Mortal 0 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 Witam wszystkich i przejdę szybko do problemu mianowicie podłączyłem PS2 przez Liveboxa bezpośrednio stworzyłem swój profil wszystko fajnie test połączenia OK i teraz mam problem.... wymienie tu kilka gier w grze Fifa 07 mogę grać tylko mecze towarzyskie jak wejdę w Ligi Interaktywne to gra się zawiesza, Burnout 3 Takedown i Burnout 4 Revenge tutaj nie wykrywa Serwera to samo w Toca Race Driver 3 i Mortal Kombat Armageddon i jeszcze w Colin mcrae rally 2005 ten problem występuje, w czym tkwi problem Cytuj
Sonotori 0 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 To EA jeszcze wspiera Burnout 3 online? Cytuj
Mortal 0 Opublikowano 13 lutego 2009 Autor Opublikowano 13 lutego 2009 Fajnie by było jakby wspierało ale widzę że PS2 jest już trup jeśli chodzi o Online Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi