ireniqs 3 025 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 (edytowane) Też już mam swój egzemplarz. Był w Ruchu w liczbie 3 sztuk, ale ważne że był. Wydanie naprawdę dobre. Wielkość książki spoko. Jakość papieru mogłaby być troszkę lepsza, ale jak na kioskowe wydanie jest naprawdę dobrze. Fajnie by było zebrać do końca całą kolekcję. Muszę sobie zapisać gdzieś ten grafik wydawniczy. Edytowane 20 sierpnia 2015 przez ireniqs Cytuj
Lain 107 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Ale masz wielką łapę Rajos xD moja tylko 3/4 książki zajęła. Będziemy zbierać Cytuj
ornit 2 938 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Proszę zróbcie zdjęcie porównujące z normalnym wydaniem. Sam nie kupię bo kupuję od nastolatka ale jestem ciekawy jak to na wielkosć wygląda. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Ale masz wielką łapę Rajos xD moja tylko 3/4 książki zajęła. Będziemy zbierać uznam to za komplement Cytuj
Moldar 2 247 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Po tym zdjęciu z dłonią spodziewałem się mniejszej książki. Format nie jest zły, litery w sam raz. Najważniejsze, że rysunek na tej twardej okładce wygląda fantastycznie !! Cytuj
Lain 107 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Proszę zróbcie zdjęcie porównujące z normalnym wydaniem. Sam nie kupię bo kupuję od nastolatka ale jestem ciekawy jak to na wielkosć wygląda. Proszę: 2 Cytuj
mugen 1 949 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 (edytowane) W porównaniu do Ciekawych czasów, bo imienniczki nie posiadam. Edytowane 20 sierpnia 2015 przez mugen 1 Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Banderas. Przypadkiem wszedłem do tematu, a chwilę później wydarłem do kiosku. Najpierw skończę całą Mroczną wieżę, a później to po kolei. 1 Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Mroczna wieża No akurat czytam dopiero "Czarnoksiężnika i kryształ", a dwa ostatnie tomy to nie wiem jak zdobędę, ale to zrobię Cytuj
Moldar 2 247 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Można powiedzieć, że wydanie jak w oryginale, tylko w twardej okładce Cytuj
Lain 107 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Mroczna wieża No akurat czytam dopiero "Czarnoksiężnika i kryształ", a dwa ostatnie tomy to nie wiem jak zdobędę, ale to zrobię Ponoć dodruk zrobili całości, spróbuj w empiku. 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 To nie dodruk tylko po prostu nowe wydanie. Jakiś czas temu wystartowało ale jeszcze nie ma chyba całości bo jadą pojedynczo z jakimiś przerwami. Też będę chciał je zdobyć, bo stare wydanie które mam jest słabe, dokładnie to wydanie z KDC. Na tle wydań zagranicznych to ohyda można by powiedzieć. Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 (edytowane) To nie dodruk tylko po prostu nowe wydanie. Jakiś czas temu wystartowało ale jeszcze nie ma chyba całości bo jadą pojedynczo z jakimiś przerwami. Też będę chciał je zdobyć, bo stare wydanie które mam jest słabe, dokładnie to wydanie z KDC. Na tle wydań zagranicznych to ohyda można by powiedzieć. Doszli jak widzę w empiku do "Wiatr przez dziurkę od klucza", a ja potrzebuję już tylko "Pieśń" i "Mroczną Wieżę". Ed. Dobra, widzę, że dwa ostatnie tomy w listopadzie. Edytowane 21 sierpnia 2015 przez McDrive Cytuj
Lain 107 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Wiatr przez dziurkę od klucza wydano ze 2 lata temu. Ale to się czyta po skończeniu. Mogłabym resztę pożyczyć jakbyś był z Poznania. xD @ireniqs - to może teraz jeszcze nowe wydanie, jak byłam ostatnio w empiku to było jeszcze stare, ale gość mówił, że to były jakieś dodruki, bo jest wielkie zainteresowanie. W sumie się nie dziwie. Kozak seria. Teraz w październiku dziaram sobie właśnie motyw z Mrocznej Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 (edytowane) Wiatr przez dziurkę od klucza wydano ze 2 lata temu. Ale to się czyta po skończeniu. Mogłabym resztę pożyczyć jakbyś był z Poznania. xD @ireniqs - to może teraz jeszcze nowe wydanie, jak byłam ostatnio w empiku to było jeszcze stare, ale gość mówił, że to były jakieś dodruki, bo jest wielkie zainteresowanie. W sumie się nie dziwie. Kozak seria. Teraz w październiku dziaram sobie właśnie motyw z Mrocznej Blisko, ale ciągle za daleko(brak prawka-leń mocno), jestem jakieś 60km na południe Edytowane 21 sierpnia 2015 przez McDrive Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Ależ ta "Straż! Straż!" była dobra Nie mogę się doczekać czwartku i zakupu kolejnego tomiku ^_^ Cytuj
Moldar 2 247 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Opublikowano 31 sierpnia 2015 To już w ten czwartek? Kurde, jakieś przypomnienie w telefonie musze ustawiać aby nie zapomnieć Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Ja jeszcze jestem w trakcie czytania Straży. Skutecznie przyhamowal moje czytanie Shogun, ale teraz w te 3 dni spokojnej zdążę przeczytać. Książka świetna. Parę razy o mało nie popłakałem się ze śmiechu a przebrnalem tylko przez 120 stron. W czwartek oczywiście lecę do kiosku. Mam nadzieję że dostanę bez problemu tak jak tom 1. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Książka świetna. Parę razy o mało nie popłakałem się ze śmiechu a przebrnalem tylko przez 120 stron. Miałem to samo, stężenie absurdalnego humoru w tej książce jest znacznie większe niż w innych Pratchettach jakie czytałem w drugiej połowie książki już jest tego trochę mniej, ale nadal klasa panie, klasa Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Zamówiłem prenumeratę, żeby na biegać do kiosku. Zobaczymy z jakim opóźnieniem będzie przychodzić. Cytuj
Manor 645 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 heh, ja właśnie też zacząłem ostatnio czytać straż, jakoś niezależnie od tego wydania kioskowego. Przyznaję również że jest świetna. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Kupiona! Tym razem leżała bez folii i opakowania, więc radzę nie szukać w ten sam sposób jak poprzednio. Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 U mnie w kiosku też była odpakowana, więc możliwe, że od drugiego tomu darowali sobie pakowanie i nie znajdziecie w folii. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi