Rayos 3 202 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 no to pewnie ja dziś po pracy awizo odbiorę i paczkę jutro na poczcie Czyli faktycznie wysyłają w dniu premiery książki. Cytuj
Moldar 2 295 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 U mnie jeszcze nic Cytuj
McDrive 3 123 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 U mnie jeszcze nic U mnie też niestety Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Też pewnie jutro dostanę dopiero. Cytuj
McDrive 3 123 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Dobra, do mnie dotarło jakieś pół godziny temu Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 U mnie jest już 4 tomik. Cieniutki coś. Łyknę na dwa razy. Kolejna paczka za miech. Będzie trzeba zabrać się w końcu za Gai-Jina. Cytuj
McDrive 3 123 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 U mnie jest już 4 tomik. Cieniutki coś. Łyknę na dwa razy. Kolejna paczka za miech. Będzie trzeba zabrać się w końcu za Gai-Jina. Też się zdziwiłem, ale co tam. Do 2017 będzie co czytać Poza tym muszę nadrobić kilka innych książek. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Też dostałam.. ale spakować to by mogli to lepiej. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 A u mnie dalej nic. Jak jutro nie dojdzie trzeba będzie interweniować. Cytuj
Moldar 2 295 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Dzisiaj doszło. Faktycznie pakowanie trochę paralityczne, ale za taką cenę nie ma co narzekać. Kolekcja się powiększa Cytuj
Rayos 3 202 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Nie wiem co chcecie do tego opakowania Przecież to tylko książki. I to w twardej oprawie. Zapakowane skromnie acz solidnie Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Takie opakowania to normalność. Z resztą są one bardzo fajne bo można zmieniać wymiary opakowania. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Ktos jeszcze nie dostal? Czekam dzien w dzien i nic, a maila z potwierdzeniem zamowienia dostalem. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Ja dostałem wczoraj. Listonosz sąsiadce zostawił. Pisałem do nich maila wcześniej i wysłali wszystkim w czwartek. Cytuj
Rayos 3 202 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 to leci zwykłym listem Koper, więc może się trochę przedłużyć czas dostawy Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Co was skłoniło do prenumeraty, brak książki w stacjonarnych punktach ?. U mnie ma dwóch sprzedawców u których biorę świat dysku, bez problemu książki są na premierę. A kiedy spytałem sprzedawców o dostępność całej serii to bez problemu będzie wspierana przez nich do ostatniego tomu. Koleś powiedział, że nawet jak mu książki nie będą szły, to odeśle i tak do producenta, ale jak już coś ma od premiery, to nie będzie sobie zrażał klientów - nawet jednego, i będzie sprowadzał do końca nowe tomy. Także mi prenumerata nie potrzebna Cytuj
Rayos 3 202 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Przede wszystkim tańsze książki, bonusy i w moim przypadku brak tego napięcia, że "kurde, już nie ma " Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Co was skłoniło do prenumeraty, brak książki w stacjonarnych punktach ?. U mnie ma dwóch sprzedawców u których biorę świat dysku, bez problemu książki są na premierę. A kiedy spytałem sprzedawców o dostępność całej serii to bez problemu będzie wspierana przez nich do ostatniego tomu. Koleś powiedział, że nawet jak mu książki nie będą szły, to odeśle i tak do producenta, ale jak już coś ma od premiery, to nie będzie sobie zrażał klientów - nawet jednego, i będzie sprowadzał do końca nowe tomy. Także mi prenumerata nie potrzebna 150zł niższa cena całości. Dziś skończyłem czytać 4 tom. Przyjemny, ale nie tak dobry jak te ze Strażą. Teraz miesiąc czekania na kolejne dwa tomy. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Co was skłoniło do prenumeraty, brak książki w stacjonarnych punktach ?. U mnie ma dwóch sprzedawców u których biorę świat dysku, bez problemu książki są na premierę. A kiedy spytałem sprzedawców o dostępność całej serii to bez problemu będzie wspierana przez nich do ostatniego tomu. Koleś powiedział, że nawet jak mu książki nie będą szły, to odeśle i tak do producenta, ale jak już coś ma od premiery, to nie będzie sobie zrażał klientów - nawet jednego, i będzie sprowadzał do końca nowe tomy. Także mi prenumerata nie potrzebna Przychodzi do domu, tom wychodzi po 13 zł, u mnie w sklepie obok przychodziła 1 sztuka tego, no i nie zapomnę kupić xD A co do opakowania, jakbym ja tak paczkę zapakowała, to by mi baby na poczcie kazały dodatkowo podkleić, bo by się mogło rozpaść. Szczególnie, że oni tam u siebie pizgają tymi paczkami. Ja miałam trochę oberwany kartonik.. Nawet jeśli są to twarde okładki, to i tak wypadałoby zadbać o to, żeby nie doszło do klientów, jakby było psu z gardła wyjęte. Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 (edytowane) Przyszły wczoraj ksiązki, miały być 4 w jednej paczce.. Okazało się, że sa 3, a w środku info, że tom drugi (Zbrojni) wyślą osobno, bo duże zainteresowanie itd. W paczce nie było żadnych blankietow do przelewu, tylko paczka była po prostu za pobraniem. Straszną mają tam dezorganizacje, paczka nadana była 8 października, a Zbrojni mieli być wysłani niby 9 października. Jakby nie mogli zaczekać jednego dnia, wysłać 4 książek na raz i tyle. Poza tym wszystko spoko, ksiązki są spoko jakości, może poza brzydko przeskalowanymi okładkami. Jednak na tych żółtych/pomarańczowych ksiązkach lepiej to wygląda Edytowane 13 października 2015 przez A.L.I Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Pewnie nie chcieli żebyś zbyt długo czekał i wysłali to co mogli. Dziwne że za pobraniem. W każdym razie wydaje mi się że w przyszłości się wszystko unormuje. Roz(pipi)el jest bo każdy zamawia od innego tomu, a z tego co słyszałem to zainteresowanie jest bardzo duże. Nakłady 1 i 2 tomu były wyczerpane swojego czasu. Cytuj
Dajzner 1 004 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 Właśnie odebrałem paczkę z zaległym t. 2 oraz 3 i 4, które już mi wysłali w poprzedniej przesyłce; teraz będę się musiał bawić w odsyłanie. Niezły mają tam bajzel... Cytuj
Rayos 3 202 Opublikowano 23 października 2015 Opublikowano 23 października 2015 Na glinianych nogach super, rownoumagicznienie kiedyś czytałem bo mam, ale bardzo przyjemna lektura bo dużo zapomniałem Cytuj
Dajzner 1 004 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 Listonosz przyniósł paczkę z tomami 5 i 6. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi