i poszło bez zająkniecia. Dziękuje wszystkim zainteresowanym w tym temacie i błyskawiczne podpowiedzi.
Opublikowano 10 marca 200916 l Witam : czy do odtwarzania gier z X1 niezbędny jest dysk ? Czy wystarczy emulator wgrany na kartę pamięci ?
Opublikowano 10 marca 200916 l Zainwestuj w X1 gdyz - emulacja na 360 jest slaba - malo tytulow - roznie dzialaja - na X1 masz 100% liste kompatyblinosci, emulatory, itp
Opublikowano 10 marca 200916 l dal garstki tytułów nie zakupię X1 Wolę odpuścić już te gierki ... Dzięki za pomoc!
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l Dlaczego z orginalnej płyty z pierwszego x,a gra (pgr2) nie chodzi? Wyświetla się komunikat "Nie można uruchomic pobierz grę ponownie" jak rozwiązac ten problem?
Opublikowano 15 kwietnia 200916 l tylko ta gra nie chodzi z X1 czy tylko ona a inne z X1 chodza? jaki masz dysk, oryginalny czy podrabiany z PCtowskiego, jakiej pojemnosci?
Opublikowano 15 kwietnia 200916 l tylko ta gra nie chodzi z X1 czy tylko ona a inne z X1 chodza? jaki masz dysk, oryginalny czy podrabiany z PCtowskiego, jakiej pojemnosci? żadna gra z 1x,a nie chodzi, a dysk mam 120gb ten przerabiany, a czym on się różni od oryginalnego oprócz tego, że jest bez obudowy?
Opublikowano 15 kwietnia 200916 l to nie obudowa mowi ze dysk jest oryginalny czy nie a to sam dysk mowi o tym ze jest oryginalny badz nie podrobka nigdy nei bedzie oryginalem bo oryginal to calkiem innej firmy dysk i nie ma zadnej mozliwosci w tej chwili by zrobic dysk pctowy tak by byl oryginalem, po prostu masz podrobke ktora zawsze bedzie tylko podrobka a co do problemu to standardowy, po prostu masz zle podrobiony dysk i nie ma partycji jednej na ktorej wlasnei ma sie znajdowac emulator X1 i dla tego nie chodzi zadna gra z X1, powinienes reklamowac taki dysk jesli sprzedawca niby obiecal ze to w pelni sprawny jak oryginal...
Opublikowano 21 kwietnia 200915 l Jak aktualnie wygląda stan emulacji X na X360? Planuję przetestować przejściówkę do pada na X360 na jakiejś bijatyce (ale nie party game pokroju DBZ czy Fight Nighta) i zastanawiam się, czy nie warto zamiast na X360 grę kupić na pierwszego X-a (znacząca różnica w cenie). Jako że chodzi o bijatykę, to nawet dwu- czy trzyklatkowe lagi wygenerowane przez emulator odpadają.