Opublikowano 15 lutego 200916 l Witam, Posiadam system operacyjny Vista Home Premium 32 bit. Nie działa gra Swat 4. Pojawia się błąd i gra się wyłącza.
Opublikowano 15 lutego 200916 l Posiadam motór marki Komar. Wsiadam i nie rusza. Co robić? Może tak łaskawie napiszesz jaki błąd [uber rzeczą będzie screen]. Jak nie , to wywalam topic.
Opublikowano 15 lutego 200916 l Czekasz na oklaski czy moze chciales pokazac swoje niezadowolenie? google + swat 4 vista
Opublikowano 15 lutego 200916 l Autor Przepraszam, mój błąd, zaraz dam screena, chwilka. EDIT: Dodatkowo zawiesza się napęd i nie mogę wyjąć płyty Edytowane 15 lutego 200916 l przez Soniak
Opublikowano 15 lutego 200916 l Ewidentnie za długi kabel od Internetu. Skróć o jakieś 2, maksymalnie 2,5 metra i zobacz co wtedy.
Opublikowano 15 lutego 200916 l Autor Tiaa, fachowa odpowiedź na fachowym forum. Już chyba wiem o co chodzi, znalazłem odpowiedź na rosyjskiej stronie. A pisząc już bez żartów to zainstalowałem C++, a gra jak nie działała, tak nie działa. Edytowane 15 lutego 200916 l przez Soniak
Opublikowano 15 lutego 200916 l Zainstalowałeś C++ powiadasz? Proponuję jeszcze zainstalować assemblera do spółki z VisualBasiciem. A serio, to skróć kabel od Internetu. Twoje i nasze problemy się skończą w mgnieniu oka :]
Opublikowano 15 lutego 200916 l 5 minut z google.... http://bytes.com/community/misc/622113-mic...ram-termination
Opublikowano 15 lutego 200916 l Nie rozwiązuje to mojego problemu... A jakiego masz laptopa? Co dokładnie w nim jest? A i czy instalowałeś DX9.0? Niby gry sprzed epoki DX10 powinny działać, ale u mnie nie zawsze chodzą i dopiero po zainstalowaniu DX9.0 działają.
Opublikowano 15 lutego 200916 l Autor Nie rozwiązuje to mojego problemu... A jakiego masz laptopa? Co dokładnie w nim jest? A i czy instalowałeś DX9.0? Niby gry sprzed epoki DX10 powinny działać, ale u mnie nie zawsze chodzą i dopiero po zainstalowaniu DX9.0 działają. http://www.psxextreme.info/Toshiba-Qosmio-...13o-t72090.html