Agent_Man 163 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Wpis Zwyrodnialca przypomniał mi inny choojowy patent, w tej samej grze. Momentami jesteśmy zmuszeni do używania wyłącznie łuku. Mam cały arsenał znacznie skuteczniejszych broni palnych, ale pan dev zadecydował, że nie wolno z nich korzystać w danym fragmencie/zadaniu Jak dla mnie głupota. Cytuj
Mejm 15 332 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 10 godzin temu, Zwyrodnialec napisał(a): Nagły skok stopnia trudności, zwłaszcza w grze po której byś się tego nie spodziewał, bo jest prosta. Np w Shadow of the Tomb Raider nic nie zapowiadało, że ostatni boss będzie tak mocny. Czy z definicji bossa nie wynika ze ma byc mocny? Zwlaszcza ostatni? 1 Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Nie w Personie 3 Reload, gdzie ostatni Boss był łatwiejszy niz mobki po drodze, tylko bardziej upierdliwy ze swoimi 14 fazami Cytuj
Soban 4 090 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Mnie to chyba jedynie gimmickowe sterowanie wkurza i przez to totalnie odbilem sie od zeld i twewy na ds. Za skyward sworda na wii tez podziekowalem jak nagle nintendo kazalo mi kupic jakas przystawke do willota by sie babrac z jednym wrogiem minute(moze dam szanse na switchu z normalnym sterowaniem). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi