ProstyHeker 1 925 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Ja bym polecił to co sam ostatnio kupiłem - Samsung i640v Jest mocniejszy od i600, ma niby więcej mpx, ale zdjęcia nie ryją beretu. Przykład Przy zabawie wytrzymuje 3-4 dni na rozszerzonej baterii (2 w zestawie, rozszerzona i normalna) Jeśli chcesz to na PW podeślę link do innego forum, na którym dość szczegółowo opisałem ten mało znany model. Cytuj
Mati 6 Opublikowano 18 lutego 2009 Autor Opublikowano 18 lutego 2009 panel dotykowy moze byc dla mnie troche uciazliwy, ale prezentuje sie ladnie Cytuj
ProstyHeker 1 925 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Czasem zdarza się, że przejedziesz przypadkowo kciukiem przez słuchawkę i włącza się książka kontaktowa czy wyłączy program. Bywa też czasem tak, że po rozpoczęciu rozmowy można przypadkowo rozłączyć się dotykając telefonem do policzka, ale mimo tych kilku detali jestem zadowolony z telefonu. Szczególnie, że w tej cenie nie ma niczego lepszego, ni chu.ja Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Pomiedzy tymi dwoma samsungami jest jeszcze roznica w postaci braku wifi w tym drugim. Zalezy czy bedziesz z niego korzystac, ja jade na wifi caly czas. Oba fony bardzo polecam. Cytuj
Mati 6 Opublikowano 18 lutego 2009 Autor Opublikowano 18 lutego 2009 w sumie na allegro sa aukcje n95 ~650 zl, za tyle bym ja lyknal ale boje sie, ze trafie na fejka, trafie na bulba i cokolwiek innego rownie zlego Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 w sumie na allegro sa aukcje n95 ~650 zl, za tyle bym ja lyknal ale boje sie, ze trafie na fejka, trafie na bulba i cokolwiek innego rownie zlego odezwij sie na gg to nie trafisz na fejka Cytuj
Mati 6 Opublikowano 19 lutego 2009 Autor Opublikowano 19 lutego 2009 No i tym postem podpisalem na siebie wyrok ;D Na pewno sie odezwe, kasa juz odlozone, ale jeszcze kumpel chce kupic. to moze jak wezmiemy od kogos 2 od reki to strzeli jakis rabacik ale w kazdym badz razie odezwie sie bys m zrobil Legit Checka tego telefonu Cytuj
Mati 6 Opublikowano 19 lutego 2009 Autor Opublikowano 19 lutego 2009 Lucki, pisalem do Ciebie na gadu ale chyba kjuz spisz wiec ogladalem te dwa modele: http://allegro.pl/item561586763_idealna_no...ka_wroclaw.html http://allegro.pl/item560926532_nokia_n95_...wdz_poznan.html Ogolnie boli mnie gwarancja 2-3 miechy, jak mi np padnie plyta glowna po 4 miechach to sobie chyba kolana przestrzele bo koszt naprawy wyjddzie mnie jak 70% ceny telefonu ;[ Cytuj
Mati 6 Opublikowano 21 lutego 2009 Autor Opublikowano 21 lutego 2009 a mam jeszcze pytanie, czym sie rozni nokia z napisem na tylniej klapce NOKIA od tej z NOKIA Series ? ;p jakies nowsze modele ? Cytuj
Mati 6 Opublikowano 21 lutego 2009 Autor Opublikowano 21 lutego 2009 ale ja mowie np o fonach kupowanych w np MediaMarkt, a nie w salonie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi