Rayos 3 170 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 no to pewnie ja dziś po pracy awizo odbiorę i paczkę jutro na poczcie Czyli faktycznie wysyłają w dniu premiery książki. Cytuj
Moldar 2 247 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 U mnie jeszcze nic Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 U mnie jeszcze nic U mnie też niestety Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Też pewnie jutro dostanę dopiero. Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Dobra, do mnie dotarło jakieś pół godziny temu Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 U mnie jest już 4 tomik. Cieniutki coś. Łyknę na dwa razy. Kolejna paczka za miech. Będzie trzeba zabrać się w końcu za Gai-Jina. Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 U mnie jest już 4 tomik. Cieniutki coś. Łyknę na dwa razy. Kolejna paczka za miech. Będzie trzeba zabrać się w końcu za Gai-Jina. Też się zdziwiłem, ale co tam. Do 2017 będzie co czytać Poza tym muszę nadrobić kilka innych książek. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Też dostałam.. ale spakować to by mogli to lepiej. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 A u mnie dalej nic. Jak jutro nie dojdzie trzeba będzie interweniować. Cytuj
Moldar 2 247 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Dzisiaj doszło. Faktycznie pakowanie trochę paralityczne, ale za taką cenę nie ma co narzekać. Kolekcja się powiększa Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Nie wiem co chcecie do tego opakowania Przecież to tylko książki. I to w twardej oprawie. Zapakowane skromnie acz solidnie Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Takie opakowania to normalność. Z resztą są one bardzo fajne bo można zmieniać wymiary opakowania. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Ktos jeszcze nie dostal? Czekam dzien w dzien i nic, a maila z potwierdzeniem zamowienia dostalem. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Ja dostałem wczoraj. Listonosz sąsiadce zostawił. Pisałem do nich maila wcześniej i wysłali wszystkim w czwartek. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 to leci zwykłym listem Koper, więc może się trochę przedłużyć czas dostawy Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Co was skłoniło do prenumeraty, brak książki w stacjonarnych punktach ?. U mnie ma dwóch sprzedawców u których biorę świat dysku, bez problemu książki są na premierę. A kiedy spytałem sprzedawców o dostępność całej serii to bez problemu będzie wspierana przez nich do ostatniego tomu. Koleś powiedział, że nawet jak mu książki nie będą szły, to odeśle i tak do producenta, ale jak już coś ma od premiery, to nie będzie sobie zrażał klientów - nawet jednego, i będzie sprowadzał do końca nowe tomy. Także mi prenumerata nie potrzebna Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Przede wszystkim tańsze książki, bonusy i w moim przypadku brak tego napięcia, że "kurde, już nie ma " Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Co was skłoniło do prenumeraty, brak książki w stacjonarnych punktach ?. U mnie ma dwóch sprzedawców u których biorę świat dysku, bez problemu książki są na premierę. A kiedy spytałem sprzedawców o dostępność całej serii to bez problemu będzie wspierana przez nich do ostatniego tomu. Koleś powiedział, że nawet jak mu książki nie będą szły, to odeśle i tak do producenta, ale jak już coś ma od premiery, to nie będzie sobie zrażał klientów - nawet jednego, i będzie sprowadzał do końca nowe tomy. Także mi prenumerata nie potrzebna 150zł niższa cena całości. Dziś skończyłem czytać 4 tom. Przyjemny, ale nie tak dobry jak te ze Strażą. Teraz miesiąc czekania na kolejne dwa tomy. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Co was skłoniło do prenumeraty, brak książki w stacjonarnych punktach ?. U mnie ma dwóch sprzedawców u których biorę świat dysku, bez problemu książki są na premierę. A kiedy spytałem sprzedawców o dostępność całej serii to bez problemu będzie wspierana przez nich do ostatniego tomu. Koleś powiedział, że nawet jak mu książki nie będą szły, to odeśle i tak do producenta, ale jak już coś ma od premiery, to nie będzie sobie zrażał klientów - nawet jednego, i będzie sprowadzał do końca nowe tomy. Także mi prenumerata nie potrzebna Przychodzi do domu, tom wychodzi po 13 zł, u mnie w sklepie obok przychodziła 1 sztuka tego, no i nie zapomnę kupić xD A co do opakowania, jakbym ja tak paczkę zapakowała, to by mi baby na poczcie kazały dodatkowo podkleić, bo by się mogło rozpaść. Szczególnie, że oni tam u siebie pizgają tymi paczkami. Ja miałam trochę oberwany kartonik.. Nawet jeśli są to twarde okładki, to i tak wypadałoby zadbać o to, żeby nie doszło do klientów, jakby było psu z gardła wyjęte. Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 (edytowane) Przyszły wczoraj ksiązki, miały być 4 w jednej paczce.. Okazało się, że sa 3, a w środku info, że tom drugi (Zbrojni) wyślą osobno, bo duże zainteresowanie itd. W paczce nie było żadnych blankietow do przelewu, tylko paczka była po prostu za pobraniem. Straszną mają tam dezorganizacje, paczka nadana była 8 października, a Zbrojni mieli być wysłani niby 9 października. Jakby nie mogli zaczekać jednego dnia, wysłać 4 książek na raz i tyle. Poza tym wszystko spoko, ksiązki są spoko jakości, może poza brzydko przeskalowanymi okładkami. Jednak na tych żółtych/pomarańczowych ksiązkach lepiej to wygląda Edytowane 13 października 2015 przez A.L.I Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Pewnie nie chcieli żebyś zbyt długo czekał i wysłali to co mogli. Dziwne że za pobraniem. W każdym razie wydaje mi się że w przyszłości się wszystko unormuje. Roz(pipi)el jest bo każdy zamawia od innego tomu, a z tego co słyszałem to zainteresowanie jest bardzo duże. Nakłady 1 i 2 tomu były wyczerpane swojego czasu. Cytuj
Dajzner 982 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 Właśnie odebrałem paczkę z zaległym t. 2 oraz 3 i 4, które już mi wysłali w poprzedniej przesyłce; teraz będę się musiał bawić w odsyłanie. Niezły mają tam bajzel... Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 października 2015 Opublikowano 23 października 2015 Na glinianych nogach super, rownoumagicznienie kiedyś czytałem bo mam, ale bardzo przyjemna lektura bo dużo zapomniałem Cytuj
Dajzner 982 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 Listonosz przyniósł paczkę z tomami 5 i 6. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi