Opublikowano 25 stycznia 20178 l Też napisałem ;) taką odpowiedź właśnie dostałem: Witam serdecznie, uprzejmie informuję, że tomy 43-44 przedłużające kolekcję zostaną dołączone do obecnego zamówienia i wysłane jedną paczką z blankietem do wpłaty. Pozdrawiam
Opublikowano 21 marca 20178 l Właśnie odebrałem "ostatnią" paczkę z prenumeratą Pratchetta. Aż dziwne, że te 21 miesięcy minęło tak szybko, ledwie mrugnięcie oka zdawać by się mogło. Przygotujcie się na sporo większą paczkę niż zazwyczaj, bo w środku (dla tych co zamawiali prenumeratę od początku (do bodaj 4 numeru można było chyba) ) jest prenumeratowy bonus - wielgachna książka ilustrowana "Ostatni Bohater" w miękkiej okładce :) Teraz tylko czekać na ostatnią ostatnią przesyłkę i kolekcja Pratchetta skompletowana Edytowane 21 marca 20178 l przez Rayos
Opublikowano 22 marca 20178 l No ostatni bohater prezentuje się zacnie, nie spodziewałem się tak dobrej jakości :)
Opublikowano 22 marca 20178 l No ostatni bohater prezentuje się zacnie, nie spodziewałem się tak dobrej jakości :) Ano, muszę przyznać, że konkret. Chciałbym teraz album albo coś w rodzaju "the art of..." podobne do tego co wydaje Disney przy każdej animacji.
Opublikowano 23 marca 20178 l Niezla niesppdzianka. Ostatni Bohater to bardzo ladnie ilustrowana i wydana ksiazka. Zazdro.
Opublikowano 20 kwietnia 20177 l Dzisiaj dostałem ostatnie, bonusowe tomiki. Kolekcja kompletna. Super wygląda na półce. Mogli tylko napisać, że to już koniec/podziękować/pożegnać, cokolwiek, bo tak trochę sucho to wyszło. :D No ale nic, ważne że dobrnąłem jakoś do samego końca, czas zleciał błyskawicznie.
Opublikowano 25 czerwca 20177 l Gdyby ktoś potrzebował mam na sprzedaż pierwsze 14 tomów tej kolekcji. Większości już nie można u nich zamówić.
Opublikowano 30 lipca 20177 l Pytanie dotyczące "Wyprawy Czarownic": Ciekawi mnie jak to możliwe, że babcia po trafieniu do lustra wiedziała, która jest jej prawdziwą osobą, a jej siostra już nie? Mi przychodzi do głowy tylko pomysł, że każda była tą prawdziwą, a ich ilość miała po prostu ogłupić pytaną osobę A tak poza tym to chciałbym aby Disney nakręcił każdą książkę albo lepiej, aby zrobili z nich animacje rysynkowe.
Opublikowano 30 lipca 20177 l Disney to nie jest, ale są animowane adaptacje Soul Music i Wyrd Sisters oraz fragment niezrealizowanego ostatecznie Reaper Mana. Wszystko do ogarnięcia na yt. Christopher Lee jako Śmierć <3 https://en.wikipedia.org/wiki/Welcome_to_the_Discworld
Opublikowano 10 października 20213 l Hmm ciekawe, poprzednia miała 44 tomy łącznie i jeden z ilustracjami, leży dumnie na półce
Opublikowano 10 października 20213 l Sorka inaczej, kilka książek przerobili na części i są w dwóch książkach aby więcej zarobić
Opublikowano 11 października 20213 l 19 godzin temu, Moldar napisał: Sorka inaczej, kilka książek przerobili na części i są w dwóch książkach aby więcej zarobić