barth 70 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 (edytowane) W związku ze sporym zainteresowaniem PGL'em (większym niż się spodziewaliśmy) musimy przeprowadzić wstępne zapisy online. Zarezerwuje wam to miejsce na wypadek gdybyście nie zdążyli się zjawić do godziny 12 w Zielonce. Zgłaszajcie proszę drużyny razem z listą graczy i ewentualnym coachem. Wszystkie drużyny przeniosę do pierwszego posta. Możecie też użyć do tego PM'ki. Polish Vodka Team -Matek -Wojatss -Paqito -PcheL Last Hope -Bieniu -JuanMag -Kerlo -Miniu On LAN YE? -LeGeNd -Daffy -Bobek -Mando Rapid -Raz -Drzedaj -Damiaś -Barth Edytowane 21 lutego 2009 przez barth Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Zgłaszam TEAM -> On LAN YE? : LeGeNd, Daffy, Bobek, Mando Cytuj
Wojtass 2 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Bobek, żona Legenda będzie na turnieju czy zostaje w Warszawie ? Niech Filip przypomnij Mando żeby wziął mi ta czapkę i koszulkę MLG. Jak zapomni to wpier,dol Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 (edytowane) Last Hope Bieniu JuanMag Kerlo Miniu EDIT: A czy legend wie, ze nagrody nie zwroca mu nawet za obiad w samolocie? Edytowane 16 lutego 2009 przez Kerlo Cytuj
barth 70 Opublikowano 16 lutego 2009 Autor Opublikowano 16 lutego 2009 A to Bieniu jednak przyjeżdża? Suuuper Napijemy się razem Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 A to Bieniu jednak przyjeżdża? Suuuper Napijemy się razem Z przyjemnością Przyjeżdżam, mimo braku możliwości treningu. Przed turniejem zamierzam napić się z tego samego kubka z którego pije Uzny, a z którego wcześniej pili Asterix i Obelix. Będzie dobrze Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Jako zastępca kierownika zgłaszam nasz team Polish Vodka Team: Matek Wojatss Paqito PcheL Cytuj
barth 70 Opublikowano 24 lutego 2009 Autor Opublikowano 24 lutego 2009 No właśnie jestem lekko zdziwiony, przecie tak się wszyscy odgrażali, że przyjadą. Nawet darmowy nocleg załatwiliśmy. No i te punkciki w tabeli przepadają. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie coś o DeltaBenQ, czy dostali rozkaz ignorowania imprezy? Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 (edytowane) prawdopodobnie będą na wódke, a czy zagrają ? nie wiem ;] Edytowane 24 lutego 2009 przez Pchela Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Zielona Góra to troche fhujj daleko, najlepiej bylo by zrobic w jakiejs czestochowie zeby slask mial blisko, wawa blisko a i lodz tez by moze sie zjawila, bo ja po tripie do Poznania mam juz dosyc takich wypraw, a jak zobaczylem na mapie ze to jeszcze dalej to odrazu wiedzialem ze moja zolta strzala tam nie doleci Cytuj
barth 70 Opublikowano 25 lutego 2009 Autor Opublikowano 25 lutego 2009 Spoko, spoko, następna jest Łódź, a potem chyba Kraków (albo Wrocław) Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 (edytowane) 3 dni do imprezy a zgłoszone są 4 teamy ze sceny. Hmm, na poprzednich turniejach było sporo chętnych a tylko jeden setup 4vs4, a teraz jak mają być dwa to nie będzie miał kto grać. Szkoda, że scena umiera, szkoda, że ludziom się "nie chce". Mam tylko szczerą nadzieję, że PGL nie umrze przez to, bo to świetna inicjatywa. No, ale jeśli ma grać 4-5 drużyny... @ Barth: Czy tam będą też jacyś ludzie spoza sceny? z 8 teamów do double elimination się uzbiera chociaż? @ Goldi: Uderzaj z nami, mamy w samochodzie i pokoju jedno wolne miejsce;) Wyruszamy już w pt koło 12 żeby wieczorem jeszcze polanować w hotelu. Jeśli ktoś ze Wawy lub okolic chcę jechać a nie ma się z kim zabrać to pisać na moje gg. Edytowane 25 lutego 2009 przez Bieniu Cytuj
barth 70 Opublikowano 25 lutego 2009 Autor Opublikowano 25 lutego 2009 Mamy 2 miejscowe teamy, nie wiem kto, nie wiem jak, będzie kompletny random. Bieniu, podaj namiary na wasz nocleg jak możesz. Ludzie pamiętajcie, że myśląc: "a poczekam aż następny turniej będzie bliżej mnie" zabijacie całą inicjatywę i raczej nie doczekacie się. Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 (edytowane) Mamy 2 miejscowe teamy, nie wiem kto, nie wiem jak, będzie kompletny random. Bieniu, podaj namiary na wasz nocleg jak możesz. Ludzie pamiętajcie, że myśląc: "a poczekam aż następny turniej będzie bliżej mnie" zabijacie całą inicjatywę i raczej nie doczekacie się. http://www.tanienoclegi1.webpark.pl/ My mamy pokój 4 osobowy, a będzie nas 3, więc jak coś to ktoś może się z nami zrzucić jak chce. Śpimy tam pt/sob i sob/niedziela. Edytowane 25 lutego 2009 przez Bieniu Cytuj
KILa 4 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 (edytowane) Niestety T4 nie bedzie na turnieju. Powodzenia all. P.S. Pozdrowcie porzadnie po polsku zagranicznych kolegow fila Edytowane 26 lutego 2009 przez KILa Cytuj
TreLLa 1 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 no i żeby ogólnopolski turniej zwyciężyli przyjezdni, scena na pewno się rozwinie . Pozdro&poćwicz all Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Niestety T4 nie bedzie na turnieju. Powodzenia all. P.S. Pozdrowcie porzadnie po polsku zagranicznych kolegow fila Szkoda baardzo szkoda... A co do P.S., no to powitamy ich po staropolsku: chlebem i solą. Czytaj: bułka pod nogi, z "mela", a w rany nasypać soli xP Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 (edytowane) Last Hope PRO Coaching by Goldi69 -----------Goldi69------------ ------------:song:------------- :pifpaf: :pifpaf: :pifpaf: :pifpaf: Bieniu | Juan | Kerlo | Miniu Edytowane 26 lutego 2009 przez Goldi69-PL- Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Last Hope PRO Coaching by Goldi69 :song: feat. Dj Psssajko und Dj Bejkon będzie fun Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Goldas najs emotki zrobiles xD Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Jesli bedzie coachowal jak robi emotki, to final bedzie ciekawy 8). Mam nadzieje, ze chlopaki ladnie rozwiaza opcje z filmikami i bedzie mozna ogladac sporo na XBL! . Anyway zycze wszystkim powodzenia i dobrej zabawy . Kolejny egzamin zdany yey. Teraz chce kupic wolne weekendy, ktos ma na sprzedaz? . Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Życzę wszystkim świetnej zabawy, mam nadzieję że event przyniesie dużo zabawy procentowej i tej growej również, mnie pech nieustannie prześladuje co do turniejów, teraz moi nowi pracodawcy stwierdzili, że jestem jedynym słusznym kandydatem do wypełnienia sobotniej nocki w miejsce kolegi na L4, ech życie... miłego... Raper - sprzedam Ci z 1,5 tygodnia wolnego, tylko zdejmij mi tego moda na posty, bo już mnie nie bawi czekanie kilka dni na łaskawe kliknięcie jakiegoś uberczopa, żeby tylko pojawiła się wiadomość. Zapodajcie szybko wynikami jutro, to jakieś nowoczesne centrum biznesu to pewnie jakiś stary komp z modem 56kb/s na stanie się znajdzie! Cytuj
NiniBuba 0 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 P.S. Pozdrowcie porzadnie po polsku zagranicznych kolegow fila smile.gif :D:D heheh Powodzenia Chłopom z lobby ;]... Czekam na relacje ! pozdro 3m ! Pamietajcie najwazniejsze w Halo "komunikacja" jak jest jajko na patelni no to najlepiej na miekko ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi