Skocz do zawartości

Świat Dysku

Featured Replies

• Odpowiedzi 339
  • Wyświetleń 106,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Proszę:  

• na maila podanego wyżej, poprostu że chcesz zamowic od tego i tego nr, z opcją "płatnosc za każdą paczke" podać adres. prosiłem o potwierdzenie przyjecia zamówienia i to wszystko. ta opcja płatnosc z

• http://www.pratchett...ania-sd-2-1.jpg   Od siebie poleciłbym cykle o Straży i Śmierci

Opublikowano

Też napisałem ;) 

taką odpowiedź właśnie dostałem:

Witam serdecznie,

uprzejmie informuję, że tomy 43-44 przedłużające kolekcję zostaną dołączone do obecnego zamówienia i wysłane jedną paczką z blankietem do wpłaty.

Pozdrawiam

Opublikowano

Super. Dobrze wiedzieć. :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Właśnie odebrałem "ostatnią" paczkę z prenumeratą Pratchetta. Aż dziwne, że te 21 miesięcy minęło tak szybko, ledwie mrugnięcie oka zdawać by się mogło. 

Przygotujcie się na sporo większą paczkę niż zazwyczaj, bo w środku (dla tych co zamawiali prenumeratę od początku (do bodaj 4 numeru można było chyba) ) jest prenumeratowy bonus - wielgachna książka ilustrowana "Ostatni Bohater" w miękkiej okładce :)

Teraz tylko czekać na ostatnią ostatnią przesyłkę i kolekcja Pratchetta skompletowana 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

No ostatni bohater prezentuje się zacnie, nie spodziewałem się tak dobrej jakości :)

Ano, muszę przyznać, że konkret. Chciałbym teraz album albo coś w rodzaju "the art of..." podobne do tego co wydaje Disney przy każdej animacji.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj dostałem ostatnie, bonusowe tomiki. Kolekcja kompletna. Super wygląda na półce.

Mogli tylko napisać, że to już koniec/podziękować/pożegnać, cokolwiek, bo tak trochę sucho to wyszło. :D No ale nic, ważne że dobrnąłem jakoś do samego końca, czas zleciał błyskawicznie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gdyby ktoś potrzebował mam na sprzedaż pierwsze 14 tomów tej kolekcji. Większości już nie można u nich zamówić.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pytanie dotyczące "Wyprawy Czarownic":

Ciekawi mnie jak to możliwe, że babcia po trafieniu do lustra wiedziała, która jest jej prawdziwą osobą, a jej siostra już nie? Mi przychodzi do głowy tylko pomysł, że każda była tą prawdziwą, a ich ilość miała po prostu ogłupić pytaną osobę

A tak poza tym to chciałbym aby Disney nakręcił każdą książkę albo lepiej, aby zrobili z nich animacje rysynkowe.

• 4 lata później...
Opublikowano
19 godzin temu, Moldar napisał:

Sorka inaczej, kilka książek przerobili na części i są w dwóch książkach aby więcej zarobić ;)

picard-meme-facepalm.jpg