Di 849 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 Graliście już? Ja na razie jestem dopiero po 2. zadaniu w 2. gierce ale muszę powiedzieć, że jest bardzo dobrze Piękny ukłon w stronę starych gier. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=7SV-fZ5LcGI Cytuj
Texz 670 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 Gra jest przekozacka i strasznie wciągająca. Obrałem sobie za cel przejście wszystkich challengów i odblokowanie wszystkich gier, co idzie z dość dobrym stkutkiem, bo sama gierki mimo iż tak na prawdę są wzorowane na hitach z lat 80, mają pełno poukrywanych cheatów, pomagajek etc. wzorem dzisiejszych tytułów. Mimo iż w sferze A/V można się doczepić do zbytniego oldschoolu, to grywalnością przebijają większość bardziej dopasionych gier. No i ta nostalgia walczenia ramię w ramię z kuzynem przy Pegasusie w latach wczesnych lat 90, która tutaj została w dość udany sparodiowana. btw. dwójka już za jakiś czas ma wyjść w Japonii, czyli pomysł chwycił. Czekam z niecierpliwością ^_^ Cytuj
Di 849 Opublikowano 15 lutego 2009 Autor Opublikowano 15 lutego 2009 (edytowane) Mi został już niestety ostatni challenge ( przejście wszystkich 8 gier ) i boli trochę mała ilość gier. Na szczęście w drugiej części będzie ich więcej. Gra wciąga jak bagno, no ale ta długość... Edytowane 15 lutego 2009 przez Di Cytuj
Texz 670 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 Na challenge'ach gra się nie kończy. Zawsze pozostaje przejście wszystkich gier w normalnym trybie freeplay. Samo przejście Guardia Quest to z tego co piszą ludzie, 20 godzin normalnego RPGa. Cytuj
Di 849 Opublikowano 15 lutego 2009 Autor Opublikowano 15 lutego 2009 Niby tak, ale Guardia Quest jest paskudnie nudna, bo polega tylko na grindowaniu. Na dodatek trzeba sprawdzać, do czego służy dany przedmiot, bo nie ma informacji na ten temat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi